Ne yapacağım ?

abla cidden bir şey biliyo olsa kardeşine anlatırdı bence
en baştan tamamen görüşmesini engellerdi sevgilisiyle
bence mevzu "sıra" meselesi
babası o yüzden git ablana sor dedi
abla da biraz kibirli bir tip olsa gerek,
gerçeği söyleyemeyip "sevgiline söyle gözüm üstünde hee haa" yapıp kıvırıyor
eyyorlamam bu kadar :işsiz:

kendini saydırma derdinde olan tipik bir abla ,
evlimi bekarmı neden ondan onay alman lazım ,
ayy ablana gıcık oldum

Ablanın haklı bi gerekçesi varsa bunu seninle açıkça konuşmalıydı. Saçma sapan bir nedense karışma hakkının olduğunu düşünmüyorum. Onun hoşuna gitmeyen bir yanı senin hoşuma gidebilir sonuçta kimse dört dörtlük değildir. Neden istemediğini ablana sormalısın

Anlamadığım ablanız, baba dahil aileyi nasıl böyle sindirmiş?:işsiz:

Ablam benimle konuşmak yerine karşıdan tehditler savuruyor. Küçükken annem bizimle pek olamadı bir nevi ablam büyüttü diyebilirim. Ama nasıl? O günleri hatırladıkca hala gözlerim dolar. Tehditler dayaklar küçük yaşta pikniğe gittim diye boğazıma bıçak dayamalar... O yüzden ablam dan korkuyorum kaç yaşıma geldm hala geçmişin etkisi midir nedir korkuyorum karşı gelemiyorum.
Şimdi evli ve kararlarımızın çoğuna karışır. Okuduğum bölümden tutun gitmek istediğimiz yere kadar.
Yine de herşeyin hayırlısı olur umarım. Herkese tek tek teşekkür ederim ayrıca.

Mesaj yazmaya da mı çekiniyorsun?
"Ne ima ediyorsun açık konuş" diye sorsana..

Ablam benimle konuşmak yerine karşıdan tehditler savuruyor. Küçükken annem bizimle pek olamadı bir nevi ablam büyüttü diyebilirim. Ama nasıl? O günleri hatırladıkca hala gözlerim dolar. Tehditler dayaklar küçük yaşta pikniğe gittim diye boğazıma bıçak dayamalar... O yüzden ablam dan korkuyorum kaç yaşıma geldm hala geçmişin etkisi midir nedir korkuyorum karşı gelemiyorum.
Şimdi evli ve kararlarımızın çoğuna karışır. Okuduğum bölümden tutun gitmek istediğimiz yere kadar.

O zaman korkularının üstüne git. Gerekirse psikolojik destek al.
"Artık karşında korkutarak sindireceğin ufak kız yok. hiç bir şey yapamazsın. yakında evleniyorum istersen düğünüme gel karşılıklı göbek atarız" yazabilirsin bence.. :KK48:

Ne kadar ti ye alırsan o kadar rahatlarsın emin ol. Babana da söyle "önemli olan senin sözün o da senin kızın ben de" de..
Ne yapabilir Allah aşkına biraz mantıklı düşün. Öğretmen olmuş yetişkin bir insansın yahu..

O zaman korkularının üstüne git. Gerekirse psikolojik destek al.
"Artık karşında korkutarak sindireceğin ufak kız yok. hiç bir şey yapamazsın. yakında evleniyorum istersen düğünüme gel karşılıklı göbek atarız" yazabilirsin bence.. :KK48:

Ne kadar ti ye alırsan o kadar rahatlarsın emin ol. Babana da söyle "önemli olan senin sözün o da senin kızın ben de" de..
Ne yapabilir Allah aşkına biraz mantıklı düşün. Öğretmen olmuş yetişkin bir insansın yahu..
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Deneyecem :)

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Deneyecem :)

Rica ederim. O eşiği geç devamı gelecek :)

He bu kadar despot bir abla tanışma, nişan evresinde huysuzluk çıkarmaya çalışabilir, bence babanla konuş önlemini al..

Okuyunca ilk olarak ablanin bekar olduğunu ve sevgilinin de ablanı rahatsız ettiği izlenimine kapıldım.
Bu kadar korkak olma. Yoksa evlenirseniz ablanın oyuncağı olursun iyice.

Kızlar sizlerden destek bekliyorum. Dört yıl süren bir ilişkim var ve ailem en başından beri biliyor. Sevgilim yeri gelir bize gelir yeri gelir düğün cenazemize gelir ama ailem ses çıkarmazdı. İlişkimizin ikinci yılında ablam onunla ciddi düşünme diye bir laf attı ortaya ve ben sevgilimi bırakmadım herşeye inat.

Neyse üniversite bitti atandım öğretmen oldum dört beş aydır isimi yapıyorum. Babama sevgilim in ailesi tanışmaya gelmek istiyor iznin varsa dedim tamam sen seviyor istiyorsan gelsinler dedi. Başta böyle söyledi ertesi gün olunca ablana sordun mu o ne diyor dedi. Bende karar verecek olan sensin falan şeyler söyledim. Neyse gitmiş ablam a söylemiş ablam da kaç gündür tehdit eder gibi senin ifadeni alacağım ona selam söyle o anlar gibisinden başka kişiler aracılığı ile mesajlar gönderiyor bana. Karsısına çıkmadım daha ve çıkmaya cesaretim yok. Kaç gündür sürekli beynimi kemiriyor bu durum. Ne yapmalıyım ?:KK43:
Ablaniz belki hos olmayan bir durumla karsilasti veya kulagina geldi. Bence basbasa oturun konusun bu konuyu.

Ablanin sana olan şuanki tavırları bile psikopatca..neden bukadar dikkate alıyorsun ablanı anlamış değilim.piknihe gittin diye bıçak dayayan ablanın fikirlerinin neyini ciddiye alicaksin.neden bukadar müdahale ettiriyorsun.

Dengesizce bi laf etmiş eğer erkek arkadaşının bir suçu yoksa. Ama biz buradan ne desek boş. Ablana sormadan anlayamazsın ki.

Ablan bir şey biliyor da bunca zaman sakladıysa, bir daha onunla da konuşma derim sadece.

Abla sevgilinin bi yanlışını gördü diye düşündüm önce aldatma fln gibi ama öyle bi şeyi bilipte bunca zaman sunmasını nasıl açıklayacak yani vardı madem bi yamuğu söyleseydin baştan şimdi mi gelmis aklina?

Bence kesinlikle bir kabahat işledi.Ablanıza inanın bence.Ne olursa olsun görüşün,uzun uzadıya konuşun bu konuyu ablanızla.Sonra çok pişman olabilirsiniz.

Back
X