• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagim ben?

CANIM KIZARSIN DA bu çok olmuşş..eve alıp öle tribini atsaymışın keşkee.ve de erkeklere aynı duyguyu yaşatacaksın..ben bundan yanayımm..yoksaa kendilerini haklı bulur asla anlamazlarr..eşin eve gelince oturup konuşacaksıınn..yapacak bişe yook..

benim anladığım tek bişey var bu adam sizi çok seviyor

gittiği cafede kaşarlar olsa nolcak? sizin ona güveninz yok mu? ayrıca hadi diyelm şüphelendnz kızdınız vs kalkıp yanına gitseydiniz.

bir de eve almamışsınız adamı, pes doğrusu

biz bayanlarda ne zaman nasıl hareket edeceğiz bazen karıştırıyoruz galiba... çok abartmışsınız hakkatten..

Kocayı eve almamak nedir ya? Maşallaaahhhh
Valla siz böyle yapın kocanızı kaptırırsınız, hoşunuza gitmediği kafedeki hatunlara.

Eve gelince ee aşkım maç nasıldı deyip yanağından bir makas alın :KK69:

Acaba eve alınmayınca nereye gitti, annesine falan gittiyse bir de onlara laf oldunuz iyi mi? Yine eve alınmayınca uzun uzun kapıyı çalıp söylendiyse komşulara laf oldunuz. Yanlış bir yöntem

Eve almamak abartı olmuş. Alıp konusmasan yeterdi o da küfür etmezdi. Esin haklı olabilir o cafe değişmiş olabilir.

adam aldatsaymış demek şehirden sürerdi...
sakin ol biraz ya...tiye al adamı...
suçlu hissettir...kapı açmamak olur mu

Haklı olduğun yerde kendini haksız eden hep bu abartılı tepkilerin.

Kızdın, küstün aynısını yap. Yok say evde, hizmetini yapma.
Haber verme sen de akşam dışarı çık telefonunu kapat.
Bunları yapsan haklısın sonuna kadar..
Ama..

Cezan eve almamak olmamalıydı.

eve almamak çok abartı olmuş. çok büyük şeyler olmadıkça yapılmamalı.adam aldatmamış alt tarafı kafeye gitmiş kötü niyetli biri olsa kaşarlı kafe falan demezdi.hem adam dedmiş arttık değişti diye.büyütmeye değmez.bence geldiğinde abartığınızı ama sçok sinirlendiğinizi falan söyleyin özür dileyin.

Eve almamakta ne demek yahu?
Kavga edersiniz, küsersiniz, konuşmazsınız ama eve almayarak hata etmişsiniz.
Şimdi o affetmese sizi yeridir.
Haklıyken haksız olmak bu olsa gerek.

Back
X