• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımm

Bazen o kadar abartıyorsunuz ki .adam video izlemiş olabilir bunda ne var belli yaşa gelmiş hiç izlememiş kimse yoktur diye düşünüyorum .sonuçta o videoları eşiniz çekmemiş ya da o videodaki kadınlarla konuşmamış .bu kadar üzerine gitmenizin anlamı ne onu anlamadım.şuan işiniz yok boşlukta kalmışsınız acaba ne yapsam diye düşünüyorsunuz . Bütün girdiği videoları görseniz ne olacak adam video izledi diye boşanacak mısınız ?
Mesajımdan sadece video izlemesimi sorun diye gözüküyor. Orda yazdım bazı kadınlar için online gözüküyor yazan resimler gördüm. O kadınlarla konuşması olduysa tabiki boşanıcam aldatmak sadece reelde olmuyor hanımefendi

Ya konuşmadıysa sadece baktıysa 🙄
İşte inkar ettikçe hiçbir zaman anlayamayacagım bunu. Bu yüzden bunu anlamanın bir yolu varmı diye yazmıştım sağolsun bir arkadaşımız whatsapp gibi telegramdanda kod taratabileneceğini söyledi onu deneyeceğim

Evet hem belki konusmamistir kimseyle her sekilde bekleyip sabretmek en guzeli.
Sizde sagolun gecer gider insallah bu durum.
İnşAllah öyle ummak istiyorum. Eğer şiddet görseydim, sahip çıkılmayan bir eş olsaydım, beni hep ezen bir eş olsaydı canımı bukadar yakmazdı bu durum. Ama hiçbirşey yokken böyle bi durumda kalıp boşanmayı düşünmek, en çokta kızım için üzülüyorum ama kabulleneceğim bir durum değil

Back
X