4 aylık hamileyim son bir aydır eşimle çok sık kavga etmeye başladık. Eşim annesine inanılmaz düşkün ve annesi Özlem beni niye aramıyor bu aralar dediğinde bile bizim evde kavga çıkıyor. Ben çalışıyorum ve zaten çok stresli bir işim var birde annesinin laf sokmalarına katlanmamak için özellikle hamileliğimden sonra sık sık aramaz oldum annesini. Eşim her istediği olsun,dediğim dedik,sen karışamazsın tavırlarına büründü. Biz en son ev taşınma meselesinden çok ciddi kavga ettik zaten her kavgamızda bana hakaret edip evden kovmaya başladı. Ben 10 gün önceki son kavgamızda çıktım aradaşıma gittim 2 gün onda kaldım. Geldi rica minnet beni eve geri götürdü ben pişman olmş sanıp eve geri dönmeme rağmen bu seferde evde kavga ettik ve boşanalım dedi. Hatta çocuğu bile aldırmaktan bahsetti, bende boşanacaksak boşanalım dedim. Hafta sonu ailenle konuş diye beni ailemin yanına gönderdi ben ailemin yanına gidip herşeyi anlattımbu seferde ben öyle bişey yapmadım Özlem yalan söylüyor diye herşeyi inkar etti. Babam bebek için yuvanı kurtarmak zorundasın dedi (babam çok iyi niyetlidir ne yazıkki) ben dün akşam eve geri döndüm ve hiç konuşmadık. Aynı evde iki yabancı gibiyiz. Ben artık bıktım ve ne yapacağımı bilmez durumdayım. Gururum hiç bu kadar ayaklar altına alınmamıştı,kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?