Ne yapacağım

Merhaba benim 4 yıllık bir ilişkim var Ağustos ayında ayrıldık aileme maddi destek sağlıyorum diye ama bunu biliyordu zaten . 3 ay ayrı kaldık bu süre içinde ben iletişime geçtim çok kötü şeyler söyledi bana zor zamanlar geçirdim. Ekim ayında aradı işiyle alakalı zor zamanlar geçirdiğini söyledi Mersin’de polis kendisi . Söylediklerim seni uzaklaştırmak içindi dedi . Evlilik düşüncesi vardı. Hala var tekim burda sen ailenlesin vs diyor. Ama ben çok inanmıyorum. Barıştığımızda 15 gün her şey güzeldi eskisi gibi şimdi yine kötüyüz sürekli kavga ediyoruz bunaltma beni diyor sürekli ama benim ona yaptığım bir şey yok ilgisiz hasta oldum aramıyor sormuyor bunu söyledim sen evlenince naparsın kim bilir diye ne alaka dedi . Sığamıyorum yine bir yere diyor istifa et o zaman dedim hayır dedi napacağımı bilmiyorum 🤷‍♀️
Stres topu yapmış sizi.
Daha fazla muhatap olmayın.

Ailenize para yardimi edip etmemeniz kimseyi ilgilendirmiyor. Kendi paranizi istediyiniz yere harcaya bilirsiniz.
Yalniz kaldigi icin sizinle barismis, niyeti sadece zaman gecirmek. Baskasini buldugunda sizden ayrilacak.
Sizi sevmiyor, ayrilin ve önunuze bakin

Dengesiz insanlarla zamanınızı boşa harcamayın derim şimdiden bunu yapan evlenince neler yapmaz

Oda olmuyor hayatımda geçirdiğim en kötü 3 aydı sabah kusarak uyanmalar sürekli ağlama nöbetleri
Neden psikolojik yardım almadınız?
Ayrılığa bu ölçüde tepki vermek doğal değil çünkü.

Merhaba benim 4 yıllık bir ilişkim var Ağustos ayında ayrıldık aileme maddi destek sağlıyorum diye ama bunu biliyordu zaten . 3 ay ayrı kaldık bu süre içinde ben iletişime geçtim çok kötü şeyler söyledi bana zor zamanlar geçirdim. Ekim ayında aradı işiyle alakalı zor zamanlar geçirdiğini söyledi Mersin’de polis kendisi . Söylediklerim seni uzaklaştırmak içindi dedi . Evlilik düşüncesi vardı. Hala var tekim burda sen ailenlesin vs diyor. Ama ben çok inanmıyorum. Barıştığımızda 15 gün her şey güzeldi eskisi gibi şimdi yine kötüyüz sürekli kavga ediyoruz bunaltma beni diyor sürekli ama benim ona yaptığım bir şey yok ilgisiz hasta oldum aramıyor sormuyor bunu söyledim sen evlenince naparsın kim bilir diye ne alaka dedi . Sığamıyorum yine bir yere diyor istifa et o zaman dedim hayır dedi napacağımı bilmiyorum 🤷‍♀️
4 yıl sonunda umarım farketmissindir. Verdiğin emeğin karşılığı bu.

Ayrılmanızı söyleyenlere verdiğiniz tepkiden dolayı ayrılmayın diyorum. Ayrılmayın hatta evlenin. Çünkü psikolojik ve fiziksel şiddet içeren harika bir evliliğiniz olur böylece. Hatta ailenizle görüşmeyen, sizin de görüşmenizi istemeyen, maaş kartınıza el koyup sizi evde ve işte köle olarak kullanan mükemmel bir kocaya sahip olursunuz. Hepimizin arayıp bulamadığı şey. Aman kaçırmayın elinizden. Kaçırırsanız kusarsınız falan allah korusun.

Back
X