Ne yapacağım

elifelif123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
280
116
Geçen hafta bir konu açmıştım. Eski sevgilim ailesi beni daha önce evlenip ayrıldığım için istemedi. Oda benden ayrıldı. 2 Hafta oldu. Ben cok üzülüyorum onu unutmaya çalışıyorum. Zaten psikolojim iyi değil. Her hafta sonu bana iyi geceler falan diye mesaj atiyor. Ben unutmaya calıstıkça benım aklıma düşüyor. Bende bugun dayanamadım saydım sövdüm. Ne istiosun benden die cvp vermedi. Ablasına mesaj attım kardesınzı uyarın diye. Benım bır akrabamı tanıyordu onu arattım. Ne istio benden sor dedim. Oda aramış Bir şey istediğim yok onun için yapabileceğim birşeyde yok ama dayanamadım iyi geceler demek istedim demiş. Ne yapmaya çalışıyor ben kurtulmaya çalıştıkça neden aklıma düşüyor. Birseyde yapamıor ailesine de karsı gelemıyor. Ne yapacağım ben :KK43:

bi insan nasıl olurda ailesinin vereceği tepkiyi bilmez ya. Ailesinin sizi isteyip istemeyeceğini bilememiş anlayamamış mı bu adam da sen tanışana kadar sesi çıkmıyo. Sinir oluyorum evlenecek yaşa gelip te annenin babanın müsadesi yok diye sevdiğini bırakan adamlara

bi insan nasıl olurda ailesinin vereceği tepkiyi bilmez ya. Ailesinin sizi isteyip istemeyeceğini bilememiş anlayamamış mı bu adam da sen tanışana kadar sesi çıkmıyo. Sinir oluyorum evlenecek yaşa gelip te annenin babanın müsadesi yok diye sevdiğini bırakan adamlara

Bilmiyorum valla hiç sıkıntı olmayacak die beni 1 sene oyaladı sonuc bu işte :KK43: Bırakıp gitmioda bari defolup gitse ya

boşver hakkımda hayırlısı buymuş de ve ciddi anlamda sana ulaimasına izin verme. Yapamıyosa sensiz alsın anasını babasını karşısına ikna etsin. Kimin ne olacagı belli değil evlenip boşanan insan vebalı mı. Ne biliyo o aile iki gün sonra evlatlarının neler yaşayacağını.. Allah yardımcın olsun şimdi biraz üzülürsün ama sonra geçecek mecbur. sevgisinin arkasında duramayan adama da kahrolma gerek yok

ondan hiçbir şey olmaz, arkadaşın dedği gibi hattınızı değişin kurtulun, boşluktan atıyor mesaj ve sizide ister istemez umutlandırıyor o yüzden sakın umutlanmayın hattı değiştirin kurtulun ya da engelleyin

O adamdan size hayir yok, kesinlikle uzak durun ondan. Sizi gercekten sevseydi klasik olacak ama herseyi herkesi karsisina alip evlenmisti. Adamin niyeti baska yaa, boylelerinin amacinin ne olduğu belli zaten. Hattinizi degistirin, onun olduğu yerlere ugramayin.. Kendinize yazik etmeyin..

Ben kendımı zor toparlıyorum zaten toparlanamadım bile oda böyle yapınca insan ister istemez umutlanıo ama birşey yapamam da diyor. Allahım vallahi kafayı yiyeceğim ben

madem sizin icin bisey yapmiyor ,sizde size ulasabilecek bi yol vermeyin onune. evlenip ayrilmak ayip bisy mi ? insanlar bosanmak icin mi evleniyor,nedir bu bosanan kadinlara verilen acimasiz tepki anlamiyorum. uzulmenize bile dgmz. hic olmamis varasayin:KK66:

ailesi seni istemiyorsa oda buna seyirci kalıyorsa hayır gelmez canım..gerekirse numaranı değiştir..

Sizinle ya hiç başlamayacaktı ya da daima arkanızda duracaktı. Bence ne yaptığını o da bilmiyor. Siz yolunuza bakın bence siz çok daha olgun ve kararlı birisiniz.

Sizinle ya hiç başlamayacaktı ya da daima arkanızda duracaktı. Bence ne yaptığını o da bilmiyor. Siz yolunuza bakın bence siz çok daha olgun ve kararlı birisiniz.

Evet bilmiyor soruyorum cvp vermıyor. Söyleceğin varsa simdi soyle yada sus diorum hiç birşey demiyor cvp yok. Yoluma bakmaya çalışıyorum ama cok zormus yaa

Geçen hafta bir konu açmıştım. Eski sevgilim ailesi beni daha önce evlenip ayrıldığım için istemedi. Oda benden ayrıldı. 2 Hafta oldu. Ben cok üzülüyorum onu unutmaya çalışıyorum. Zaten psikolojim iyi değil. Her hafta sonu bana iyi geceler falan diye mesaj atiyor. Ben unutmaya calıstıkça benım aklıma düşüyor. Bende bugun dayanamadım saydım sövdüm. Ne istiosun benden die cvp vermedi. Ablasına mesaj attım kardesınzı uyarın diye. Benım bır akrabamı tanıyordu onu arattım. Ne istio benden sor dedim. Oda aramış Bir şey istediğim yok onun için yapabileceğim birşeyde yok ama dayanamadım iyi geceler demek istedim demiş. Ne yapmaya çalışıyor ben kurtulmaya çalıştıkça neden aklıma düşüyor. Birseyde yapamıor ailesine de karsı gelemıyor. Ne yapacağım ben :KK43:

ailesini ezip seni seçmesse çok yopranırsın kolay yoldan unutmaya çalş pişman olursun

ailesini ezip seni seçmesse çok yopranırsın kolay yoldan unutmaya çalş pişman olursun[/QUOTE]
Aileeini ezmeyi gec ikna yolina bile gitmedi ki aglamaktan baska birsey yapmadi yapamam dedi zaten vazgecmek zorunda kaldim aama iste bu bos konusma cabalari bana eziyet resmen

boşver hakkımda hayırlısı buymuş de ve ciddi anlamda sana ulaimasına izin verme. Yapamıyosa sensiz alsın anasını babasını karşısına ikna etsin. Kimin ne olacagı belli değil evlenip boşanan insan vebalı mı. Ne biliyo o aile iki gün sonra evlatlarının neler yaşayacağını.. Allah yardımcın olsun şimdi biraz üzülürsün ama sonra geçecek mecbur. sevgisinin arkasında duramayan adama da kahrolma gerek yok

Ne guzel soylemissiniz ya adam bile dememeli aslinda

X