• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım şimdi ben bu kv ve eş ile

Çünkü sana saygı duymuyor, fikirlerini ve düşüncelerini önemsemiyor, seni önemsemiyor..
Bence de ne yazikki öyle size bişey danışmak istiyorum hazır eşim evde yokken KV yi arayip derdin ne demek istiyorum sizce uygunmu

Bence de ne yazikki öyle size bişey danışmak istiyorum hazır eşim evde yokken KV yi arayip derdin ne demek istiyorum sizce uygunmu

yok bence yapma. senin problemin eşinle daha da büyür olay. çünkü o insanlarla anlaşılmaz. sen eşinle çözüm bulmaya çalış.

Bu cümleyi birinin yazacagini biliyodum.evet ben kendimi korurum ama kv eşimin bu yanından destek alıp ben ona bişey dediğimde x e bi diyim bakalım o ne diyecek diyip gülüyor
Ne münasebet cnm birde bebek gibi kocana şikayetmi edecek.Kıl oluyorum böylelerinede ıyy.Cnm sende eşinn yanında söle içindrn geçeni ardından söleme kaynanana hrm eşinde görmüş olur snn gerektiğinde dişini gösterebildiğini bu kadar yüz verme seni korumayan adama.Vallahi ağzıma geleni sölerim canımı sıkarsa oğlunun yannda eşimde sesini çıkaramaz bana haklı olduğum için.Benn snn yerinde olsam adım geçtiği an çıkardım hayırdır benimi çağırıyodun mesele nedir diye.En son kv geldiğinde bana eşim mutfakta yardım ediyodu 2 çocukla çok yoruldun sen yemek yaparkn bnde slaata yapim dedi.Arkamdan kaynana geldi bu ne erkek adam salata mı yaparmış bırakcakmışda eşim ben yapcakmışın bnmkiler geldi tabi döndüm kaynanaya eşiimin yannda noldu nie zotuna gidiyo damafın kızına yardım edince gerine gerine anlatıyon oğluna gelincemi erkek adam mutfağa girmez oluyo dedim.Haketti bana kalırsa arkasına bakmadan kaçarcasına çıktı mutfaktan.E eşimde haklı olduğum için sesini çıkarmadı bide üstüne sofrayıda kurdu.Yani fazla uzattım ama taviz verme cnm verme sen yine pişman olan olursun.

Herkese iyi günler.Evet ben son konumda sizlere durumu anlatmıştım.Ve yanlış anlayanlariniz olmuştu.Arkadaslar ben hiç bir zaman eşime görüşme,konuşma dedim onlar onun annesi babası sonuçta.Ama dün eve erken geldi ve benim bildiğimden haberi yoktu.Annesiyle gayet samimi konuştu babasıyla da öyle.Ya ben mı yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama siz benim eşimi uzdunuz beni zor duruma soktunuz deseydi biraz kendini cekseydi onlar da yanlış yaptıklarını anlardi diye düşünüyorum.Evet eşime boşanma konusundan bahsettim beni korunmadığı ve bana böyle demelerine izin verdiği için.Kalbim çok kırık ve sinirliyim eşimin annesine babasına karşı.Affedemem büyük ihtimal.Onlarin eşimin arkasından konuşup sonra da dünya iyisi olmalarını artık midem kaldırmaz.Eşim de sen görüşme ben görüseyim demiyor.Hic bi çözüm bulmuyor.Ben konuşuyorum iki üzülüyor sonra oyun oynuyor.Kv nin sesini duymak bile sinir ediyor artık beni.Bundan sonra da benimle tartisirsa tüm karşılığını vereceğim.ilgisiz bi eşim var sinirime, üzüntüme karşı benim yanımda olmuyor.Evet bunlara rağmen eşimi çok seviyorum harcanan bi emek,hayallerle kurulan bi yuva var.Ama o ne burdan taşınmaya yanaşıyor ne de annesiyle görüşmek istemiyorum dedigimde tamam diyor.İkisinden biri olsa evliliğim rahata erecek.Siz olsanız napardiniz iki gündür resmen çöktüm ne yemek yiyorum ne bişey içiyorum sinirlenip sinirlenip ağlıyorum kafamda dönüp duruyor tüm olanlar yalnız kalınca.Nolur bana bi yardım edin
Kv sorunu esinizden başkasıyla evli olsaydiniz da olacaktı o yüzden bunu kabullenin ve kv deyle savas haline girmeyin
Eşinizi değerlendirin herşeyiyle +lari fazlaysa bosanmayi düsünmeyin
Evlilik zor zaanat

Kv sorunu esinizden başkasıyla evli olsaydiniz da olacaktı o yüzden bunu kabullenin ve kv deyle savas haline girmeyin
Eşinizi değerlendirin herşeyiyle +lari fazlaysa bosanmayi düsünmeyin
Evlilik zor zaanat
Eşimin herşeyi görmesine rağmen bana hak vermemesi herkes kendince haklı demesi beni mahvetti.İlgisizligi zaten apayri bi sorun oyun bağımlısı biri sorumsuz evine karsi Öyle olduğu için uzatmaları oynamak gibi bisey

Annenle görüşmek istemiyorum demeyeceksin, annenle görüşmeyeceğim ve senin bu konuda söz hakkın yok bunu kafana kazı diyeceksin. Sana aksi yönde gelirse çok sert tepki vereceksin.

Eşimin herşeyi görmesine rağmen bana hak vermemesi herkes kendince haklı demesi beni mahvetti.İlgisizligi zaten apayri bi sorun oyun bağımlısı biri sorumsuz evine karsi Öyle olduğu için uzatmaları oynamak gibi bisey
Yani o zaman bosanacak gücünüz ve cesaretiniz varsa boşanacaksınız

Bence de ne yazikki öyle size bişey danışmak istiyorum hazır eşim evde yokken KV yi arayip derdin ne demek istiyorum sizce uygunmu[/

Bak canım naçizane fikrimi sorarsan şu an oldukça sinirlisin ve şu an bişey yapmanı önermem. Durup dururken yaptı derler. Malum sen her ne yapacaksan bunlar kocana kdvsiyle rapor edilecek. O yüzden daha iyi bir fırsat kolla derim ben. Yerinde tepki ver hem birikimlerini de o anda atarsın. Ama şimdi yaparsan hem sağlıklı düşünmeden yapmış olursun hem de durup dururken ortada bişey yokken yaptı demesine fırsat verirsin

Arka
Annenle görüşmek istemiyorum demeyeceksin, annenle görüşmeyeceğim ve senin bu konuda söz hakkın yok bunu kafana kazı diyeceksin. Sana aksi yönde gelirse çok sert tepki vereceksin.

Yani o zaman bosanacak gücünüz ve cesaretiniz varsa boşanacaksınız
hanımlar eşim bana diyo ki herkes kendince haklı bana arayıp demediğini bırakmayan KV nin nesi hakliysa.Ben de babamı aradım dertlestim durumu anlattım kızım sen iyi düşün ben arkandayım dedi.Uzme kendini dedi eşim yanımda dursa böyle olmazdı yine son kararı vermedim ama durum bu

Bak canım naçizane fikrimi sorarsan şu an oldukça sinirlisin ve şu an bişey yapmanı önermem. Durup dururken yaptı derler. Malum sen her ne yapacaksan bunlar kocana kdvsiyle rapor edilecek. O yüzden daha iyi bir fırsat kolla derim ben. Yerinde tepki ver hem birikimlerini de o anda atarsın. Ama şimdi yaparsan hem sağlıklı düşünmeden yapmış olursun hem de durup dururken ortada bişey yokken yaptı demesine fırsat verirsin

Herkese iyi günler.Evet ben son konumda sizlere durumu anlatmıştım.Ve yanlış anlayanlariniz olmuştu.Arkadaslar ben hiç bir zaman eşime görüşme,konuşma dedim onlar onun annesi babası sonuçta.Ama dün eve erken geldi ve benim bildiğimden haberi yoktu.Annesiyle gayet samimi konuştu babasıyla da öyle.Ya ben mı yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama siz benim eşimi uzdunuz beni zor duruma soktunuz deseydi biraz kendini cekseydi onlar da yanlış yaptıklarını anlardi diye düşünüyorum.Evet eşime boşanma konusundan bahsettim beni korunmadığı ve bana böyle demelerine izin verdiği için.Kalbim çok kırık ve sinirliyim eşimin annesine babasına karşı.Affedemem büyük ihtimal.Onlarin eşimin arkasından konuşup sonra da dünya iyisi olmalarını artık midem kaldırmaz.Eşim de sen görüşme ben görüseyim demiyor.Hic bi çözüm bulmuyor.Ben konuşuyorum iki üzülüyor sonra oyun oynuyor.Kv nin sesini duymak bile sinir ediyor artık beni.Bundan sonra da benimle tartisirsa tüm karşılığını vereceğim.ilgisiz bi eşim var sinirime, üzüntüme karşı benim yanımda olmuyor.Evet bunlara rağmen eşimi çok seviyorum harcanan bi emek,hayallerle kurulan bi yuva var.Ama o ne burdan taşınmaya yanaşıyor ne de annesiyle görüşmek istemiyorum dedigimde tamam diyor.İkisinden biri olsa evliliğim rahata erecek.Siz olsanız napardiniz iki gündür resmen çöktüm ne yemek yiyorum ne bişey içiyorum sinirlenip sinirlenip ağlıyorum kafamda dönüp duruyor tüm olanlar yalnız kalınca.Nolur bana bi yardım edin

Biraz rahatlayın lütfen. Konuştuğunuzda "görüşmek istemiyorum" demek yerine sakince "Kocacığım bu şartlar altında ailenle görüşmeyeceğim. Hatalarını anlayıp, özür dilerlerse o zaman düşünürüm. Şu durumda gitmeyeceğim" diyebilirsiniz. "Hayır olmaz" vs derse, gülümseyerek "Bu konu tartışmaya açık değil birtanem. Tartışmayacağım" diyip başka odaya geçebilirsiniz. Artık ondan sonra o düşünsün. Olay sizden çıksın. Hiçbir zaman tartışmayın. Sizi tartışmanın içine çekmesine izin vermeyin. Kendinizi strese sokmamış olursunuz. Sırtına atıp zorla götürecek hali yok.

Ben olsam tatlı tatlı "Negatif hiçbir şey yapmayacağım canım. Ama hakaret ederlerse, psikolojik tacize maruz kalırsam, kanuni haklarımı korumak için savcılığa suç duyurusunda bulunurum" derdim ama sizin ilişkiniz nasıl bilmediğim için size böyle yapın diyemiyorum.

Back
X