Yuh!bu şehirden birilerine seninle sevgili olduğunu söylerse benim ailemin kulağına giderse falan filan söylendi, hiddetlendi.
Namusun elden gider diyin! Gerizekalı öküz!bu şehirden birilerine seninle sevgili olduğunu söylerse benim ailemin kulağına giderse
En son ben nasıl bir pisliğin içine düştüm dediğinde
Eşiniz tam birMerhabalar.
7 yıllık evliyim, akşam eşim işten geldiğinde içerde uyuyordum.Facebookum bilgisayarda açık olarak durur hep, oradan bir kadın mesaj atmış "sen ne zaman evlendin" diye.eşimin geldiğini görünce uyanıp geldim, biri sana mesaj göndermiş kim diye sordu, profiline baktım kadının kesinlikle tanımıyorum, daha önce gördüğüm biri değil.
Tanıyamadım diye mesaj attım tekrar, cevap olarak on yıl önceki sevgilimin ismini verdi sahte profil.Eşimde küplere bindi, evlendim evet rahatsız etme deyip engelledim.Sonra eşim gidip vatandaşın profilini buldu, incelemeye başladı, bir yıl önce bizim yaşadığımız şehirde yer bildirimi yapılmış, vay efendim adam bizim bulunduğumuz şehre gelmiş, on yıl sonra sana tekrar nasıl yazabiliyor, bu şehirden birilerine seninle sevgili olduğunu söylerse benim ailemin kulağına giderse falan filan söylendi, hiddetlendi.
En son ben nasıl bir pisliğin içine düştüm dediğinde gerçekten çok iğrenç hissettim kendimi, resmen benimle birlikteliğini pislik olarak tanımladı.sanki ben onu pisliğin içine çekmişim gibi.altı üstü ondan yıllar önce olan bir birliktelik ve ben adamın hangi şehre gelip gideceğinin kararını veremem, olayda en ufak bir suçum bile yok ama onca lafı duyan ben oldum.Gerçekten çok kırgınım, nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum.
Bende aynı şeyi söyledim, önüne gelene bu benim sevgilim filan mı diyecek, hem dese ne olacak, geçmişte kalan bir şey, üstelik eşimdende sakladığım biri değil.Neden bundan dolayı rezil olacağımı bile anlamadım.Üstelik adamı on yıldır görmüyorum bile, profiline girmiş sen x şehrinde demiştin adam y şehrinde yaşıyormuş diyor.İyide on yıl içinde adam şehir değiştirdiyse ben ne bileyim.her şey benim suçum oldu çıktı.7 yıllık karısına bu şekilde mi davranıyor.. hayret verici. evet empati yapsam benim de eşime bunu yazsa biri çıldırırım ama eşimin suçu yok derim. eşiniz resmen sizi hayatından çıkaracak bi yolu olsa bunun için..
kesinlikle tavrınızı koyun. net olun. sizi burdan vurmaya çalışır bi süre.
sonuçta siz ne bileceksiniz on yıl önceki insanın naptığını. ayrıca napcak herkese senin resmini gösterip eski sevgilim mi diyecek? dese kime ne 7 yıllık evli kadınsın. adamın utanması lazım.
ay bu erkekler nasıl yaratıklar...
Biliyordu, bunları evlenmeden önce konuştuk.Yani tabi ki geçmişi didik didik anlatmak zorunda degilsiniz ama evlenmeden once kendisinden once erkek arkadasiniz oldugunu bilmiyor muydu bu adam???
Biliyordu, bunları evlenmeden önce konuştuk.
Onun mantığına göre adam benim bulunduğum şehre güya bu sebeple gelmiş, kendisinin olmazmı bir sürü kız arkadaşı olmuş benden önce.Üstelik onun şehrindeyiz ara ara denk bile geliyoruz eski sevgilileriyle.Nasıl bir pisliğin içine düştüm deyince sanki geçmişim bir batakmış da bende onu içine çekmişim gibi konuştu.Eee ne o zaman pislige düştüm diye deliriyor ki??? Ailesi duysa ne olacak? Kendisi kimseyle gorusmemis mi?
Asiri sacmalamiş eşin, kendini igrenç filan hissetme.
En son ben nasıl bir pisliğin içine düştüm dediğinde
Aynen onun derdine düştü.Ben milletin yüzüne nasıl bakarım diyor.İyide ben geçmişimi silemem ki.Eşiniz rahatsız edilmenizden çok, kafasında senaryo kurup duyulursa n'olcak n'aparım derdinde?!
Olmaz mı, bayada fazla, üstelik onun şehrinde yaşıyoruz, hatta eski sevgilisiyle aynı mahallede bile yaşamak zorunda kaldım bir dönem.Peki kendisi bakir mi evlendi, hic mi sevgilisi flortu olmamist?? O "pislik"in icine kendi de girmemis mi??
Agir sacmalamis
bakıp desenki adam şehir değiştirmiş daha çok kavga çıkacak valla erkekler kendi içinde çelişiyor zatenBende aynı şeyi söyledim, önüne gelene bu benim sevgilim filan mı diyecek, hem dese ne olacak, geçmişte kalan bir şey, üstelik eşimdende sakladığım biri değil.Neden bundan dolayı rezil olacağımı bile anlamadım.Üstelik adamı on yıldır görmüyorum bile, profiline girmiş sen x şehrinde demiştin adam y şehrinde yaşıyormuş diyor.İyide on yıl içinde adam şehir değiştirdiyse ben ne bileyim.her şey benim suçum oldu çıktı.
Aynen onun derdine düştü.Ben milletin yüzüne nasıl bakarım diyor.İyide ben geçmişimi silemem ki.
Eşin de haklı onca zaman sonra ne alaka sonuçta onu da anla nasıl düzelir bilmiyorum ama şansın bol olsunMerhabalar.
7 yıllık evliyim, akşam eşim işten geldiğinde içerde uyuyordum.Facebookum bilgisayarda açık olarak durur hep, oradan bir kadın mesaj atmış "sen ne zaman evlendin" diye.eşimin geldiğini görünce uyanıp geldim, biri sana mesaj göndermiş kim diye sordu, profiline baktım kadının kesinlikle tanımıyorum, daha önce gördüğüm biri değil.
Tanıyamadım diye mesaj attım tekrar, cevap olarak on yıl önceki sevgilimin ismini verdi sahte profil.Eşimde küplere bindi, evlendim evet rahatsız etme deyip engelledim.Sonra eşim gidip vatandaşın profilini buldu, incelemeye başladı, bir yıl önce bizim yaşadığımız şehirde yer bildirimi yapılmış, vay efendim adam bizim bulunduğumuz şehre gelmiş, on yıl sonra sana tekrar nasıl yazabiliyor, bu şehirden birilerine seninle sevgili olduğunu söylerse benim ailemin kulağına giderse falan filan söylendi, hiddetlendi.
En son ben nasıl bir pisliğin içine düştüm dediğinde gerçekten çok iğrenç hissettim kendimi, resmen benimle birlikteliğini pislik olarak tanımladı.sanki ben onu pisliğin içine çekmişim gibi.altı üstü ondan yıllar önce olan bir birliktelik ve ben adamın hangi şehre gelip gideceğinin kararını veremem, olayda en ufak bir suçum bile yok ama onca lafı duyan ben oldum.Gerçekten çok kırgınım, nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?