ne yapacağım, ne yapardınız???

evleneceğiniz kişiyle açık açık konuşun duygularınızın değiştiğini artık başkalarından etkilenebildiğinizi bu durumda evlenemeyeceğinizi söyleyin ve ayrılın

%100 katılıyorum , başka birinden etkileniyorsan sen bu işten usanmışsın demektir. Sakın evlenme, kalp kırmadan uygarca ayrıl, diğerine git.

Kasımda 1 seneniz dolacak ve sen başasıyla beraberken bir sürü görücü kabul ediyordun farklı insanlarla görüşüyordun yanlış hatırlamadıysam eski konularından mutsuzpunk. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sevgilini yanında stepne olarak mı tutuyorsun da başka taliplerini değerlendiriyorsun geçmişte bir sürü konun var böyle yok görücü geldi yok birinden hoşlandım , yok beni çok sexy buluyorlar. Bir yıldır bu insanı aldatıyorsun demektir başka da terbiyeli bir açıklaması yok bunun ya da bizimle kafa buluyorsun açtığın konularla. :37:

Son düzenleme:
Panikle ani karar vermemek gerekir bence.Öncelikle şu soğuma mevzusunu iyice bir düşünün.Gerçekten eskisi gibi sevmiyormusunuz yoksa içinde bulunduğunuz ortam geçirdiğiniz dönemle ilgili geçici bir rüzgarmı bu ?Bazen farklı yaklaşımlar insanın kafasını karıştırabilir daha güzel_miş , gerçek_miş gibi gelebilir.Ama bu duygu aslında sadece içinde bulunduğunuz ortam ve kişilerle ilgilidir.Bundan sıyrılarak sevdiğiniz insana yoğunlaşarak çok çok iyi düşünün tekrar tekrar.Hayatınızda o olmasa sizden ayrılıp başkası ile olsa şuan hayatına yeni insanlar katsa sizin sayfanız kapansa kısaca ne hissedersiniz?Bunları düşünmek lazım.Bu sahte bir heyecan olabilir.Mesela farzedinki sıradan bir hayat yaşıyorsunuz ve birgün bütün ünlülerin olduğu şaaşanın dorukta olduğu paranın su gibi aktığı bir davete katıldınız muhteşem rüya gibi bir gece geçirdiniz.Ogeceyi yaşarken aslında yaşadığınız hayatın ne kadar anlamsız ne kadar sıkıcı olduğunu hissedersiniz.Ben hiç yaşamıyormuşum dersiniz.O hissettiğiniz büyüleyen şey ise sadece içinde bulunduğunuz ortamın, insanların size güzel ve kibar yaklaşımıdır.Aslında kendi hayatınızdan çok memnun ve mutlusunuzdur ama o büyülü ortam sizin duygularınızla oynar bu gerçek duygunuz değildir.Çünkü siz o güzel geceyi bitirip evinize nasıl döndüyseniz oradaki şaaşa da bitecek ve oradaki insanlarda aynı sizin gibi evlerine sıradan hayatlarına geri döneceklerdir.Biraz uzun oldu ama anlatmak istediğim şey içinde bulunduğunuz ortam yeni arkadaş çevresi karşınızdaki insanın kibar nazik hareketleri sizi (sahte) etki altına almış olabilir.Gemileri yakmadan önce en ince ayrıntısına kadar düşünmelisiniz.Çünkü ne gemileri yakmak kolaydır nede yeniden bir gemi yapmak ...

Son düzenleme:
kasımda bir senemz dolacak. sevgimin bittiğini söylemek o kadr zor ki. aslında sevgi değil de aşk ve heyecan bitti bende. bi de aramzdaki uzaklık da buna tuz biber oluyor tabi, daha kolay unutabiliyorum

Bende uzun bir süredir berabersinizde yaşanmışlıklar alışkanlık v.s vardır diye düşünmüştüm.
Fakat daha 1 yıllıkmış zaten 1 yılda sevgi yeni yeni yerine oturur çiftler daha bir ısınır
Başlamayan sevgi bitmiş bile demekki aşk sandığın hoşlantıymış...
Ve birşeyleri tüketmişsiniz ki artık bir başkası söz konusu.
Bence hemen ayrılın sizi bağlıcak güçlü birşeyler göremiyorum 1 yıllık beraberliğe
fazla anlam yükleyemiyorum.
En güzeli yeni taze olandır:)))

Önce ayrıl da sonra ne yapacaksan yap :19:

Umarım hoşlandığınız kişinin mesleği , evlenmeyi planladığınız kişinin mesleğinden daha iyi diye değildir tüm bunlar..

Amacım kesinlikle sizi yargılamak değil, hatta kimseyi yargılamak
kimsenin haddi değildir bana göre. Ama empati kurmanızı şiddetle
tavsiye ediyorum... Belki bu, karar almanıza yardımcı olur. Olaya
her iki yönden de bakmış olursunuz...

İnsanız işte değil mi? Bir dalı tutmadan ötekini bırakmıyoruz.

-Ayrılırım ama pişman olmaktan korkuyorum.
-Ayrılırım ama diğerinin beni terketmesinden ve yalnız kalmaktan korkuyorum.
-Ayrılırım ama o beni bırakmıyor....

İki karpuz bir koltuğa sığmaz.

yaa bencee siz biraz bi ilişkiyi dondurun düşünmem gerek filan diyin ne biliyım.belki hoşlandığınız insanı biraz tanıyınca bu durum ortadan kalkar ve ondan soğursunuz eğer suanki sevgilinize karşı hissettikleriniz aynıysa onunla devam edersiniz.

bunu bi erkeğin size yaptığını düşünün??

başka bir kız yüzünden sizi yedeğe lıp biraz düşünmem lazım diyor ve olmazsa size dönüyor..

ne kadar onur kırıcı..:47:

yargılanacak aşağılanacak bir durum yok ortada. insani hisler duygular bunlar. sevgilinden uzakta olduğun için yeterli ilgiyi gösteremediği için bir başka karşı cinsten etkileniyor olabilirsin. ama bu gerçekten sevgiline oan duygunddan üstün mü onu iyi tartman lazım. bence sevgilinle biraraya gelip vakit geçirmen lazım. en yakın zamanda bu durumu düzeltmek için çaba harcaman lazım. baktın ki duyguların değişmiş ona karşı artık birşey hissetmiyorum diyorsan da sonlandırmalısın yol yakınken..zor bir durum allah kolaylık versin.

emin değilsen sakın evlenme....
konuş sevgilinle derim ben....
yada bi görüş bakalım belki uzak olduğu için böyle hissettin...

Yapacağınız ilk şey düşünmek. Ne hallerden bu zamana geldiniz ?
Geçirdiğiniz güzel günleri, sizin için yaptı fedakarlıkları, sizin bu ilişki için yaptıklarınızı v.s
Evlendikten sonra mutlu olup olmayacağınızı v.s.

SONRA EN ÖNEMLİSİ bu şuanki adamdan uzak durmanız gerekiyor ki duygularınız tam yerini bulsun.
Diğeriyle uzak olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz.
Yakında yanınıza gelse herşey eskisi gibi olur.
Beyniniz ve kalbiniz ne diyorsa biran önce yapmalısınız.
Çünkü buda aldatmaya girer. Hem kendinizi hem karşınızdakini..
Eğer birgün bu evleneceğinizi düşündüğünüz kişi size bunu yapsa ne hissedersiniz ?
...

Şuan ki iş arkadaşınız biliyor mu hayatınızda biri olduğunu ? Biliyorsa eğer diyecek sözüm yok ona, bilmiyorsa sizin saklamış olmanıza diyecek sözüm yok.

yıllar önce başıma gelmişti böyle bir durum 3 yıldır birlikte olduğum sevgilimin aşırı derecede ilgisizliklerinden şikayetçiydim o sırada aynı işyerinde çalıştığım arkadaşımın da ilgisi hoşuma gitmeye başlamıştı ve sevgilimden ayrıldım . İlgi gösteren çocukla o akşam kahve içmeye gittim ve o çocuk elimi tutmak istedi ve elime değdiği an napıyorum ben dedim ve aşırı derecede vijdan azabı duymaya başladım. Anında ortamdan gittim sevgilimi aradım pişman olduğumu söyledim işyerimden ayrıldım ve sevgilime de olanları tek tek anlattım yıllarcada vijdan azabını yaşadım. Sende sanırım arada uzaklık olduğu için ve karşıdan da ilgi gördüysen duyguların karışmış kendine biraz zaman ver doğru düşündüğün kişiyle yoluna devam et kafa karışıklığıyla sevgilini duygusal olarak aldatmak da hoş değil çünkü.

Gönlün akıyorsa başkasına diğer tarafla ilişkin çok sağlam değildir bence. Çünkü bir insan başkasını seviyorsa diğer erkeklere/bayanlara karşı alıcıları kapalı olur. Yoksa sağlam evlilik kalmaz bence. Yani insan birine bağlandığı zaman beyin onu kabul ediyor ve başkasını düşünemiyorsun. Bence biraz sakin kal, birlikte olduğun kişiye emek verdiysen biraz ona eğil okulda olandan uzak dur, değişecek mi düşüncelerin değişmeyecek mi bakmalısın.

Gönlün akıyorsa başkasına diğer tarafla ilişkin çok sağlam değildir bence. Çünkü bir insan başkasını seviyorsa diğer erkeklere/bayanlara karşı alıcıları kapalı olur. Yoksa sağlam evlilik kalmaz bence. Yani insan birine bağlandığı zaman beyin onu kabul ediyor ve başkasını düşünemiyorsun. Bence biraz sakin kal, birlikte olduğun kişiye emek verdiysen biraz ona eğil okulda olandan uzak dur, değişecek mi düşüncelerin değişmeyecek mi bakmalısın.

yakın zamanda görüşeceğiz. dananın kuyruğu o zaman kopacak, neyin ne olduğu ortaya çıkacak. mesafeler yüzünden mi yoksa gercekten aşk sevgi bittiği için mi böyle ayrangönüllü oldum ben. göreceğiz. tavsiyen içöin teşk. ederm

yıllar önce başıma gelmişti böyle bir durum 3 yıldır birlikte olduğum sevgilimin aşırı derecede ilgisizliklerinden şikayetçiydim o sırada aynı işyerinde çalıştığım arkadaşımın da ilgisi hoşuma gitmeye başlamıştı ve sevgilimden ayrıldım . İlgi gösteren çocukla o akşam kahve içmeye gittim ve o çocuk elimi tutmak istedi ve elime değdiği an napıyorum ben dedim ve aşırı derecede vijdan azabı duymaya başladım. Anında ortamdan gittim sevgilimi aradım pişman olduğumu söyledim işyerimden ayrıldım ve sevgilime de olanları tek tek anlattım yıllarcada vijdan azabını yaşadım. Sende sanırım arada uzaklık olduğu için ve karşıdan da ilgi gördüysen duyguların karışmış kendine biraz zaman ver doğru düşündüğün kişiyle yoluna devam et kafa karışıklığıyla sevgilini duygusal olarak aldatmak da hoş değil çünkü.

canım o bana yeterli ilgiyi göstereiyor yani bizm durumumuz ilgisizlkten değil. sadece yeni bir heyecan arayışı sanırım maalesef benmki

Yapacağınız ilk şey düşünmek. Ne hallerden bu zamana geldiniz ?
Geçirdiğiniz güzel günleri, sizin için yaptı fedakarlıkları, sizin bu ilişki için yaptıklarınızı v.s
Evlendikten sonra mutlu olup olmayacağınızı v.s.

SONRA EN ÖNEMLİSİ bu şuanki adamdan uzak durmanız gerekiyor ki duygularınız tam yerini bulsun.
Diğeriyle uzak olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz.
Yakında yanınıza gelse herşey eskisi gibi olur.
Beyniniz ve kalbiniz ne diyorsa biran önce yapmalısınız.
Çünkü buda aldatmaya girer. Hem kendinizi hem karşınızdakini..
Eğer birgün bu evleneceğinizi düşündüğünüz kişi size bunu yapsa ne hissedersiniz ?
...

Şuan ki iş arkadaşınız biliyor mu hayatınızda biri olduğunu ? Biliyorsa eğer diyecek sözüm yok ona, bilmiyorsa sizin saklamış olmanıza diyecek sözüm yok.

o bana bunu yaPSA DELİ OLURDM heralde. diğer kişinin de berabelğimden haberi yok sanırım.

canım o bana yeterli ilgiyi göstereiyor yani bizm durumumuz ilgisizlkten değil. sadece yeni bir heyecan arayışı sanırım maalesef benmki

ozaman arada iyi gitmeyen tutmayan birşeyler var yada yeterince sevgi yok demektir daha 1 yıllık birliktelikmiş farklı heyecan aramak yada gönül kayması veya ilişkinin monoton olduğunu düşünmek çok yersiz daha birbirinizi bile yeni yeni tanıyorsunuzdur arada uzaklık olduğu için. Kendine zaman verip kararın ı verki ne kendi vaktinden ne sevgilinin vaktinden çalma belki de sevgilin doğru kişi değil şimdi ayrılırsın evlendinb diyelim gönlüm kaydı diyemezsin sürekli hayatı kendinede zindan etmiş olursun

Ciktigin kisiden eminsen; seni seviyorsa,sana ihanet etmiyorsa,iyi bir baba olabipecekse,aileleriniz uygunsa vs vs...yani tam da evlenip mutlu olcagim adam bu diyorsan ve icinde hala az da olsa sevgin varsa su an flortlestigin kisiden uzak durmaya calis canim. Yok ben bunla zaten evlenmekte israrci degilim suphwlerim var diyorsan ikisinden de uzak dur yoksa hata yaparsin. Su an uzakliktan ve ilgi goremedigin icin bunu hissediyorsun, acele karar verme, yanlis bisey yapma sonradan pisman olqcagin. Allah yardimcin olsun

Back
X