• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım şimdi ben bu kv ve eş ile

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Herkese iyi günler.Evet ben son konumda sizlere durumu anlatmıştım.Ve yanlış anlayanlariniz olmuştu.Arkadaslar ben hiç bir zaman eşime görüşme,konuşma dedim onlar onun annesi babası sonuçta.Ama dün eve erken geldi ve benim bildiğimden haberi yoktu.Annesiyle gayet samimi konuştu babasıyla da öyle.Ya ben mı yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama siz benim eşimi uzdunuz beni zor duruma soktunuz deseydi biraz kendini cekseydi onlar da yanlış yaptıklarını anlardi diye düşünüyorum.Evet eşime boşanma konusundan bahsettim beni korunmadığı ve bana böyle demelerine izin verdiği için.Kalbim çok kırık ve sinirliyim eşimin annesine babasına karşı.Affedemem büyük ihtimal.Onlarin eşimin arkasından konuşup sonra da dünya iyisi olmalarını artık midem kaldırmaz.Eşim de sen görüşme ben görüseyim demiyor.Hic bi çözüm bulmuyor.Ben konuşuyorum iki üzülüyor sonra oyun oynuyor.Kv nin sesini duymak bile sinir ediyor artık beni.Bundan sonra da benimle tartisirsa tüm karşılığını vereceğim.ilgisiz bi eşim var sinirime, üzüntüme karşı benim yanımda olmuyor.Evet bunlara rağmen eşimi çok seviyorum harcanan bi emek,hayallerle kurulan bi yuva var.Ama o ne burdan taşınmaya yanaşıyor ne de annesiyle görüşmek istemiyorum dedigimde tamam diyor.İkisinden biri olsa evliliğim rahata erecek.Siz olsanız napardiniz iki gündür resmen çöktüm ne yemek yiyorum ne bişey içiyorum sinirlenip sinirlenip ağlıyorum kafamda dönüp duruyor tüm olanlar yalnız kalınca.Nolur bana bi yardım edin

Kayınvalide sorunu zordur,iyi bilirim.
Ama asıl çözmeniz gereken eşiniz.
O sizin sıkıntılarınızı önemsemediği sürece kayınvalide melek de olsa evliliğinizde mutlu olamazsınız.
Boşanın demiyorum.
Eşinizi bu şekilde kabul edersiniz,minumum seviyede görüşürsünüz ya da hiç görüşmezsiniz.
Tek küs gelin-kayınvalide siz olacak değilsiniz ya.

İlgisiz arkanda durmayan varlığını hissettirmeyen seni korumayan insana koca değil 'saksı' denir.
Sen beni korumuyosun dediğimde dediğimde dediği şey belki de sen yokken seni koruyorumdur oluyor.Ama ben inanmıyorum eşime

Seni korumuyor. Beni de en çok sinirlendiren şeylerden biri bu. Evleniyorsun ama evlendiğin adam senden çok Anasını ve Babasını düşünüyor. Sinir bozucu ve rahatsız edici

Hiçbir şey anlamadım. Konuyu açıkça yazmadığınız için sadece sizin eski konularınızı bilenler yorum yapabilir.

Sen beni korumuyosun dediğimde dediğimde dediği şey belki de sen yokken seni koruyorumdur oluyor.Ama ben inanmıyorum eşime
Bana haftasonu oturmaya gittiğimizde gelin de ne kadar zayıf dediler, sırf orda beni korumadı diye 2 gündür kan kusturuyorum.
Sende yap pes etme senden değerli kimse yok, sen üzülünce onların gözünden yaş akmıyor sonuç itibariyle

o sonuçta kocanın annesi sen kv ile mesafeli ol ama aynı şeyi eşinden isteme. kv ile olan sorunlarını onunla çözmeye çalış eşini arada bırakma. boşver o annesi ile telde nasıl isterse öyle konuşsun sen mesafeli ol. anlıyorum seni, kv denin sana yaptığı saygısızlık karşısında eşinde senin tarafında yer alsın ve onlara cephe alsın alsınki onlarda hatasını anlasın istiyorsun. ama o onun annesi istesede senden dolayı annesine mesafeli olamaz.

Kayınvalide sorunu zordur,iyi bilirim.
Ama asıl çözmeniz gereken eşiniz.
O sizin sıkıntılarınızı önemsemediği sürece kayınvalide melek de olsa evliliğinizde mutlu olamazsınız.
Boşanın demiyorum.
Eşinizi bu şekilde kabul edersiniz,minumum seviyede görüşürsünüz ya da hiç görüşmezsiniz.
Tek küs gelin-kayınvalide siz olacak değilsiniz ya.
İşte yukarda da yazdığım gibi eşim olmaz görüşeceksiniz diyor kabul etmiyor ki görüşmemeyi.Kv iki gündür yukarda kp ile kavga ediyor power da power diye sesi geliyor.Tiksiniyorum artık kadından.Eve geldiğinde dün eşim bana karşı buz gibiydi.Yaptigim yemeği de yemedi.Ben de normalde ye acikmissindir derdim ama dün demedim.Alttan alıp yaklaşmadim da sonra kendi kendine düzeldi bugün akşam bi kez daha konusucaz ama umutlu değilim yani

beklentinizi sıfırlayın

sizi neden korusun?

birisi size bir şey diyorsa verin cevabını

kimsenin korumasına muhtaç değilsiniz ki

iki kere cevabını verirseniz o da ona göre davranır

o sonuçta kocanın annesi sen kv ile mesafeli ol ama aynı şeyi eşinden isteme. kv ile olan sorunlarını onunla çözmeye çalış eşini arada bırakma. boşver o annesi ile telde nasıl isterse öyle konuşsun sen mesafeli ol. anlıyorum seni, kv denin sana yaptığı saygısızlık karşısında eşinde senin tarafında yer alsın ve onlara cephe alsın alsınki onlarda hatasını anlasın istiyorsun. ama o onun annesi istesede senden dolayı annesine mesafeli olamaz.
Ama eşim beni hiç savunmadigi gibi benim mesafeli olmama da izin vermiyor

Herkese iyi günler.Evet ben son konumda sizlere durumu anlatmıştım.Ve yanlış anlayanlariniz olmuştu.Arkadaslar ben hiç bir zaman eşime görüşme,konuşma dedim onlar onun annesi babası sonuçta.Ama dün eve erken geldi ve benim bildiğimden haberi yoktu.Annesiyle gayet samimi konuştu babasıyla da öyle.Ya ben mı yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama siz benim eşimi uzdunuz beni zor duruma soktunuz deseydi biraz kendini cekseydi onlar da yanlış yaptıklarını anlardi diye düşünüyorum.Evet eşime boşanma konusundan bahsettim beni korunmadığı ve bana böyle demelerine izin verdiği için.Kalbim çok kırık ve sinirliyim eşimin annesine babasına karşı.Affedemem büyük ihtimal.Onlarin eşimin arkasından konuşup sonra da dünya iyisi olmalarını artık midem kaldırmaz.Eşim de sen görüşme ben görüseyim demiyor.Hic bi çözüm bulmuyor.Ben konuşuyorum iki üzülüyor sonra oyun oynuyor.Kv nin sesini duymak bile sinir ediyor artık beni.Bundan sonra da benimle tartisirsa tüm karşılığını vereceğim.ilgisiz bi eşim var sinirime, üzüntüme karşı benim yanımda olmuyor.Evet bunlara rağmen eşimi çok seviyorum harcanan bi emek,hayallerle kurulan bi yuva var.Ama o ne burdan taşınmaya yanaşıyor ne de annesiyle görüşmek istemiyorum dedigimde tamam diyor.İkisinden biri olsa evliliğim rahata erecek.Siz olsanız napardiniz iki gündür resmen çöktüm ne yemek yiyorum ne bişey içiyorum sinirlenip sinirlenip ağlıyorum kafamda dönüp duruyor tüm olanlar yalnız kalınca.Nolur bana bi yardım edin
boşuna konu acma den boşanmasın ...

İşte yukarda da yazdığım gibi eşim olmaz görüşeceksiniz diyor kabul etmiyor ki görüşmemeyi.Kv iki gündür yukarda kp ile kavga ediyor power da power diye sesi geliyor.Tiksiniyorum artık kadından.Eve geldiğinde dün eşim bana karşı buz gibiydi.Yaptigim yemeği de yemedi.Ben de normalde ye acikmissindir derdim ama dün demedim.Alttan alıp yaklaşmadim da sonra kendi kendine düzeldi bugün akşam bi kez daha konusucaz ama umutlu değilim yani

eee madem duydun çık yukarı "nedir benle derdin kv" de "babama beni şikayet edeceğine yüzüme söyle, çözelim" de

en fazla kavga büyür kv ya da kp kovar seni sen de bir daha onların evine gitmezsin

yani eşini dolduruyorlar (bana kalırsa koca adam dolmasın) sen de fırsat vermeden kozunu benimle paylaş de kv ye

beklentinizi sıfırlayın

sizi neden korusun?

birisi size bir şey diyorsa verin cevabını

kimsenin korumasına muhtaç değilsiniz ki

iki kere cevabını verirseniz o da ona göre davranır
Bu cümleyi birinin yazacagini biliyodum.evet ben kendimi korurum ama kv eşimin bu yanından destek alıp ben ona bişey dediğimde x e bi diyim bakalım o ne diyecek diyip gülüyor

Evet böyle durumlarda eşimiz bize iş düşürmeden kendi halletsin istiyoruz ama erkekler böyle işte. EL kızı için anayla babayla mı küsülürmüş!!!! Bi düşün bakalım.. Olay amacından sapmış. Sen şimdi kv ve kp ye mi sinirlisin, yoksa eşine mi??? Hepsine değil mi?? Beklentiye girdiğin an karşındaki cephe büyüyor çünkü..
Canım sen de eşinden beklemeyeceksin işte. Kendini ezdirme, savun,sahip çık kendine.. Gururunu koru, kişiliğini ayak altına aldırma. Onlar ne söylerse söylesin sen de mutlak bir karşılığı ve cevabı vardır. Atma içine yüzlerine söyle ki Bu kadar rahat olamayacaklarını anlasınlar.

Hımmmm....
Ne yapar yani gitmezsen?
Döver mi kovar mı?
Zaten sallantıda olan evliliğin yıkılmasını istiyorsa ver eline kazmayı diyecem de durumunu bilmiyorum.
Boşanınca ailene gidebilir misin?
Maddi manevi gücün var mı?

Hımmmm....
Ne yapar yani gitmezsen?
Döver mi kovar mı?
Zaten sallantıda olan evliliğin yıkılmasını istiyorsa ver eline kazmayı diyecem de durumunu bilmiyorum.
Boşanınca ailene gidebilir misin?
Maddi manevi gücün var mı?
Babam arkamda durur biliyorum iyi kötü devletten burs da alıyorum.İki yıla kendi mesleğim olacak okuyorum ve okurken öğretmen olacakken böyle ezik bu durumda olmayı kaldıramıyorum

Bu cümleyi birinin yazacagini biliyodum.evet ben kendimi korurum ama kv eşimin bu yanından destek alıp ben ona bişey dediğimde x e bi diyim bakalım o ne diyecek diyip gülüyor

ee tamam desin işte

aleni kavga edin diyorum

x de orada olsun o da duysun

haklı haksız çıksın ortaya

doğru bir tanedir eşin de görsün kim ne diyor nasıl davranıyor

kaçak dövüşmeyin dördünüz de, sen eşin kv ve kp

herkes diğeri yokken söylerse, korursa vs olmaz ki

ya bir de gülerse gülsün

sen de ona x kim olacak ki

sen bana de ne diyeceksen ben derim x e de

yani bu kocalar da evlilikte bizimle eşit değil mi

kv okul müdürü eşin de velin değil ki yarın babanı çağırırım diye tehdit etsin

Back
X