merhabalar. ben iki senelik evliyim. eşim evlendiğimizden beri aşırı sorumsuz aşırı yalancı ve umursamaz halleriyle hakaretleriyle beni çokk ama çok üzdü. fakat ben yaptıklarını yalanlarını yanlışlarının hepsini her seferinde affedip huzurumuz bozulmasın evliliğimiz güzel gitsin diye uğraştım. tanışalı 3 yıl oluyo ve ben ona onun o kadar yaptıklarına karşı hiç bi yanlış yapmadım. birgün ona aşırı basit bi yalan söyledim. yalan söylememin sebebi de aşırı problem yapıp beni çok üzmesiydi. ona söylemeden kız kardeşimin yanına gittim ve geri döndüm.bana söylemediği laf etmediği hakaret kalmadı artık bana ne olursa olsun inanıp güvenmeyeceğini söyledi. bana bunu yapan aldatır bile diyor çok ağırıma gitti ( senin gibi bi yalancı benim için bitmiştir diyor. kendisinin bana söylediği yalanlar ise çok ağır ve haddi hesabı yok ( bende bitirelim o zaman dedim. bitirirsen bitir diyor ( ne yapıcam ben. beni herşeyden çok sevdiğini söyler hep ama aşırı yalan dolan içinde.. birde benim böyle ufacık bi hatamda aşırı sert tepkiler veriyor.. ne yapıcam bilmiyorum. her tartışmada ben evliliğimizi kurtarmak için çırpınıyorum. bıktım artık