Son noktayi koy. Duzelecek bir sey yok senin kiymetini bilmiyor demek ki.Evliligim bitti gibi gorunuyor.
Kendisi muhafazakar gibi durup boyle dengesizlik yapinca ister istemez ben de boyle tepki koyuyorumBen sizi çift olarak hiç normal görmedim. Yok oynama, yok oynayan erkeklere bakma. Böyle ömür geçmez zaten. Ki şiddete hiç değinmiyorum bile.
Bilmedigim icin soruyorum darp raporu olmasinin bana ne faydasi oluyor bosanirken ?görüldüğü üzere babanızın şiddet gördüğünüz eve sizi geri göndermesinin bir faydası olmamış..
darp raporu alın boşanın.
Hali hazirda isim var ve universite mezunuyum ama egitimim yasadiklarima engel degil ne yazik kiİkiniz de olgun ve evliliğe hazır değilsiniz.yol yakınken geri dönün ve okulunuza odaklanın
Darp raporu alın
Adam normal değil ama siz de normal değilsiniz. Lakin adam şiddet yanlısı ne demek saçından sürümek...izler geçmeden hemen şimdi 155i arayın sizi rapor için hastaneye götürsünler. Boşanın önce sonra jendinize dönün siz de çok çekilecek bir kadın tipi değilsiniz.
ee neyi bekliyorsun?Hali hazirda isim var ve universite mezunuyum ama egitimim yasadiklarima engel degil ne yazik ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?