Ne yapacağım?

Evli olabilir mi? Sizden sıkılmıs, kacmanizi sağlamaya çalışıyor ama sucluda olmak istemiyor gibi geldi bana.

Üstünkörü okudum. 7 aydır tanıdığınız adam için ne bu tantanalar. Koyun g..üne tekmeyi gitsin. Sanki 40 yıllık kocanız, niye yanında olasınız. Şuursuzca 1 milyon borca girebilecek biri için bu tereddüt neden?
Teşekkür ederi.
Selamlar, buraya yeni üye olmadım ama ilk kez yorumda bulunacağım.
Kafamı karıştıran konular var rica etsem yardım edebilir misiniz? Sevgilimle 7 ay öncesi tanıştım tanıştığımızdan itibaren illerin yakınlığından çok zaman geçirdik çok şey paylaştık. Fakat aslında içimde oturmayan şeyler var. Birincisi ben hayatındayken benden önce konuştuğu bir kızla buluştuğunu öğrendim yanındayken benden ayrıldı. Sonra da diğer kıza konuşmak istemediğini söyledi sonra pişman oldu benden özür diledi vs. Eski sevgilisini anlatıyordu ilk zamanlar dedim travmatik olmuş normal. Buluştuğu kız o değil elbette. Sonrasında instagramında baya baya kız profili takip ediyordu. Bir gün instagrama girdim baktım birinin doğum gününü kutlamış,
Çocukluk arkadaşım dedi birinin hikayesine yorum yazmış burası şu üniversite mi diye? Bunlar bir arayış mı… bunlar bir yana Totalde 1 milyona yakın borcu var memur ben de memurum. Bunlara rağmen ailesi beni kendi illerinden olmadığım için istemiyormuş. Uzak illerden biriyle evlendirecek güçleri yokmuş. Sürekli bunları dillendiriyor. Sürekli maddi sorunlarından bahsediyor. Gergin bir işte çalışıyor, sürekli şikayet ediyor.. maddiyatı da kötü bunu da ister istemez dillendiriyor. Ama mesela senin yüzünden eksiye indim gibi.. alt yapıda güven sorunum olduğu için üst üste arasam anlayışsız oluyorum. Yakın zamanda babası rahatsızlandı memleketine gitti. Yanında olmaya çalışıyorum ama daha bugün dedi ki halam da burdan birini bulalım diyor diye bana söylüyor.. artık tükendim, şimdi yanında olmalı mıyım çekip gitmeli miyim?
onun için herkesten özel olmadığın kimseyle devam etme bence
olmayacakları temizle ki olacaklara yer açılsın hayatında
hayat kısa ve her an bitebilecek bir şey
Teşekkür ederim :)

Ayrılmama motivasyonun nedir? Klasik "aslında özünde çok iyi biri"(!) olması mı

Back
X