Ne yapacağımı bilemedim ya :(

Annenizle.konusun uyarin dikkatli konussun fakat erkek.arkadasiniz bunu kabullenmek durumunda yani sert bir anneniz varsa ve evleneceksiniz devamli icli.disli olacaksaniz istemede birsey demese baska zaman diyebilir sizin anlattiginiz kadariyla seviyorsa kabullencek

Annenizle.konusun uyarin dikkatli konussun fakat erkek.arkadasiniz bunu kabullenmek durumunda yani sert bir anneniz varsa ve evleneceksiniz devamli icli.disli olacaksaniz istemede birsey demese baska zaman diyebilir sizin anlattiginiz kadariyla seviyorsa kabullencek
Erkek arkadaşım kabullenir Kabullendi de baskılarına alışkın şimdiden Ama mesela siz onun annesinin yerinde olsanız Daha ilk tanışmaya gelşndiğinde oğlunuza karşı kızın annesinin aşağılayıcı tavırlarıyla karşılaşsanız ne yaparsınız :( yok yere aramı bozacak insanlarla

Erkek arkadaşım kabullenir Kabullendi de baskılarına alışkın şimdiden Ama mesela siz onun annesinin yerinde olsanız Daha ilk tanışmaya gelşndiğinde oğlunuza karşı kızın annesinin aşağılayıcı tavırlarıyla karşılaşsanız ne yaparsınız :KK43: yok yere aramı bozacak insanlarla
Annenizle konusun mutlaka zor bir durum ama asilmaz degil annede mecbur kabul edecek artik oglu anneninizn biraz sert mizacli oldugunu soyler olur biter stres yapmayin benim ablamda enistemde zorlandar ki annem zordur hakikaten cok zordur birsekilde durumu yumusatirsiniz mudahele edersiniz olmadi annenize goz vs ya da birsekilde o anda uyari yapabilirsiniz insaAllah imdugunuzdan daha guzel gecer

Annenizle konusun mutlaka zor bir durum ama asilmaz degil annede mecbur kabul edecek artik oglu anneninizn biraz sert mizacli oldugunu soyler olur biter stres yapmayin benim ablamda enistemde zorlandar ki annem zordur hakikaten cok zordur birsekilde durumu yumusatirsiniz mudahele edersiniz olmadi annenize goz vs ya da birsekilde o anda uyari yapabilirsiniz insaAllah imdugunuzdan daha guzel gecer
İnşallah Çok teşekkür ederim

Giyinmeyi bilemeyen derken Heryere aynı giderim umursamam diyen densiz biri değil en güzelini gitmek ister ama beceremez Öyle biri yakıştıramıyor Kafa yapısı farklı işte Ne bilim Annem için kullandığım kelime de kesinlikle abartı değil Ne çektiğimi bi ben bi allah biliyor yani :)
erkek arkadaşınla gezerken kendi zevkine göre beğendiğin gömleği pantolonu kombinleri göster bak bunlar ne güzel diye.eğer benim giyim tarzımı beğenmiyor musun derse bunlar da sana çok yakışır bak bi dene bakalım nasıl olcak gibi konuş.ben bu tarzı severim falan de.o da senin zevkine önem veriyorsa seni dinler

Back
X