• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım şimdi ben bu kv ve eş ile

Babam arkamda durur biliyorum iyi kötü devletten burs da alıyorum.İki yıla kendi mesleğim olacak okuyorum ve okurken öğretmen olacakken böyle ezik bu durumda olmayı kaldıramıyorum
Çok şükür.
Madem ailen arkanda niye izin veriyorsun tüm bunlara?
Adam da annesi de değişmeyecek belli.
Seni daha da çok üzecekler o da belli.
Gencecik yaşta git kur hayatını,ne uğraşıyorsun ki?

Evet böyle durumlarda eşimiz bize iş düşürmeden kendi halletsin istiyoruz ama erkekler böyle işte. EL kızı için anayla babayla mı küsülürmüş!!!! Bi düşün bakalım.. Olay amacından sapmış. Sen şimdi kv ve kp ye mi sinirlisin, yoksa eşine mi??? Hepsine değil mi?? Beklentiye girdiğin an karşındaki cephe büyüyor çünkü..
Canım sen de eşinden beklemeyeceksin işte. Kendini ezdirme, savun,sahip çık kendine.. Gururunu koru, kişiliğini ayak altına aldırma. Onlar ne söylerse söylesin sen de mutlak bir karşılığı ve cevabı vardır. Atma içine yüzlerine söyle ki Bu kadar rahat olamayacaklarını anlasınlar.
Evet böyle durumlarda eşimiz bize iş düşürmeden kendi halletsin istiyoruz ama erkekler böyle işte. EL kızı için anayla babayla mı küsülürmüş!!!! Bi düşün bakalım.. Olay amacından sapmış. Sen şimdi kv ve kp ye mi sinirlisin, yoksa eşine mi??? Hepsine değil mi?? Beklentiye girdiğin an karşındaki cephe büyüyor çünkü..
Canım sen de eşinden beklemeyeceksin işte. Kendini ezdirme, savun,sahip çık kendine.. Gururunu koru, kişiliğini ayak altına aldırma. Onlar ne söylerse söylesin sen de mutlak bir karşılığı ve cevabı vardır. Atma içine yüzlerine söyle ki Bu kadar rahat olamayacaklarını anlasınlar.
Ben şunu anlamıyorum.Esim benim ailemle kalbimi kırdı diye görusmuyor.Bi kere gitti evlendiğimizden beri hep tek başına gider gelirim anneme babama.O bişey dediği zaman kv kendine düzen veriyor biliyorum.Ama su hastalık numarası yok mu beni deli ediyor

ya bir de gülerse gülsün

sen de ona x kim olacak ki

sen bana de ne diyeceksen ben derim x e de

yani bu kocalar da evlilikte bizimle eşit değil mi

kv okul müdürü eşin de velin değil ki yarın babanı çağırırım diye tehdit etsin
Ya evet de eşimin bisey demesi daha etkili oluyor.Kendini düzeltiyor bana catmamasi gerektiğini anlıyor kv

Çok şükür.
Madem ailen arkanda niye izin veriyorsun tüm bunlara?
Adam da annesi de değişmeyecek belli.
Seni daha da çok üzecekler o da belli.
Gencecik yaşta git kur hayatını,ne uğraşıyorsun ki?
İşte kadın beni bununla bile tehdit etti sakin x imi üzme bu konudan dolayı diyor.Yok ya ben bu aile ile yapamıyorum

İşte kadın beni bununla bile tehdit etti sakin x imi üzme bu konudan dolayı diyor.Yok ya ben bu aile ile yapamıyorum
Aileyi geçtim de zaten bu eşle mutlu olamazsın.

Ya evet de eşimin bisey demesi daha etkili oluyor.Kendini düzeltiyor bana catmamasi gerektiğini anlıyor kv

ama sen kv yi değil kv seni eşine şikayet ediyor

bakın yolun başındasınız

gençsiniz

hayat uzun

şimdiden bu kadar kendinizi ezdirmeyin

kv laf anlamazsa anlamasın

cici gelin değil cadı gelin olun

sizi görünce destur desin ne kaybedersiniz ki

şimdi eşinize çatacağınızı kv ye çatın, size saygıları olsun, parmakta oynatılacak çocuk görüyorlar öyle olmadığınızı göstermek sizin elinizde

laf edene cevap verin, eşime söylerim o annesine der şeklinde olunca bana gücü yetmiyor da oğluma söylüyor oysa oğlum benim dediğimi yapar psikolojisi oluyor

oğluna muhtaç olmadığınızı gösterin o zaman geri adım atacak

Kizlar benim taktiği uygulayın ben rahatsız olduğum durumları esime demeden direk kv biz başbasayken söylüyorum ama kırmadan saygısızlık etmeden açık ve net.ise yaradığını dusunuyorum şimdilik.

Kizlar benim taktiği uygulayın ben rahatsız olduğum durumları esime demeden direk kv biz başbasayken söylüyorum ama kırmadan saygısızlık etmeden açık ve net.ise yaradığını dusunuyorum şimdilik.
Benim iç değişik model zaten beni eşimin yanında kırdığı için benim söylemem gerekmiyor kendisi duyuyor

Herkese iyi günler.Evet ben son konumda sizlere durumu anlatmıştım.Ve yanlış anlayanlariniz olmuştu.Arkadaslar ben hiç bir zaman eşime görüşme,konuşma dedim onlar onun annesi babası sonuçta.Ama dün eve erken geldi ve benim bildiğimden haberi yoktu.Annesiyle gayet samimi konuştu babasıyla da öyle.Ya ben mı yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama siz benim eşimi uzdunuz beni zor duruma soktunuz deseydi biraz kendini cekseydi onlar da yanlış yaptıklarını anlardi diye düşünüyorum.Evet eşime boşanma konusundan bahsettim beni korunmadığı ve bana böyle demelerine izin verdiği için.Kalbim çok kırık ve sinirliyim eşimin annesine babasına karşı.Affedemem büyük ihtimal.Onlarin eşimin arkasından konuşup sonra da dünya iyisi olmalarını artık midem kaldırmaz.Eşim de sen görüşme ben görüseyim demiyor.Hic bi çözüm bulmuyor.Ben konuşuyorum iki üzülüyor sonra oyun oynuyor.Kv nin sesini duymak bile sinir ediyor artık beni.Bundan sonra da benimle tartisirsa tüm karşılığını vereceğim.ilgisiz bi eşim var sinirime, üzüntüme karşı benim yanımda olmuyor.Evet bunlara rağmen eşimi çok seviyorum harcanan bi emek,hayallerle kurulan bi yuva var.Ama o ne burdan taşınmaya yanaşıyor ne de annesiyle görüşmek istemiyorum dedigimde tamam diyor.İkisinden biri olsa evliliğim rahata erecek.Siz olsanız napardiniz iki gündür resmen çöktüm ne yemek yiyorum ne bişey içiyorum sinirlenip sinirlenip ağlıyorum kafamda dönüp duruyor tüm olanlar yalnız kalınca.Nolur bana bi yardım edin
Hiç bir şey değişmez. Bu modeller böyledir. Annesiyle görüşmem desen nereye kadar görüşmeyeceksin ki? Sonra kötü niyetli olan sen oluyorsun. Soğuk ve mesafeli davran ailesine. Eşinle de bu konuda fazla tartışma çünkü cidden değişmiyorlar. Biz aynı konular yüzünden defalarca boşanmanın eşiğine geldik. Ama halen aynı. Bana hak veriyor, annesiyle de konuşuyor ama sonuç hiç değişmiyor. Herkes bildiğini okuyor. En iyisi yüz göz olmamak.

Hiç bir şey değişmez. Bu modeller böyledir. Annesiyle görüşmem desen nereye kadar görüşmeyeceksin ki? Sonra kötü niyetli olan sen oluyorsun. Soğuk ve mesafeli davran ailesine. Eşinle de bu konuda fazla tartışma çünkü cidden değişmiyorlar. Biz aynı konular yüzünden defalarca boşanmanın eşiğine geldik. Ama halen aynı. Bana hak veriyor, annesiyle de konuşuyor ama sonuç hiç değişmiyor. Herkes bildiğini okuyor. En iyisi yüz göz olmamak.
Eşim bana düzgünce haklısın de demiyor ailesiyle de konusmuyor Düşünüyorum aynı şeyi benim babam yapsa ben eşime karşı çok mahcup olurdum.Bi de konu büyüyünce ben haksız oluyorum.Madem kendisi benim ailemle görusmuyor benim de buna hakkım var onun kalbi kırık da benimki kalo değil mi?İstemiyorum artık icim almıyor bu ikiyüzlülük yapmalarını.Esim az biraz destek olsa tamam ama olmuyor.Ben şimdiye kadar mesafeli olmaya çalıştım şimdi bu yüzden çıktı kavga neden onlara sogukmusum onlara gitmek zorundayımisim kvnin bana dedikleri bunlar çok daha fazlası da var.X im diye sürekli sahipleniyor benden kıskanıyor.Bu eve tasinacagimzda da aynısını yaptı o göndermedi diye gelmedi benimle evi yerleştirmeye ana oğul oturdular yukarda.Cok çok sinirliyim oğlunu kalçasını sıkarak sevdi gözümün önünde.Madem birbirlerini çok seviyolar tamam sevecekler de KV ile mı evli benimle mı belli değil

Eşim bana düzgünce haklısın de demiyor ailesiyle de konusmuyor Düşünüyorum aynı şeyi benim babam yapsa ben eşime karşı çok mahcup olurdum.Bi de konu büyüyünce ben haksız oluyorum.Madem kendisi benim ailemle görusmuyor benim de buna hakkım var onun kalbi kırık da benimki kalo değil mi?İstemiyorum artık icim almıyor bu ikiyüzlülük yapmalarını.Esim az biraz destek olsa tamam ama olmuyor.Ben şimdiye kadar mesafeli olmaya çalıştım şimdi bu yüzden çıktı kavga neden onlara sogukmusum onlara gitmek zorundayımisim kvnin bana dedikleri bunlar çok daha fazlası da var.X im diye sürekli sahipleniyor benden kıskanıyor.Bu eve tasinacagimzda da aynısını yaptı o göndermedi diye gelmedi benimle evi yerleştirmeye ana oğul oturdular yukarda.Cok çok sinirliyim oğlunu kalçasını sıkarak sevdi gözümün önünde.Madem birbirlerini çok seviyolar tamam sevecekler de KV ile mı evli benimle mı belli değil
Hımmm... Eşiniz sizin ailenize gitmiyorsa kötü. Benim aileme gidilmiyorsa ben de annesine babasına gitmem. İsterse boşansın. Gitmem yani... Eşitlik olmalı. Biz öyle yapmaya çalışıyoruz. Herkesin evinde kalma süresi belli. 3 Gün annemlerde 3 gün kayınvalidemlerde gibi mesela. Eğer uyulmazsa ben kızımı da alıp gidip annemlerde daha çok kalıyorum :) Kavga falan çıkarıyorum.

Ben şunu anlamıyorum.Esim benim ailemle kalbimi kırdı diye görusmuyor.Bi kere gitti evlendiğimizden beri hep tek başına gider gelirim anneme babama.O bişey dediği zaman kv kendine düzen veriyor biliyorum.Ama su hastalık numarası yok mu beni deli ediyor
Çok sevdiğim bi söz vardır.. ''Kör Allaha nasıl bakarsa, Allah ta köre öyle bakar''
O senin ailen canım.. Senin ailen küsülebilir, kızılabilir,tepki verilebilir hatta bunun için sebepler çoğaltılabilir.. Ama onun ailesi öyle mi?? Kocan buz gibi egoist önce bunu kabul et. Öncelikle kendini ve ailesini ön planda tutuyor. Bunu ben buradan görüyorum da sen yanındayken mi göremiyosun yani?? Yok öyle bir dünya.. O nasıl tepki verip ona göre hayatını şekillendiriyosa, senin de onun ailesiyle arana mesafe koyman için yeterince sebebin var bence. Onun onayı mı gerekiyor bunun için?
Erkekler evlendikten sonra içlerinde saklı kalan aileci tarafları ayyuka çıkar. Ama kendi ailesine karşı yanlış anlama, senin için geçerli değil bu. Onun ailesi varken sen el kızısın .. Çünkü o işlenmiştir.. Onu boşarsında ananı babanı boşayamazsın denmiştir defalarca.. Bilinçaltı işlenmiştir. Ve hala da itinayla ilmek ilmek işlenmektedir.
Lütfen ondan senin için onlarla karşı karşıya gelmesini bekleme yapmaz. Yapsa da sonrasında hep seni suçlar.

eee sen niye "ne demek bu, burası bizim evimiz, in yardım et" demedin

ya da bırak sen de çık otur

neden zamanında ilk tepkiyi söylemezsiniz ki

bakın adamın işi olur gelemez vs ev de yalnız yerleştirilir bunlar sorun değil ama koca adayı üst katta oturacak boş boş, ben de altta ev yerleştireceğim, sebep anası izin vermemiş

ben yıkarım o evi

neden bu kadar pasifsiniz

Esim az biraz destek olsa tamam ama olmuyor.Ben şimdiye kadar mesafeli olmaya çalıştım şimdi bu yüzden çıktı kavga neden onlara sogukmusum onlara gitmek zorundayımisim kvnin bana dedikleri bunlar çok daha fazlası da var.X im diye sürekli sahipleniyor benden kıskanıyor.Bu eve tasinacagimzda da aynısını yaptı o göndermedi diye gelmedi benimle evi yerleştirmeye ana oğul oturdular yukarda.Cok çok sinirliyim oğlunu kalçasını sıkarak sevdi gözümün önünde.Madem birbirlerini çok seviyolar tamam sevecekler de KV ile mı evli benimle mı belli değil

Birbirlerini sevecekler de şu yazdıklarının hafife alınır tarafı yok. Ne o öyle yaa.. Bence sen bayrağını kaldır artık. Kendini savunmaz kendine sahip çıkmazsan ana-oğul ittifakı daha sana çoookkk şeyler yapar

Birbirlerini sevecekler de şu yazdıklarının hafife alınır tarafı yok. Ne o öyle yaa.. Bence sen bayrağını kaldır artık. Kendini savunmaz kendine sahip çıkmazsan ana-oğul ittifakı daha sana çoookkk şeyler yapar
Eşimle boşanma aşamasına kadar geldik.Diyorum ki böyle olmaz böyle yapamazsın konuyu buraya kadar getirdin diye benim rahatsız olduğum konuları küçümsüyor.

Eşimle boşanma aşamasına kadar geldik.Diyorum ki böyle olmaz böyle yapamazsın konuyu buraya kadar getirdin diye benim rahatsız olduğum konuları küçümsüyor.

Çünkü sana saygı duymuyor, fikirlerini ve düşüncelerini önemsemiyor, seni önemsemiyor..

Sen beni korumuyosun dediğimde dediğimde dediği şey belki de sen yokken seni koruyorumdur oluyor.Ama ben inanmıyorum eşime
Erkeklerin klişe yalanları canım inanma ama yapacak bir şeyin yok ama şimdilik benimde kaynanalar oyleydi ve eşim ailesini çok seviyor du bende eşimin yanında iyi oldum onlara eşim yokkende iyi oldum gerçi sonra esim 2 yıl sonra annesinin bazı davranışlarını girdi ve bana hak verdi ama ben hiçbir zaman kaynanami şikayet edipte adamin basının etini yemedim sende yapma evliliğin yipranir sadece bir işe yaramaz biz kadınların en büyük hatası kaynanamizi esimize şikayet etmektir bu yüzden iyi olmaya çalış ve bekle bak esin nasıl senin yanına geliyor

birinin seni korumasına ihtiyacın mı var ?
eşin söylese ne değişecek el kızı dedirtiyor olacak o kadar .
it iti atmaz diye atasözü var istediği kadar söylesin eşin onlar iyi sen eşini dolduran biri olacaksın
neyse derdin çık söyle konuşma olsun bitsin eşinin ailesi diye tapacak halin yok sıkıntını söyle devam ediyorlarsa görüşme senin görüşüp görüşmemene eşin değil sen karar vereceksin

kv ile kavga edeli deyim hemen hemen 2 yıl doldumu hatırlamıyorum bile hiç görüşmediğim için
kendimi anlatmaya çalıştım dinlemedi üsteledim samimi davrandım yine sıkıntımı anlattım dinlemedi sabrettim gene anlattım gene bildiğini okudu ve bunu oğlunun yanında yaptım neyden rahatsız olduğumu neye üzülüp muzdarip olduğumu anlasın diye o dinlemedi sabrımın sonuna kadar derdimi hala anlatmaya çalıştım gene dinlemedi . onun yanında eşimin gözünün içine baka baka ben üstüme düşeni yaptım senin annen artık beni ilgilendirmiyor görüşmüyorum beni zorlayamazsın dedim o gün milat oldu çok şükür .
kendi işini kendin hallediyorsan yapabilirsin sen çözersin

Erkeklerin klişe yalanları canım inanma ama yapacak bir şeyin yok ama şimdilik benimde kaynanalar oyleydi ve eşim ailesini çok seviyor du bende eşimin yanında iyi oldum onlara eşim yokkende iyi oldum gerçi sonra esim 2 yıl sonra annesinin bazı davranışlarını girdi ve bana hak verdi ama ben hiçbir zaman kaynanami şikayet edipte adamin basının etini yemedim sende yapma evliliğin yipranir sadece bir işe yaramaz biz kadınların en büyük hatası kaynanamizi esimize şikayet etmektir bu yüzden iyi olmaya çalış ve bekle bak esin nasıl senin yanına geliyor
Hanımefendi bu konulara çok yazdım eşim yanımdayken yapıyor zaten yanımda yokken olsa tamam ben şikayet ediyor olayim

Back
X