- 6 Ağustos 2015
- 14
- 2
- Konu Sahibi Ceeylaan35
Kızlar derdim çok fena. 2 senelik bir ilişkim var ve başlarda yapmak zorunda kaldığım bir hata yüzünden resmen hayatım zehir oldu. Sevgilim çok kısıtlayan bir insandır kıskançtır baya. O sene de benim için ailesiyle köyüne gitmedi ama ertesi gün babam beni başka bir şehire götürdü zorla baya tartıştığımız halde el kaldıracak duruma gelmişti. Sevgilim bunu duysa emin ol bu 2. Senemiz görüyor olmazdık. Ben gittiğimiz yer yerine başka, daha yakın bir yere gittiğimizi söyledim akrabaya diye evden çıkmıyorum demek zorunda kaldım, tabi yalan söyleyemiyorum seviyorum bi kaç gün ağlamaktan kendime gelemedim oda zaten yalan söyleyemediğim için anladı neyse yok falan dedim konuyu kapatmaya çalıştım çok üstüme geliyordu. Bundan 1 ay öncesinde de söylemek durumunda kaldım ki dediğim gibi ayrılıyordu konuştuk falan kibarca dedim ki nereye gittiğimi söylesem ayrılırdın benden, ama ondan korktuğum için yaptım bunu söyleyip kıramadım onu onun yerine öyle söylediğimde ayrılırdın ama böyle olmazdı diyor. Evet seviyorum sevmesem bunu da yapmazdım ama ondan başka yalanım olmadı şuan o kadar ağır şeyler konuşuyor her fırsatta yüzüme vuruyor her Allah'ın günü hala onun hesabını soruyor, çok yoruldum güçlü olmaya çalışıyorum olmuyor. Baştan beri kafasında ne kuruyorsa o oldu, aklına bişey geldi mi hemen suçladı inanmadı, sen bana yalan söylüyorsun doğruyu söyle diyor ama doğrusu o, bu hata olmadan öncede böyleydi ama her zaman da ben sana kendimden çok güvenirim derdi ben zaten bunun için hep çabaladım söylemeyeyim diye ama ailemle onun arasında kalmak çok zor bir durumdu. Ama bende de artık hiç birşey kalmadı, hergün üzüyor beni bu konuyu açıp, iyi davranmayı denedim melek oldum daha çok yapmaya başladı, uzak durmaya soğuk olmaya çalıştım aynı şeyi yaptı üzdü, üzdü, üzdü. Ne yapayım da eskiye dönsün kızlar yardım edin isteyerek yapmadım ama onun aklındakini öldürsem değiştiremem ama bende kaldıramıyorum artık haksızlık yapıyor bana