Ne yapacağım ben :(

Ee sen niye kara kara düşünüyorsun o zaman güzelim. Madem nişanlın nikah önerini kabul etmedi illede ben aile ve akrabalarıma hava atıcam düğün yağıcam diyosa düğün için gerekli parayı da o bulsun. Evert evlenirken çiftler birbirine maddi ve manevi destek olmalıdır sonuçta ortak bir ev ve hayat kuruluyorsa bunun cefası da sefası da birlikte çekilmeli. Ama nikala da evlenebileceğiniz halde sırf kendi ve belki de anne babasının egosunu tatmin etmek için düğün yapıcam diyorsa ek iş arayan sen değil o olmalı. Hiiiç kkılını kıpırdatma. Borçları ayrı olduğunuz dönemde de ödemediyseniz 1 ay arkadan ödersiniz. Düğün için gerekli parayı da bi zahmet kendisi bulsun. Bu senin sorumluluğun değil.
Ha sana derdi ki düğün yapamayız paramız yok nikah yapalım, ama sen illa düğün diye tuttursaydın o zaman derdim ki evet ya ek iş bul yada ailenden destek al ama bunu yapan sen değilsin o...
Bence bu işi nişanlına bırak ve karışma. Sadece eşyalarınız için gereken para konusunda destek ol. Ekstra istekleri için o uğraşsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…