• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım

prensesinannesiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
64
28
3
32
Kızlar selam, hersey üst üste geldi çok bunaldım o kadar Moralim bozuk ki. Kv ve kp ile oturuyoruz evimiz dublex ben üst katta oturuyorum. Kv'min bağırsak kanseri olduğu çıktı ortaya apar topar ameliyat oldu 2 ameliyat geçirdi ve kanserli bölge makata yakın olduğu için dikiş tutmadı ve bagırsak torbaya alındı. Ömür boyu torbada kalacak. Benim Gebeliğim başından bu yana sıkıntılı ve gebelik tansiyonum var kanamam olmuştu hastanede yatmıştım. Doktorum sürekli dinleneceksin bu tansiyon daha çok çıkarsa sonuçları kötü olur diyor. Kp ve eşimin arası genelde kötü ve sık sık kavga ediyorlar ve ben hep arada kalıyorum kv sürekli bana ağlıyor neden benim başıma geldi bu hastalık diye. Hem kendi katımın işleri hem alt katın işlerine koşturuyorum. Tansiyonumdan dolayı bayılmam çok oluyor geçen bir aşağı bir yukarı çıkarken merdivenden düştüm çok şükür bebeğim iyi. Ama ben çok bunaldım nereye yetişeceğimi bilmiyorum. Hergün misafir var zaten neredeyse günüm mutfakta geçiyor. karnıma kramplar giriyor fenalaşıyorum ama benden başka ev işlerini yürütecek kimse Yok ne yapacağım böyle çıldırmak üzereyim

Yardımcı birini bulamaz mısınız? Yada eşiniz tek çocuk mu, kardeşleri yok mu? Yada kayınvalidenizin kardeşi, yeğenleri vs yok mu?

Size yardımcı olabilecek birileri olmalı, hamile olmasanız tamam ama hamile halinizle yıpratmayın kendinizi bu kadar...

Allah kayınvalidenize acil şifalar versin, sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

Bi sure ailenizin yanina gidin,yatin dinlenin,esinizle babasinin arasina girmeyin ,zaten surda dogumunuza ne kalmis siz olmayinca kimse gelmez esinizde bir yardimci ayarlasin ,
Evladinizin ya da sizin vebalinizi kim alacak ustune

tansiyonunuz var ve bütün gün ayakta ev işi mi yapıyorsunuz?
temizlik bebeğinizin hayatından kıymetli galiba!
kusura bakmayın çok sinirlendim, ben de gebelik tansiyonu yaşadım, 28-38 haftaları arası hiç kalkmadan yattım, evimin işini ya eşim yaptı ya yardımcı geldi, olmayınca da olmadı, evimi bok götürse bebeğimden kıymetli değildi çünkü. kendinizi düşünmüyorsunuz o yavruyu düşünün, onun hayatını riske atıyorsunuz şu an. ne olur gelen giden üş güç demeyin, hiçbiri insanın evladından kıymetli olamaz asla kabul etmem.

Yardımcı alın. Böyle yaparak yani hem kendi hem de bebeğinizin canına kastederek günaha bile girmiş oluyorsunuz. Önce sonuna kadar tedbir sonra da takdir olana tevekkül etmek lazım.

Kızlar yardımcı isteğimi söyledim ama kv olmaz yardımcıya bide paramı vereceğiz aman tamam ben hasta halimle kalkar yaparım o zaman dedi bende ona halde yaptırmayacağım için yine bana kaldı.

tansiyonunuz var ve bütün gün ayakta ev işi mi yapıyorsunuz?
temizlik bebeğinizin hayatından kıymetli galiba!
kusura bakmayın çok sinirlendim, ben de gebelik tansiyonu yaşadım, 28-38 haftaları arası hiç kalkmadan yattım, evimin işini ya eşim yaptı ya yardımcı geldi, olmayınca da olmadı, evimi bok götürse bebeğimden kıymetli değildi çünkü. kendinizi düşünmüyorsunuz o yavruyu düşünün, onun hayatını riske atıyorsunuz şu an. ne olur gelen giden üş güç demeyin, hiçbiri insanın evladından kıymetli olamaz asla kabul etmem.

Canım yapmayınca kv çok söyleniyor temizlik hastası evi bir gün temizlemesem su evin haline bak gelen olsa şimdi rezil olcaz diye susmuyor

Bi yardimci sart sana.Doguma kadar kendi ailenden ya da esinin ailesinden biri gelsin kalsin.Boyle olmaz.

Annem geliyor kadın kalamıyor kp yatılı misafir sevmiyor açık açık birşey söylemiyor ama surat asıyor öfleyip duruyor o benim annem rahat etsin istiyorum ama kadın kp davranışlarından rahatsız oluyor

Esiniz tek cocuk mu ? Eğer kardeşleri varsa gelsin onlar ilgilensin .Hamilelikte yüksek tansiyon hem bebek hem anne için çok tehlikeli anlamdan biliyorum.Dogumda tansiyonu 21 e fırladı.Korkutmak istemem ama çok tehlikeli gözleri iki sene bulanık gördü.Olumden döndü.Siz bir süre annenizin yanında kalın.Sizin iş yapmamaniz dinlemeniz lazım.Hatta size bir yardımcı lazım.

Kızlar selam, hersey üst üste geldi çok bunaldım o kadar Moralim bozuk ki. Kv ve kp ile oturuyoruz evimiz dublex ben üst katta oturuyorum. Kv'min bağırsak kanseri olduğu çıktı ortaya apar topar ameliyat oldu 2 ameliyat geçirdi ve kanserli bölge makata yakın olduğu için dikiş tutmadı ve bagırsak torbaya alındı. Ömür boyu torbada kalacak. Benim Gebeliğim başından bu yana sıkıntılı ve gebelik tansiyonum var kanamam olmuştu hastanede yatmıştım. Doktorum sürekli dinleneceksin bu tansiyon daha çok çıkarsa sonuçları kötü olur diyor. Kp ve eşimin arası genelde kötü ve sık sık kavga ediyorlar ve ben hep arada kalıyorum kv sürekli bana ağlıyor neden benim başıma geldi bu hastalık diye. Hem kendi katımın işleri hem alt katın işlerine koşturuyorum. Tansiyonumdan dolayı bayılmam çok oluyor geçen bir aşağı bir yukarı çıkarken merdivenden düştüm çok şükür bebeğim iyi. Ama ben çok bunaldım nereye yetişeceğimi bilmiyorum. Hergün misafir var zaten neredeyse günüm mutfakta geçiyor. karnıma kramplar giriyor fenalaşıyorum ama benden başka ev işlerini yürütecek kimse Yok ne yapacağım böyle çıldırmak üzereyim
Durumuzu belirteceksiniz. Bir sure misafir kabul edemeyeceginizi soyleyeceksiniz. Bunda cekinecek bisi yok. Evin iki hanimida rahatsiz cunku.

Kızlar yardımcı isteğimi söyledim ama kv olmaz yardımcıya bide paramı vereceğiz aman tamam ben hasta halimle kalkar yaparım o zaman dedi bende ona halde yaptırmayacağım için yine bana kaldı.
Gelin var bedava nasil olsa degilmi.Kiymetinizi bilin bebeginizinde kiymetini bilin sert konusuyorum ama kork diye sanci cektirip olu dogum yaptirirlarsa ne yapacaksin iyi ki kaynanamin gorumcesine cay ikram ettimmi.

Esine soyle hemen kadin bulsun sorarsan itiraz eden cok olur kadin geliyor diyeceksin.

Esiniz tek cocuk mu ? Eğer kardeşleri varsa gelsin onlar ilgilensin .Hamilelikte yüksek tansiyon hem bebek hem anne için çok tehlikeli anlamdan biliyorum.Dogumda tansiyonu 21 e fırladı.Korkutmak istemem ama çok tehlikeli gözleri iki sene bulanık gördü.Olumden döndü.Siz bir süre annenizin yanında kalın.Sizin iş yapmamaniz dinlemeniz lazım.Hatta size bir yardımcı lazım.

Canım eşimin ablası var yurtdışında yaşıyor ilk ameliyat olduğunda gelmişti 2 günlüğüne ondada hastaneye 1 defa ugradı alışveriş yaptı gitti şimdi de hergün arıyor aman anne sen sakın iş yapma kendini yorma yemek yapmaya kalkma hiç birşeye kendini üzme iş yaptığını duymayayım diye naralar atıp kapatıyor temmuzda da Bodrum'a tatile gidecekmiş ama annesinin yanına gelmiyor

Canım yapmayınca kv çok söyleniyor temizlik hastası evi bir gün temizlemesem su evin haline bak gelen olsa şimdi rezil olcaz diye susmuyor
Kayınvaliden sizi düşünmüyor anlaşılan gelen evi pis gorcekmis.Gorsun senden o halinle iş bekliyor.Bence eşimle konuş çok yorulduğunu artık is yapamadığını söyle.Zaten az kalmış doğuma sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez.

Kayınvaliden sizi düşünmüyor anlaşılan gelen evi pis gorcekmis.Gorsun senden o halinle iş bekliyor.Bence eşimle konuş çok yorulduğunu artık is yapamadığını söyle.Zaten az kalmış doğuma sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez.

Aynen öyle çok haklısın zaten doğumum sezeryan olacak Temmuz 15 te doktor sezeryanla doğumu gerceklestirmemiz gerekebilir dedi ona bile kv annen gelir evin işini görür sana yardım eder inşallah diyor

Back
X