Ne yapacagim?

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
26
Merhaba kızlar.Benim haftaya kep törenim var ve okulda yapilmayacak.Baska bir yerde.Bu arada mezuniyet balosu degil sadece kep toreni ve ben henuz ne giyecegimi bulamadim.Dun avm ye girdim.Kotona baktim guzel modelleri var fakat uzerimde huc guzel durmadi diger magazalarda zaten hic bulamadim.Guzel olanlarsa 300 -400 civari.150 liraya kadar butcem var.Bayramda girdi araya.Hangi ara bakacagim bulacagim bilmiyorum.Bildiginiz istanbul avrupa yakasinda bu tarz elbise satan yer var mi? Cok abiye tarzi olmayacak ama sik olacak elbise satan yerler.Gercekten cok mutsuzum su an guzel olmak istiyorum o gunde ama olamayacagim sanirim bakirkoy yer alti carsisi varmis oraya giden var mi gidip de bulabilen :/

Son düzenleme:
Kolları dökümlü birşeyler tercih edebilirsin.
Kotona baktın mı

300-400 liralik modellerin fotoğrafını çekip terziye diktirebilirsiniz. Biraz şans işi ama olabilir. (Gerçi vakit yokmuş dediğim gibi şans işi)
Bir de kiloyu takmayın ben okurken taktığınızı hissettim. Geçen ay da benim mezuniyetim vardı kilolusu zayıfı uzunu kısası herkes çok güzeldi. Çünkü birbirimizi güzel gördük sonuçta bir şeyleri başardık mezun oluyoruz. Kiloymuş kol etleri çıkıyormuş vs vs hiç önemi yok o gün sizin gününüz birdaha olmayacak kimse de size "oww ne kadar da kilolu bir mezun" demeyecek. Ne isterseniz onu giyin tebrik ederim ayrıca:)

Cok tesekkur ederimm guzel yorumunuz icin evet, ne yalan soyleyeyim takiyorum ne biliyim simdi orada bir suru guzel fizikli kizlar olacak falan sonuk kalmak istemiyorum niye boyle psikolojiye girdim onu da anlamadim :)

Cok tesekkur ederimm guzel yorumunuz icin evet, ne yalan soyleyeyim takiyorum ne biliyim simdi orada bir suru guzel fizikli kizlar olacak falan sonuk kalmak istemiyorum niye boyle psikolojiye girdim onu da anlamadim :)
Kimse kimsenin yanında sönük kalmayacak, yaşadım daha geçen ay biliyorum:) Bu fizik yarışı değil podyum değil herkesin ayrı ayrı özel günü. Ne istiyorsanız onu giyin kimsenin de umrunda olmayacaktır herkes kendisiyle ilgilenecek bir defa olan bir şey çünkü:)

Balo değil, kep töreni demişsiniz. Cübbeden dolayı zaten kol kısmı vs görünmüyor. Kolunuzun kalçanızın neyini dert ediyorsunuz anlamadım...

Bence bu kadar strese girmeyin. Ben elbise dahi değil, beyaz pantolon ve toz pembe güzel bir bluz giymiştim. Ayakkabı olarak da babet. Elbise giyenler de genelde düz kesim klasik elbise giymişti.

Evet Bakırköy yeraltı çarşısında alternatif çok. Bütçenize uygun da nulabilirsiniz.

Kep töreni, aşırı taşlı, pullu dantelli şeylere ihtiyacınız yok. Kabarık etek vs zaten giyemezsiniz cübbe altına. Dekolte deseniz cübbe ile saçma durmaması lazım.
Şık. Hafif volanlı olabilir, diz altı yada diz üstü ama aşırı kısa olmayan, kolsuz elbiseler deneyin.
Yada çok şık tulumlar var onlara bakın.
Biraz önce kardeşime arkadaşının kınası için elbise aldım. Adil Işık ta denemiş, online da yuzde20 indirimli imiş diye internetten aldık :)
Baktığınız elbiselerle online shoplarda bakın.

Valla bana da kalsa oyle giyecegim okulum biraz abarti o yuzden cesaret edemiyorum

Taksimde Mango var 2 şubesine de bakabilirsin güzel elbiseler oluyor ve indirimli kısımları da çok fazla.Ben elbiselerimi oradan alıyorum çoğu zaman.
AdL bakabilirsin 150 tlye kadar güzel elbiseler bulabilirsin.(Biraz şans işi fakat olduğu zaman da güzel modeller oluyor uygun fiyata)
Taksimde Kotona bakabilirsin elbise açısından çok bol bir mağaza.
Lefon var yine taksimde oraya da bakabilirsin.
En güzeli sen taksime git tünelin ordan meydana doğru bakmaya başla illa ki bulacaksın :)))

Lefona simdi baktim guzel kiyafetler var pahali mi peki ?

Yer altı çarşısı çok düğün işi hiç girme oralara. Carousell avm nin arkasında bir kaç butik dükkan var oralara bak mutlaka. Onun dışında adil ışık gibi markalara bakabilirsin.

Bi kac tane abiyem var kardesimin mezuniyeti icin kizlara gonderdim. Onlarin mezuniyetleri bitti.Eger istersen ozelden yaz irtibat kuralim begendigin olursa giyinebilirsin.

Bi kac tane abiyem var kardesimin mezuniyeti icin kizlara gonderdim. Onlarin mezuniyetleri bitti.Eger istersen ozelden yaz irtibat kuralim begendigin olursa giyinebilirsin.
Cok tesekkur ederim fakat cok gec oldu :)) yine de tesekkur ederim:)

Siyah bir pantolon,üzerine açık renk kısa oturtmalı blazer ceket,içinede straplez bir bady.
Yada pantolon ceket takım olabilir.
İnce topuk ayakkabı birde clutch çanta tamamdır.
Kolye bileklik küpeyide uydurdunmu süper.
Bu kep töreniyse elbise aramanız gereksiz,cübbe ve kep giyeceksiniz çok salaş bir üst olacak o nedenle ya pantolon yada dar mini elbiseler gider bu törene.
Mezuniyet olursa abiye yada elbise şık olurdu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…