- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
- Konu Sahibi Cikita Muz
Meraba kızlarr birazcık uzun oldu ama k bakmayın .. Ctesi yakın arkadaşlarımdan birinin doğum gününü kutladık. Hediye alamamıştım, arkadaşlarla ayrıldıktan sonra avm ye geçtim. Bi stand var, ilginç şeyler satan. İsmini vermeyeyim. Neyse işte ordaki çalışan çocuklar görseniz ya Allah bismillah yani
En en en yakın arkadaşımla biz bu avmye baya geliyoduk ve ordaki bitane çocukla özellikle bakışıyoduk falan filan. Neyse ben tektim işte, gittim standa fln hatırladı tabikide beni
başka müşteriler varken fln bana standı gezdirme fln ilgilenme, diğer arkadaşı da çocuğu bana bıraktı kendileri bakıştılar fln, neyse, hatta bana ayna fln gösterdi bu, eskiden osmanlıda erkekler , bayanlara ayna hediye edermiş, sana senden güzel hediye bulamadım derlermiş fln dedi ::)))) neyse işte biz böyle konuştuk fln, ben bi hediyede karar verdim ama tam param yetmiyodu, stand emailini verdi, altına da kendi tel numarasıyla adını falan yazdı, allahım ben tabi ağzım kulaklarımda ama çaktırmıyorum, giderken reklam panolarına tosluyodum az kalsın. Ne yapmalıyım aramalı mıyım, arasam ne olacak ki, bide 118 den sorgulatsam soyadını bulup faceden twitten fln eklesem mi?
Buarada çok önemli bi sorum var: 118den sorgu yapılınca, sorgulanan kişinin haberi oluyor mu. Hani mesela ben bu x kişisini sorgulasam, onun haberi olur mu şu aaatte şu numara sizi sorguladı diye?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buarada çok önemli bi sorum var: 118den sorgu yapılınca, sorgulanan kişinin haberi oluyor mu. Hani mesela ben bu x kişisini sorgulasam, onun haberi olur mu şu aaatte şu numara sizi sorguladı diye?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi