Ne yapacağım konusunda ikilemler yaşıyorum.

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
Herkese iyi akşamlar.
Ben 21 yaşındayım. Annemle yaşıyorum. Annemle babam ayrı.
Annem benim her şeyim. Erkek arkadaşım var bi' de, 26 yaşında.

Evlilik planımız yoktu. Ara ara, ne bilelim belki ileride olur modundaydık. Hani ilişkimiz evlilik yolunda yürüyen bir ilişki değildi.
Şimdi o mezun oldu, çalışıyor. Ben hem okuyorum hem çalışıyorum. Onun maaşı iyi, benim şu an öğrenci olduğumdan daha az. (Piyasa şartlarının üzerinde.) Ara ara konu evliliğe geliyor. Şimdi olmasa bile 1-2 sene sonra olur artık demeye başladı. Olgunlaştı.

Şu an annemle olan kredi borçlarımızı kapatıyorum. Onlar bitince de ev almak istiyorum anneme. Çekeceğim kredi 10 senelik falan olacak, ev almak hiiiç kolay değil.

Hadi ev neyse, ben evlenirsem annem yalnız mı kalacak? Hayatında biri var, araları da çok iyi. Ben evlenecek olsam onlar da evlenecekler, biliyorum. Ama arada kısacık süre bile olsa annem o arada yalnız kalsın istemiyorum.

Bu konuya nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum hiç.

Hayatımın daha uzuuuun senelerini annemle mi geçirmeliyim yoksa kendimle alakalı şeyler de düşünmeli miyim bilmiyorum.

Siz olsanız ne yapardınız?

Bu konuyu annene danıştın mı?

Ama ben annenin, senin evlenmen durumunda yalnız kalmamak için sizinle kalacağını sanmıyorum. Zaten biri varmış hayatında. Belki de senin evlenmeni bekliyordur harekete geçmek için?

annemin hayatında biri var araları çok iyi diyorsun....annen yanlız değil ki....okuyor musun çalışıyor musun evleniyor musun bilemem ama önüne bak biraz...annen az birşey sensiz kalsa birşey olmaz...hayat arkadaşı var nasılsa... kendini üzme kafana takmaa bu kadar...annenle bağını kopar diyen yok ki o kısa dönemde gider gelirsin....

Hayır danışmadım. Benim mutlu olmamı isteyeceğinden eminim.
Evet beni bekliyor olabilirler, fakat şu var örneğin benden çok değil 2 ay sonra bile evlenseler o iki ay ne yaparız diye düşünüyorum.

Önüme bakarsam anneme haksızlık edecekmişim gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…