- 11 Mart 2017
- 64
- 28
- 3
- 32
- Konu Sahibi prensesinannesiii
Kızlar selam, hersey üst üste geldi çok bunaldım o kadar Moralim bozuk ki. Kv ve kp ile oturuyoruz evimiz dublex ben üst katta oturuyorum. Kv'min bağırsak kanseri olduğu çıktı ortaya apar topar ameliyat oldu 2 ameliyat geçirdi ve kanserli bölge makata yakın olduğu için dikiş tutmadı ve bagırsak torbaya alındı. Ömür boyu torbada kalacak. Benim Gebeliğim başından bu yana sıkıntılı ve gebelik tansiyonum var kanamam olmuştu hastanede yatmıştım. Doktorum sürekli dinleneceksin bu tansiyon daha çok çıkarsa sonuçları kötü olur diyor. Kp ve eşimin arası genelde kötü ve sık sık kavga ediyorlar ve ben hep arada kalıyorum kv sürekli bana ağlıyor neden benim başıma geldi bu hastalık diye. Hem kendi katımın işleri hem alt katın işlerine koşturuyorum. Tansiyonumdan dolayı bayılmam çok oluyor geçen bir aşağı bir yukarı çıkarken merdivenden düştüm çok şükür bebeğim iyi. Ama ben çok bunaldım nereye yetişeceğimi bilmiyorum. Hergün misafir var zaten neredeyse günüm mutfakta geçiyor. karnıma kramplar giriyor fenalaşıyorum ama benden başka ev işlerini yürütecek kimse Yok ne yapacağım böyle çıldırmak üzereyim