Ne yapacağım bilmiyorummmmmm

mercnburcu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
17
0
1
33
merhabalar 18 yasındayım sevgilim var ve sevgilim benden bu aralar yatmamı istiyor bende ona gelinliği ne zaman giyersem o zaman olur dedim sonra son kez soruyorum ıstıyomsn ben senı ıstıyorm arzuluyorm dedı ben hayır dedım sonra tamam yapmycz o zaman eve gel rahatlayım bari dedi soyunursn sadece dedı ben onada karşı cıktm cnku soyunursam devamı gelır ve ipi onun eline vermış oluyorm yani basit kız olcaktm vücudunu gormek ıstıyorm dıyo bugunde knustk yne bu knu acıldı ve dedıkı smdı foto at oz aman kurtarırsa eve gtmeyz kurtarmazsa gelırsn dedı ve ıkısınıde ypmıcm dedım sızce ne yapmalıyım

Ne gelinligi ya kan, adamin beyni yerine baska biyerde toplanmis hala gelinlik diyorsun kestir at ne ugrasiyorsun neyin pazarligi bu kurtarirsa,kurtarmassa -.-
en son dedimki göstermezsem vucudu devam edermı oda eder ama gormek ıstıyorm dedı sonra tamam sabredersn o zaman dedm oda yok görcemm görmedn olmaz dedı

E bildiğin karaktersiz bu oğlan. Birde ne yapmalıyım diyorsun ya. Ne yapman gerektiği bariz ortada.

Sana tavsiyem bu konular ciddiyetle ele alınması gereken konular olduğu için anlaşmanızı noter onaylı yapın, yanınızda iki tanede şahit olsun.

Bence ilk olarak foto at
Sonra evine git
Önce eller, tatmin etmeye çalışırsın
yetmezse yatarsin

Sonra gelip kızlığıma bir sey olmuş mudur acaba kızlar diye konu açarsın ona göre bakarız ne yapılacağını

güzel anlattınız valla ssagoln evine falan gitmycem fotoda atmycam onun merakı suan vucudum ve ben gosterırsem merakı gıtcek basıt olcam

O fotoğrafları seni daha kötü şeyler yapman içinde kullanabilir ya da internette dağıtmayacağı ne malum okuyoruz
Arkadaşına sadece bu dünya için yaşamadığını belirt mutlaka evine gitme daha küçüksün evlenelim desede evlenme
Hayatında ünv Okumayı amaç edin okuyorsan okul bitirip iyi iş bulmayı
Büyük bir günaha girip sonrasında büyük bir depresyon yaşama

E bildiğin karaktersiz bu oğlan. Birde ne yapmalıyım diyorsun ya. Ne yapman gerektiği bariz ortada.
peki
cok haklısınız tesekkr ederm

Konuyu silmişsin okuyamadım. Aşk olsun FrKafka alıntılasaydında ben de okusaydım, kaçırdım konuyu
7

merhabalar 18 yasındayım sevgilim var ve sevgilim benden bu aralar yatmamı istiyor bende ona gelinliği ne zaman giyersem o zaman olur dedim sonra son kez soruyorum ıstıyomsn ben senı ıstıyorm arzuluyorm sana sahıp olmak ıstıyorm dedı ben hayır dedım sonra tamam yapmycz o zaman eve gel rahatlayım bari dedi soyunursn sadece dedı ben onada karşı cıktm cnku soyunursam devamı gelır ve ipi onun eline vermış oluyorm yani basit kız olcaktm vücudunu gormek ıstıyorm dıyo en azından okşayım seveyım dedı bugunde knustk yne bu knu acıldı ve dedıkı smdı foto at oz aman kurtarırsa eve gtmeyz kurtarmazsa gelırsn dedı ve ıkısınıde ypmıcm dedım sızce ne yapmalıyım

önbellekte çareler tükenmez

Süpersin ponyooo teşekkür ederim konuya gelirsek abooooww yorum yapılır bi tarafı yokmuş

Kizim kafayimi yedin sen adamin niyeti belli zaten once kullanicak sonrada tehdit edicek.Allah askina seviyorum diye bu kadar aptal asik olmayin ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…