- 20 Ekim 2015
- 60
- 11
- 3
- merhaba arladaslar bız sozlumle dun cok kotu tartıstık 4 yıldır bırlıktelıgımız var ayrı sehırlerdeyız ve 4 aydırda gorusmuyoruz sadece mesajlasıyoruz ben ıstanbulda oturuyorum calısıyorum burda cok yanlızım kımseyı tanımıyorum ıs yerınde de tek bayan benım o yuzden hıc arkadasım yok yanlızlıklar ıcınde sırtımı ona dayayıp bana destek olmasını ıstedım oda benı yanlıs anladı durum soyle ben ona bu hafta sonu gel dedım oda sartlar uygun degıl sınavı var sınavdan sonra gelırım dedı bende tamam dedım buraya kadar sorun yok sonra konustugumuzda sartlar ortadan kalktı gelme durumu var bende bana suprız yapıp gelecek dedım hafta sonunu bekledım gelmeyıncede kendısıne soyledım ben boyle dusunmustum gelıceksın dıye bana dedıkı mantıklı konus dusuncesız sacma sapan konularla gelme falan fılan anlamadan benı tepkıme tepkıyle karsılık verdı bende sınırlerdım yeter dedım bı baskalarına bıde sana bakıyorum dedım bunuda yanlıs anladı benı yanlız bırakmasını ıstemedım bıraz ılgı ıstedım cok ozledım onu dayanamıyorum yanımda olsun ıstedım oda benı hep yanlıs anladı kendıne gore yorumladı soruyorum sıze sızce kım haksız ne olur yardım edın napayım ben dayanamıyorum artık benı bıraz anla dusun dıyorum bana bencılsın dıyo ben gercekten bencıl mıyım ne yapmam gerek lutfen bı akıl verın sımdıden cok tesekkurler