ne yapacagım bilmiyorum

sofratuzu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
37
0
16
İzmir
erkek arkadaşımla uzak ilişki yürütüyoruz o yurtdışında okuyor ben türkiyede birbirimize güven açısından sorunumuz yok ..ancak gelecekle ilgili şüphelerim var ama onuda çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum onunla gelecekle ilgili konuşamıyorum ..konuşarak çözülebilecek şeyler vardır ama bazende sadece zamana bırakmak gerekir sizce zaman mı benim ilacım

canım işte kader belli olmaz bakalım ben ciddi düşünüyorum falan diyor ancak ..hiç birlikte hayal kurmuyoruz ben nezaman birşeyler söylesem dinliyor ancak üstü kapalı cevaplıyor..bende soru sormuyorum artık bıraktım akışına

canım işte kader belli olmaz bakalım ben ciddi düşünüyorum falan diyor ancak ..hiç birlikte hayal kurmuyoruz ben nezaman birşeyler söylesem dinliyor ancak üstü kapalı cevaplıyor..bende soru sormuyorum artık bıraktım akışına

erkek mılletı ıste sorumluluk almaktan kacıyordur takma kafana canım:5::5::5::5::5:

benım yaşım 22 onun 25 ,bılmiyorum ama ınsan sevdıgıyle hayal kuramayacaksa kımınle kuracak..tamam mutlu olmakta önemli ama gelecek içinde birşeyler düşünmek istiyor insan ..bilmiyorum sorumluluk almak ıstemıyor olabilir söz vermek istemiyor ..anlayamıyorum diger ilişkilerde böyle mi ?

Sevdiğin insanla geleceğe dair hayal kurmak önemli ama olay evlilikse uyuşuyor muyuz falan diye düşünmek lazım.O kaçıyorsa bu durumdan ya erken olduğunu düşünüyordur,ya sorumluluktan kaçıyordur ya da uyuşmadığınızı düşünüyordur ve ciddi değildir.Bunlardan başka ne olabilir?

Sorumluluk almak istememesinden değilde, herşeyi zamana bırakıp, hevesini kaçırmak istemiyor olabilir. Sende bilirsin ki bazı şeyler ilk kez konuşulmadan yaşandığından güzeldir. Süprizdir. Erkek arkadaşın karakter olarak bu zihniyette bi insan galiba ki normal bişeydir bu. He hiç mi hayal kurmayacaksınız? Arada bi yeri geldiğinde hoş bi şekilde takılabilirsin. Hayal kurmaktan korkmasın oda takdir edersin ki hayal olmadan gerçek olmaz. Bak bir mimar bile projesini yapmadann hayalini kurar neyi nereye koyayım, nasıl olcak vs. Bazen hayaller gerçeklerin temellerini oluşturur. Sana düşen şey; bunu ona aşılamak olacak.. Ya sabır çek, çok anlayışlı olman gerekecek..
Kolay gelsin :)

Son düzenleme:
teşekkürler :) evet kesinlikle haklısınız bende öyle düşünüyorum ona gecenlerde dedim ki ben senınle hayal kuramıyorum oda bana daha erken konusmak için ayrıca benım hayal kurmadıgımı nereden bılıyorsun dedi ...benı sevdıgını soylüyor bende artık bir karar aldım ve bu konularda üstüne gitmeyeceğim konuşuldukça büyüsü kaçıyor

Back
X