Ne yapacağımı bilemedim ya :(

Karakter degişmezki yapar benim annem diyosan yapar seni dinlermi böyle yapma desen?
Annem dinlemez Erkek arkadaşıma Canım böyle giyinme yakışmıyor desem mesela Veya herhangi başka bi konuda bişeyi değiştirmesini istesem asla sözümden çıkmaz dinler Ama kırılır diye korkuyorum

Kendi düşüncelerinizi söyleyin. Herkes seninle aynı şekilde düşünmek zorunda değil deyin. Sonuçta evlenecek olan anneniz değil, sizsiniz. Net olun, kararlı olun. Belki yanlış bir örnek olacak ama, ailem kayınvalidemden dolayı eşimle evlenmeme izin vermeyince, davetiyeleri bastırıp ellerine verdim. İster gelin ister gelmeyin ben evleniyorum dedim. Bu süre zarfında da ailemle yaşadım. Kaçmadım, kimse de beni evlatlıktan reddetmedi açıkçası. Düğünüme de katıldılar. Net ve kararlı olun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Annem dinlemez Erkek arkadaşıma Canım böyle giyinme yakışmıyor desem mesela Veya herhangi başka bi konuda bişeyi değiştirmesini istesem asla sözümden çıkmaz dinler Ama kırılır diye korkuyorum

Yok canım kırılmaz kız istemeye de eşofman giymezsiniz herhal :) büyüklerinize ayıp olur ama işi olacakmı istemeye gelince bu çok önemli

Kendi düşüncelerinizi söyleyin. Herkes seninle aynı şekilde düşünmek zorunda değil deyin. Sonuçta evlenecek olan anneniz değil, sizsiniz. Net olun, kararlı olun. Belki yanlış bir örnek olacak ama, ailem kayınvalidemden dolayı eşimle evlenmeme izin vermeyince, davetiyeleri bastırıp ellerine verdim. İster gelin ister gelmeyin ben evleniyorum dedim. Bu süre zarfında da ailemle yaşadım. Kaçmadım, kimse de beni evlatlıktan reddetmedi açıkçası. Düğünüme de katıldılar. Net ve kararlı olun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben zaten ilişkimin birinci ayında anneme yakalandım Daha yaşım küçüktü o zaman Buna rağmen kararlıydım Bana karışmayacaksın dedim tavrımı koydum Zaten annemin gıcığına giden de bu oldu Şimdi kayınvalideye de sevgilime de sırf benim inadıma beni rezil de eder , onları da beğenmez onların da kalbini kırar Napıcam annemle bilmiyorum

anneniz bir birey, siz bir bireysiniz, erkek arkadaşınız bir birey.
herkes olduğu gibi davransın.
erkek arkadaşınız annenizle anlaşamazsa anlaşamaz, herkes anlaşacak diye bir kaide yok.

anneniz insanların boyuna kıyafetine yüzlerine karşı laf edecek tarzda biriyse zaten çevresinde hiç arkadaşı olmazdı değil mi. demek ki yerine göre anneniz de konuşacağı şeyi düşünüyordur.

bence bu şekilde kafanızı takmayın.
siz eminseniz ilişkinizden bireysel çatışmaları çok önemsemeyin.

Yok canım kırılmaz kız istemeye de eşofman giymezsiniz herhal :) büyüklerinize ayıp olur ama işi olacakmı istemeye gelince bu çok önemli
Yok :) sürekli eşofman giyen benim :) ben de anlamam Yani anlamam değil de giyimi kuşam önemsemem hiç Kendimde bile Ki erkek arkadaşım ne giymiş nasıl giyinmiş pek de umrumda değil açıkçası Ama bu annemin çok öenm verdiği bi konu Erkek arkadaşım da benim aksime Yaa bi insan hayatında hiç spor ayakkabı vs giymez mi Hep gömlek pantolon klasik ayakkabı Hani bunlar yaşına uygun olsa tamam Ama babasının kıyafetlerini giyiyormuş gibi giyiniyor :) ben anlamam diyor da Annem neyse deyip geçiştirmez böyle bişeyi :)

anneniz bir birey, siz bir bireysiniz, erkek arkadaşınız bir birey.
herkes olduğu gibi davransın.
erkek arkadaşınız annenizle anlaşamazsa anlaşamaz, herkes anlaşacak diye bir kaide yok.

anneniz insanların boyuna kıyafetine yüzlerine karşı laf edecek tarzda biriyse zaten çevresinde hiç arkadaşı olmazdı değil mi. demek ki yerine göre anneniz de konuşacağı şeyi düşünüyordur.

bence bu şekilde kafanızı takmayın.
siz eminseniz ilişkinizden bireysel çatışmaları çok önemsemeyin.
Annemin zaten pek arkadaşı var denemez Kendisi gibi burnu havada, gıybetçi teyzelerimle takılıyo anca Kendileri dünyanın en asil insanları ya kimseyi beğenmezler

Yok :) sürekli eşofman giyen benim :) ben de anlamam Yani anlamam değil de giyimi kuşam önemsemem hiç Kendimde bile Ki erkek arkadaşım ne giymiş nasıl giyinmiş pek de umrumda değil açıkçası Ama bu annemin çok öenm verdiği bi konu Erkek arkadaşım da benim aksime Yaa bi insan hayatında hiç spor ayakkabı vs giymez mi Hep gömlek pantolon klasik ayakkabı Hani bunlar yaşına uygun olsa tamam Ama babasının kıyafetlerini giyiyormuş gibi giyiniyor :) ben anlamam diyor da Annem neyse deyip geçiştirmez böyle bişeyi :)

Anlayan biri alsın o zaman kıyafetini canım bu kadarda uzak olmayın modaya bi magazaya girseniz çalışan bile yol gösterir size

Istemede takim giyer zaten cnm ona laf edemez boya bisey diyemeyecegim der mi demez mi ama eger ikna edersen verirlerse damadini kisasin diye elestirmez hic bi kadin sana der sadece maddi olarakta takintiliysa bi onunyuzlerine der

Anlayan biri alsın o zaman kıyafetini canım bu kadarda uzak olmayın modaya bi magazaya girseniz çalışan bile yol gösterir size
Sanırım bu işleri annemle halletmem zor :( sevgilimi En azından görüntüde annemin beğeneceği damat yapmaya çalışmak çözüm gibi Ama buna da gönlüm el vermiyor

Annen kabul etmese dahamı iyi? Bişey olmaz sen güzel bir üslupla anlat
Tamam deniceem o_O şimdiden telaşına düşmemin sebebi Annelerle tanışmaya gelmesine falan nerden baksak 3-4 ay var ama İnsana pat diye de giyim tarzını değiştir denmiyor Nasıl alıştıra alıştıra yaparım diye düşünüyorum

Tamam deniceem o_O şimdiden telaşına düşmemin sebebi Annelerle tanışmaya gelmesine falan nerden baksak 3-4 ay var ama İnsana pat diye de giyim tarzını değiştir denmiyor Nasıl alıştıra alıştıra yaparım diye düşünüyorum

Değiştir deme canım annem kabul edene kadar idare edelim de sen evlendikten sonra annen bişey demez zaten :)

Değiştir deme canım annem kabul edene kadar idare edelim de sen evlendikten sonra annen bişey demez zaten :)
Tabi ki diyemez :) zaten tek derdim evlilik aşamasında annemin huysuzluklarından dolayı bi sorun çıkıp da tatsızlık olmaması Yoksa hayatta annemin hiçbirşeyime karışmasına izin vermem

kızlar çok tereddüt içinde kaldım, dert değil ama kafamı çok kurcalıyor :KK43: üç buçuk yıllık bi ilişkim var ve çok da tutucu bi annem var İlişkimizin en başında annemden saklamaya çalıştığım halde yakalandım Baştan beri biliyor , görüşmemi istemiyor ama ben gizli bi şekilde, biraz da annem bildiği halde göz yummak zorunda bırakarak onu devam ettirdim ilişkimi Annemin tavrı sevgilime karşı değil, herhangi biriyle de sevgili olmama izni yok Neyse gelelim ki annem sevgilim hakkında hiçbişey bilmiyor Ne sorduysa hiçbişey anlatmadım bugğne kadar Tipini bile görmedi pek bilmez yani Annem biraz acımasızdır , lafını sakınmaz ve hatta inadıma da yapar yapabilir, şöyle ki Bu yaz artık erkek arkadaşımın okulu bitiyor istemeye gelecekler Onun ailesi beni biliyor ve çok beğeniyor çok seviyorlar ama annem sevgilim konusunda kesin problem çıkaracak Annem çok havalı kenkimse için anneni dini beğenmiş, kimseleri beğenmeyen bi tiptir. Sevgilimin halini görünüşünü ailesini , yüzüne karşı sert bi şkeilde eleştirir de huzursuzluk çıkar diye çok korkuyorum Ki annemi biliyorum yapar. Mesela annemin takıntısıdır Erkek dediğin uzun olur der Sevgilimin boyu kısa Hadi bu kadar da hassas bi konuya laf söylemesine asla izin vermem Ama bundan bile korkuyorum ki sevgilimi kıracak bişey söyleyecek diey Erkek arkadaşım pek giyinmeyi bilmez , ben hiç problem etmedim bunu Çünkü ben de hiç giyinmeyi bilmem beceremem Eşofman spor ayakkabıdan başka bişey giymiyorum o derece Annem böyle şeylere çok özen gösterir Erkek arkadaşımın giyimine vs bi söz söyleyecek de o alınacak diye çok korkuyorum Erkek arkadaşıma hiçbir zaman şöyle giyme bunu giy falan deemdim Şimdi dersem kırılır mı diye korkuyorum , annemle karşı karşıya geldiğinde annemin yapacağından korkuyorum Ne yapacağımı bilemedim Hangi tarafı ikna etmem , hangi tarafa nasıl laf anlatmam gerek bilmiyorum Nolur akıl verin :KK43:

''Annem çok havalı kendini beğenmiş, kimseleri beğenmeyen bi tiptir''.cümlesi bana biraz ağır geldi.hayat bu hiç kimse için annen hakkında böyle cümleler kurmamalısın bence.Neyse gelelim asıl konuya;karşındaki insan annenle tanışmaya gelirken giyinmeyi bilemeyecek briyse iki kere düşün derim çünkü hayat boyu her ortama sokacaksın eşini.şu anda aşkın etkisiyle ayakların yere basmıyor ama evlenince bu bile emin ol problem olur.sen uygun bir dille spor giyinmemesi gerektiğini anlatırsın.mesela ''ay çok heyecanlıyım annemle tanışacağın için.o gün ne giyeyim bilemedim şimdiden elbise seçiyorum kendime'' vs.. gibi cümleler kur o alır msjı zaten.

''Annem çok havalı kendini beğenmiş, kimseleri beğenmeyen bi tiptir''.cümlesi bana biraz ağır geldi.hayat bu hiç kimse için annen hakkında böyle cümleler kurmamalısın bence.Neyse gelelim asıl konuya;karşındaki insan annenle tanışmaya gelirken giyinmeyi bilemeyecek briyse iki kere düşün derim çünkü hayat boyu her ortama sokacaksın eşini.şu anda aşkın etkisiyle ayakların yere basmıyor ama evlenince bu bile emin ol problem olur.sen uygun bir dille spor giyinmemesi gerektiğini anlatırsın.mesela ''ay çok heyecanlıyım annemle tanışacağın için.o gün ne giyeyim bilemedim şimdiden elbise seçiyorum kendime'' vs.. gibi cümleler kur o alır msjı zaten.
Giyinmeyi bilemeyen derken Heryere aynı giderim umursamam diyen densiz biri değil en güzelini gitmek ister ama beceremez Öyle biri yakıştıramıyor Kafa yapısı farklı işte Ne bilim Annem için kullandığım kelime de kesinlikle abartı değil Ne çektiğimi bi ben bi allah biliyor yani :)

Back
X