kızlar merhabalar benim sevgilim yani 3 yıldır birlikteyiz. Ama bu birlikteliğin tam 7 ayı arada kalmakla geçti onun yaptıklarını affedememe filanlar falanlar derken kızlar çoğu kez tamamen bitme aşamasından geçtik neyse. Ramazanda bir kaç kez atıştık ve ben uzun süre konuşmadım kendi dönüp geldi dün iftara gidelim dedim konuştuk ama bir kaç gündür çok iyiydi anlayışlı sevecen her neyse bu iftar için bir yeri aramadığı için her yer doluymuş beni aramış ulaşamamış gelmiş evin oraya en son aradığında duydum kuafördeydim ki kalabalıktı kuaför de bekliyordum bunu izah ettim inanmayıp bir ton laf edip gidicem benleler konuştu bekle diyip yanına gittim sinirlendikçe sinirlendi kendi kendini krmuş gibi en sonunda bana tokat attı sonra çok pişman olduğunu hissediyprum ama attı işte geri gelip tutup sarılmaya çalıştı elimi tutmaya çalıştı izin vermedim sonra biraz süre ver dedim ve yanından ayrıldım şimdi sizce tamamen bırakmalı mıyım pişmanlığını kabul mu ediyim hiç bir şey yapmayıp süründürüyüm mü