- 24 Nisan 2015
- 161
- 170
- 303
- Konu Sahibi parcalandim
Merhaba arkadaşlar. Ben 9 aylık evliyim. Gecen ay 7 haftalık bebeğimi kaybettim, düşük oldu sonrasında kürtaj. Bu süreçte çok sıkıntılar yaşadım. Kayın validemlerle gorumcemlerle küstüm. Kayın validem düşük riski var kahve akintim var diyince, benim annemlerde bende akıntı olunca kız ineklerde de akıntı olur sen hamilesin derlerdi bana dedi. Kızım ineklerde hamile olunca akıntı olur dedi. Bende anne ineklerde beni kıyaslama onun yapısı ayrı benim yapım ayrı dedim. İçime çok yer etti. Ertesi günde naptin tahlil yaptirdin mi diye msj atınca anne dediğin laf aklımdan çıkmıyor beyninde yankilaniuor dedim beni nasıl köyünüzdeki ineklerde kiyaslarsin dedim. Senin kızlarına da kaynanalari böyle birşey dese nasıl kinarsin dedim. Ama duymadığım laf kalmadı. Hem kayinvalidem hemde gorumcemden neler duydum. İyiniyetle yaptığım şeyleri hep artniyete çekmişler. Sok oldum. 1,5 aydirda konusmuyorum hicbirisiyle. Esimde bana kızıyor bazen gidiyor annesi onunla tartışıyor laf söylüyor benim için hamile değildi zaten demiş. İçimden barışmak gelmiyor. Eşimde arada kalıyorum diye evde tartışma çıkarıyor.