ne yapacağım ne düşünmem gerekiyor şimdi?

Yok işte zaten ondan böyle düşünüyordum. İsim olayı tuz biber oldu.
Bence sorun. Ben bilmek isterdim. Büyütenler zaten anne babanız. Ama belki doğuran anneniz hayattaysa ve sizi vermek istemediyse onu bulmanızın hayaliyle yaşıyor olabilir.

Yukarda da yazdığım gibi çok geç olmuşum kardeş yok doğum hikayesi yok hiçbirşey yok. Kültürel olarak da bu yapıda bir aile değiliz. Zaten ondan böyle düşünüyordum isim olayı son nokta oldu.
Annenizin kan grubu B ise şüpheniz kesin olur. Ben grubunu öğrenin.

Bana açıkçası sizin durum şüpheli geldi.
1 yaşına kadar foto yok demişsiniz hamilelik fotosu da yok sanırım, ondan sonra foto var mı?
Annenizin yaşına bakarak çocuğu olmamış evlat edinmiş kızmı gayet mantıklı duruyor şu an.
Fotodan ziyade o zamanlar çok yaygın değildi. Anı yok hikaye yok ben bunlardan dolayı böyle düşünüyorum. Doğum çok kutsal bir olay bir anne için. Şöyle doğdun böyle oldun denmez mi demiyor asla. O zamanları gerçekten de hiç yaşamamış gibiyiz.

Değiştirilen eski isminizde bir tuhaflık var mı? Yani normal bir isim değildir belki, büyüklerin ısrarıyla filan koyulup pişman olunmuş olabilir. Haklı sebep sunulmadıktan sonra isim değiştirme davaları pek olumlu sonuçlanmıyor diye biliyorum ama o zamanlar daha kolay mıydı yoksa daha zor muydu bir düşünmek lazım.

Bence sorun. Ben bilmek isterdim. Büyütenler zaten anne babanız. Ama belki doğuran anneniz hayattaysa ve sizi vermek istemediyse onu bulmanızın hayaliyle yaşıyor olabilir.
O kadar öyle insanlar değiller ki. Bu konuda arkqmda biri olduğunu düşünmüyorum şüphem yok hiç. Sadece bu konuyu konuşmak doğru mu doğru değil mi onu merak ediyorum aslında.

Değiştirilen eski isminizde bir tuhaflık var mı? Yani normal bir isim değildir belki, büyüklerin ısrarıyla filan koyulup pişman olunmuş olabilir. Haklı sebep sunulmadıktan sonra isim değiştirme davaları pek olumlu sonuçlanmıyor diye biliyorum ama o zamanlar daha kolay mıydı yoksa daha zor muydu bir düşünmek lazım.
Evet daha geleneksel bir isim. Şu anki ismim daha modern. Ama öyle olsaydı neden söylemesinler ki.

O kadar öyle insanlar değiller ki. Bu konuda arkqmda biri olduğunu düşünmüyorum şüphem yok hiç. Sadece bu konuyu konuşmak doğru mu doğru değil mi onu merak ediyorum aslında.
Ne tip insanlar değiller? Aileniz sizi zorla almıştır demiyorum ki.

nasıl başlasam bilemiyorum ama bir derdim var ve kimseye anlatamadım. bari tanımadığım kişilerden akıl isteyeyim dedim bende. yeni bir işe başlıyorum ve firma benden bazı belgeler istedi. e-devletten bunları araştırırken karşıma bir şey çıktı. 1 yaşındayken adım değiştirilmiş. ama benim bundan haberim yoktu. bunu neye yormam lazım? komik gelebilir ama evlatlık olduğumu düşünüyorum. bunu aslında çok uzun zamandır düşünüyorum. neredeyse küçüklüğümden beri. anneme bebekliğimle ilgili soru sorduğumda çok yuvarlak cevaplar veriyor. 1 tane doğum fotoğrafı yok hamilelik fotoğrafı yok anı yok. bunca zaman sormaya cesaret edemedim, aslında hala cesaretim yok. annem babam benim canımdır. ne düşüneceğimi bilemiyorum yardım edin lütfen :KK43:
Canım benim bana göre hissediyorsan öyledir.Öyle olsa bile hiçbir şey fark etmez onlar yine senin annen baban.Onlar senin canın,sen de onların canısın.Bu hiçbir şeyi değiştirmez.

Bi de şu var eklemeyi unutmuşum. Biz şu an x şehrinde yaşıyoruz diyelim. Ailem y şehrinin bir köyünde doğmuş. Sonra da ben doğmadan çok önce x şehrine taşınmışlar. Ama benim doğum yerim y şehri olarak yazıyor. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum. Ama soyadım hep aynı ismim 1 yaşındayken değişmiş sadece.

doğum o şehirde gerçekleşmiş olabilir. şehir mevzusuna ben takmazdım ama düşündüğünüz gibi evlatlık durumu olmasa dahi isim değişimi çocuğa anlatılması gereken bir mevzu.
yada aklıma şu geldi, bazı aileler ilk çocukları küçükken ölürse ve hemen onun ardından doğan bir çocuk olursa ilkinin nüfusunu o küçük çocukta kullanabiliyorlar.
acaba bir abla vardı öldü de onun nüfusunu direkt size mi verdiler ?
ismi de belki sonradan bu nedenle değiştirmişlerdir.

Size moral olsun. Anneme 1 ay önce sorduğumda 2 ay falan emzirdim demişti. Şimdi yeniden hesapladı 4 ay diyor. Bir de ekliyor burnunu sıkarak zorla emziriyordum hemen uyuyordun diye. Bunlara anlam atfetmeyin. Ama isminizi sorun.

sormakta fayda var zaten cok sasırmamıssınız ıcten ıce bılıyordum dıyorsunuz olabılır belkı evlat edınmıslerdır sızı daha ıyı sartlarda yasatmayı secmıs sevmısler buyutmuslerdır zaten sızde buyutendır aıle dıye dusunuyorsunuz bırcogumuz gıbı, sorun ,suphelerınızı dıle getırın eger boyle bırsey varsa ınanın ya ogrendıgınde bızı anne baba olarak gormezse sevgısı degısırse dıye korkmuslardır belkı ondan saklamıslardır bunu soylemek daha zor

Size moral olsun. Anneme 1 ay önce sorduğumda 2 ay falan emzirdim demişti. Şimdi yeniden hesapladı 4 ay diyor. Bir de ekliyor burnunu sıkarak zorla emziriyordum hemen uyuyordun diye. Bunlara anlam atfetmeyin. Ama isminizi sorun.
Canım hangimiz evlatlık mıyız diye düşünür?kız hissetmiş işte

sormakta fayda var zaten cok sasırmamıssınız ıcten ıce bılıyordum dıyorsunuz olabılır belkı evlat edınmıslerdır sızı daha ıyı sartlarda yasatmayı secmıs sevmısler buyutmuslerdır zaten sızde buyutendır aıle dıye dusunuyorsunuz bırcogumuz gıbı, sorun ,suphelerınızı dıle getırın eger boyle bırsey varsa ınanın ya ogrendıgınde bızı anne baba olarak gormezse sevgısı degısırse dıye korkmuslardır belkı ondan saklamıslardır bunu soylemek daha zor
Zaten bende bundan dolayı çekiniyorum ya korkarlarsa ya üzülürlerse diye. Bişeylerin değişmesinden korkuyorum. Evet derlerse hissedeceklerimden de korkuyorum. Ya tanıdık çıkarsa nasıl hiçbişey olmamış gibi devam ederim ondan da korkuyorum. Off çok şey var işte

Canım hangimiz evlatlık mıyız diye düşünür?kız hissetmiş işte
O kadar uzun süredir düşünüyorum ki hem de. İsim değişikliğini görünce sadece konuşsam mı konuşmasam mı diye düşündüm. Acaba evlatlık mıyım değil miyim diye bile düşünmedim.

İşte bana böyle şeyler diyen yok. Konu hemen kapanıyor. Biraz bocalıyor gülüyor hafif sonra bişey söyleyip konuyu kapatıyor. Sorun da bu zaten.

nasıl başlasam bilemiyorum ama bir derdim var ve kimseye anlatamadım. bari tanımadığım kişilerden akıl isteyeyim dedim bende. yeni bir işe başlıyorum ve firma benden bazı belgeler istedi. e-devletten bunları araştırırken karşıma bir şey çıktı. 1 yaşındayken adım değiştirilmiş. ama benim bundan haberim yoktu. bunu neye yormam lazım? komik gelebilir ama evlatlık olduğumu düşünüyorum. bunu aslında çok uzun zamandır düşünüyorum. neredeyse küçüklüğümden beri. anneme bebekliğimle ilgili soru sorduğumda çok yuvarlak cevaplar veriyor. 1 tane doğum fotoğrafı yok hamilelik fotoğrafı yok anı yok. bunca zaman sormaya cesaret edemedim, aslında hala cesaretim yok. annem babam benim canımdır. ne düşüneceğimi bilemiyorum yardım edin lütfen :KK43:
Benim aklımada direk bu gelirdi yoksa neden söylemesinler ismimin değiştirildiğini diye düşünürdüm ve anneme sorardım hayır öyle bi şey yok dersede inanmaz dna testi yaptırırdım gizli gizli 🙄 böyle bi şey varsada anneme babama kızmazdım bana neden gerçeği söylemediniz diye çnkü bende söylemezdim galiba 🙄 garip bi yorum oldu 😇

ben olsam nüfus tescil tarihine bakardım. nüfüsa kaydedildiğim tarih doğum tarihimden ne kadar uzaksa o kadar şüpheli bulurdum. ailenizi üzmek istemediğiniz için bu konudan söz etmek istememenizi anlıyorum. güya kişinin kendisini korumak için kendisinden saklanan ama kendisinden başka herkesin bildiği bir aile sırrını ortaya çıkartan oyunbozan bir çocuk gibi hissedebilir insan. yüzleşirken bazen mazlum, haksızlığa uğramış bazen zalim ve hakkından fazlası lutfedilmiş gibi hissedilebilir. hadi yüzleşildi ve yelpazenin iki tarafına gidildi gelindi peki bundan sonrası nasıl olacak? bu yolda yürümeden bilmek mümkün değil. kararınız ne olursa olsun kendinizi yıpratmamak için uzman yardımı alın, bu çok önemli.

Babam bizim soyadınızı değiştirmiş biz küçükken kötü bir soyadmis söyledi ilerde çıkarsa yanlış anlamayın vs diye. Soyad olsa aileye bakarsın ama isim olunca çevrenden birimi bilemiyorusn

Nüfustan vukuatlı nufus kayıt ornegı alsanız?

Back
X