Ne yapacağım?!

Coolcocuk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
17
-17
1
Merhaba, gerçekten akıl almaya ihtiyacım var kırıcı olmazsanız çok sevinirim. 3,5 yıllık bir ilişkim var ve şuan sevgilim 3 aylık asker 2 gündür içime bir kurt düştü normalde instagram şifresi falan vardır ama pek girmem kurcalamam mail şifresi yoktur ama. Kendimi dizginlemeye çalışsamda içimde ki kurt yedi bende şifresini tahmin ettim girdim ki şifre doğru telefonuna tinder vb. Chat proğramları indirmiş, ve googleden eski konuştuğu bir kızı aratmış isim olarak şuan ona söylemedim nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, neden bi insan bu kadar sadakatsiz olur ki? Asla askerdeyim bahanelerini dinlemek istemiyorum. Ben onun için ailesinin bana dediklerini bile alttan aldım. Gerçekten bana bir akıl verin nasıl bir yol izlemeliyim ?

Direkt önüne koyacaksın delilleri. Bişey demene gerek var mı? Sen yapsan bahanenin bir önemi olacak mıydı?

Açık açık söylemelisin. Şifreni tahmin ettim gördüklerim beni çok şaşırttı açıklaması yok bunun aslında

delilerı koy onune sıl gıtsın degermı boylrlerıne

Aratmış olması ihanet etti demek değil illa ki. Şimdi hesap sorsan bin bir bahane, yine affettirir kendini bu tipler uzun ilişki malum. Ama ayrılmak istiyorsan güzel sebep, istemiyorsan koz tut elinde elbet gelir hesabı.

Direkt önüne koyacaksın delilleri. Bişey demene gerek var mı? Sen yapsan bahanenin bir önemi olacak mıydı?
Aratmış olması ihanet etti demek değil illa ki. Şimdi hesap sorsan bin bir bahane, yine affettirir kendini bu tipler uzun ilişki malum. Ama ayrılmak istiyorsan güzel sebep, istemiyorsan koz tut elinde elbet gelir hesabı.
Uygulamalar halen duruyo telefonunda. Kullanmasa tutmaz

Uygulamalar halen duruyo telefonunda. Kullanmasa tutmaz
Peki evet dedi kullandım ve ya kullanıyorum hayatında ne değişicek? Ayrılacak mısın? İkna etmesini mi bekleyeceksin? Hayır dese kullanmadım duruyo dese için rahat edecek mi? Her türlü huzurun kaçar, kaçmış da bak konu açıyosun.

Girmeye çalıştım uygulamalar ama telefon numara onaylı hepsi. Tam delil yok evet ama içimdeki şüpheyle yaşamak istemiyorum. Arkadaşım yok paylaşamıyorum kimseyle. Çıldırmak üzereyim..Şüphenin cehenneminde yanıyorum

İki türlü de için rahat etmez. Zaten bu şekilde hesap karıştırılması da hoş değil. Umarım çıkarsın işin içinden

Durum aslinda cok net ortada... Bu yenilir yutulur birsey ddgil. Iliskisi varken birileri ile yazisiyor. Askerde olmasi ne alaka. Bunu aslerde yapan herzaman yapar. Bence yol yakinken iyi düsün derim. Sonucta aldatma sayılır. Ben kabul etmem asla böyle birseyi.

kanıt yok diyorsun çocuk tinder indirmiş daha ne kanıt olmicak süs için değil herhalde bence çat diye söyle her şeyi askerlikse askerlik herkes haddini bilsin ondan sonrada affedip affetmemek sana kalmış iyi düşünmen tavsiyemdir ❤

Enine boyuna o kadar çok düşünüyorum ki.... Bir abla tavsiyesine o kadar ihtiyacım var ki... İnsan kendine kör oluyor ya da olmak istiyor..

Söz, nisan, nikah olmadan bu ilişkiye son ver bence.Simdi sadece sevgilin yol verirsin gider ama iş ciddiye binince o kadar kolay olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…