Ne yapacağımı bilemez haldeyim....

Nişanlı yada sözlü değiliz.ama aileler biliyor ayrıca birinci yıldönümümüzde evlenme teklif etti. Yüzüğünü takiyorum. Ama aile arasında Nisan olmadı. Sevgisinden eminim. Ama şeytana uyarsa onu bilemiyorum. Umarım üzülmem

Sanmıyorum Ama denizdeki balığa tava koyarak canını acıtma bence :(( Dua et rabbim güzel şeyler göstersin ukrayna çok uzak yer değil

bence sende gidersin oda gelir arada uzak olmanız size yanlış yapacağı anlamına gelmez çok güzel sevginse eminim demişsiniz daha

ne bence özlemin hsretin bile güzl yanı var özlemek güzeldir bazen ayrı kalmak bazı dengeleri daha sabitler ve güçlendirir. arkadaşım hakkında hayırlısı olsun

Bir de ben olsam sunu sindiremezdim : O 2 yil boyunca her turlu halti yiyip gonul eglendirsin, sen de hanim hanimcik onu bekle. 2 yil sonra dondugunde de hicbir sey olmamis gibi beraberce yuva kurun, ohh ne ala memleket!! Onume gelenle duseyim kalkayim sonra da beni namusuyla beklemis kizla evleneyim. Kendim resmen s..tuk olayim ama el degmemis kiz alayim.
Ben olsam sevdigimin boyle haltlar yemesini kaldiramazdim, sen kaldirabilecek misin?

Bir de ben olsam sunu sindiremezdim : O 2 yil boyunca her turlu halti yiyip gonul eglendirsin, sen de hanim hanimcik onu bekle. 2 yil sonra dondugunde de hicbir sey olmamis gibi beraberce yuva kurun, ohh ne ala memleket!! Onume gelenle duseyim kalkayim sonra da beni namusuyla beklemis kizla evleneyim. Kendim resmen s..tuk olayim ama el degmemis kiz alayim.
Ben olsam sevdigimin boyle haltlar yemesini kaldiramazdim, sen kaldirabilecek misin?

:53::53::53::53::53::53::53: öyle haltlar yiyeceğini nerden biliyorsunuzki :53::53::53:

Son düzenleme:

Tabiki hiç bir insan bunu kaldıramaz. Bende kabul edemem. Bunu yapacagını yada yapmayacağını da bilemem. Ben allahıma sığınıyorum Napim.canim ya Önüne sette olamazdım ki Burda da yapmak istese yapar belkide yaptı bunuda bilemem. O vicdanıyla kendi hesaplaşacak. Böyle bir hataya düşerse.He de ki icin rahatmı Hayır değil olamıyacakta galiba ...:((

Şu Rus kadınlarından basit kadınlarmış gibi bahsedilmesini, sevgilinizden çok kadınlara güvenemiyorum denemizi anlamıyorum... eğer bir erkeğin içi kötüyse dünyanın en çirkin kızları arasına olsun o yine yapacağını yapar... sevdiğin adama ve sevgisine güvenemiyorsan (ki zaten güvenilecek taraflarıda yoksa) bırak biriyle olsun bu sayede sen kazançlı çıkarsın.

Sevgilin ukranaya gidiyorsa ,yabacağın tek şey akışına bırakmak ,seni seviyorsa ,emin ol ki orada her haltı yiyecek olmasına rağmen sana döner evlenirsin,

yok sevgisi sağlam değilse bu ilişki biter .....

ukrayna sadece imkan sağlar ,başka birşey değil

Şu Rus kadınlarından basit kadınlarmış gibi bahsedilmesini, sevgilinizden çok kadınlara güvenemiyorum denemizi anlamıyorum... eğer bir erkeğin içi kötüyse dünyanın en çirkin kızları arasına olsun o yine yapacağını yapar... sevdiğin adama ve sevgisine güvenemiyorsan (ki zaten güvenilecek taraflarıda yoksa) bırak biriyle olsun bu sayede sen kazançlı çıkarsın.

Yo ben asla kimseye basit demem. Yanlışda anlaşılmak istemem. O kadinlar hem cok guzel hemde insanlardan duyduklarımdan ve gozlemlerimden dolayı tedirginim dedim. Tabiki benim sevgilimle ilgili bı olay bu icinde varsa heryerde yapar. Ama o bayanların cesaretlerine de sahit oldugum zamanlarda oldu.

Benim aşkımda Almanya da sorma okul dan dolayı gitti kariyeri için burdayken herşey güzeldi ama oraya gitti çok görüşemiyoruz buda beni çok etkiliyo ama seviyorum oda bana güven dio çok sevdiğini söylüyo ama işte içim içimi yiyo şubat ta nişan yapacağız ama ama işte bekkliyorum sabırla çok üstüne gitmiyorum mesela hep alttan alıyorum anlayış göstermeye çalışıyorum msn den filan kameralı görüşmeye çalışıyoruz filan filan nitekim zor ama güvenmek zorundasın.... bi de biz 535 gün ayrı geçirdik terk edip giden sevgilim geri döndü sevdiğğim için reddetmedim ve kabul ettim ikinci kez aynı şeyi yaşamamak için dua ediyorum çünkü herkes herşeyi öğrendi ailem filan biliyor o şubat ta nişan takacağımıza söz verdi SONUÇ ONA GÜVENİYORUM ELİMDEN BAŞKA BİŞEY GELMİYO

sevdiğimiz insana güvenmek lazım, yukarıda yazan arkadaşım gibi ; içinde varsa rusya'da değil, yan odada aldatır..
2 sene uzun bir süre, rus kadınların arasına gitmiş klasik türk erkeği modu "belki" çapkınlıkları olabilir. ama senin de bildiğin gibi sadece yatakla sınırlı çapkınlıklar..
kimsenin ilişkisi varken ne yapıp yapmadığını bilemeyiz, tek gecelik ilişkiler için rusya'ya da gidilmesine gerek yok, heryerde yapar..
seni sevdiği, sen onu sevdiğin, birbirinize güvendiğiniz ve sana hiç bir şey hissettirmediği sürece sorun yok bence.

hem yakın yer, vize yok, gidip gelirsiniz.

kızlar 2 senelik bir ilişkim var. ve erkek arkadaşım iş dolayısıyla Ukraina'ya gidiyor. hemde 2 seneliğine.napcam ben yaa. gitmede diyemedim. kariyeri icin iyi olacağını biliyorum. ama ya ilişkimiz biterse yada araya giren mesafeler bizi bitirirse..
bide biliyorsunuz orasi rusya yani kadınlar anlayın iste :((( ufff çok fenayım....

Kaç yaşındasınız? Okuyor musunuz? Mesleğiniz var mı? Belki orda durumunu düzeltir ve 2 yıl dolmadan evlenirsiniz?

Kaç yaşındasınız? Okuyor musunuz? Mesleğiniz var mı? Belki orda durumunu düzeltir ve 2 yıl dolmadan evlenirsiniz?

Yasım 32 evet çalışıyorum özel bir şirkette sekreter olarak.o dönmeden olacak is değil maalesef cnm

Valla ben üniversitedeyken erasmus programıyla gitcekti göndermedim.Bana gelip sormuştu ne dersin diye ben de gidişinin tek bilet olduğunu geri dönmemesini söyledim giderse nitekim kaldı :) Kimse kusura bakamsın ben nişanlımı sokakta bulmadım Kariyerini türkiyede yapıversin dimi ?? Uzaya çıkıp astronot mu olucak bu adam, kaldıki güvenmekle alakası yok :)

Yasım 32 evet çalışıyorum özel bir şirkette sekreter olarak.o dönmeden olacak is değil maalesef cnm

Ne güzel mesleğin varmış, işin varmış. O dönene kadar sen de kariyerine odaklan bence. Bir şeylerle ilgilen ki kendini hastalıklı düşüncelere kaptırıp depresyona falan girme.
2 yılda çok şey değişebilir, engelleyemezsin. Orda da olsa, burda da olsa. Olumlu da değişebilir. Yada bakarsın hiçbir şey değişmez.
Yurtdışında çok kaldım canım ve şunu öğrendim: Erkek de olsa kadın da olsa hep aynı, nerede olduğunun çok önemi yok. Şeriatle yönetilen ülkede karısını aldatanı da tanıyorum. İstanbul'da kocasını aldatanı da. Anlatabildim di mi?
Su yönünü değiştirecekse tutamazsın. Sen sadece hayatını devam ettirmeye, ondan bağımsız da varolmaya bak. O sana ayak uydurmaya devam eder. Eğer sevimsiz şeyler olursa zaten hissedersin. Olmamış şeyler için dertlenme.
Bir şeylerden kuşkulanırsan da buraya yaz. Tecrübesiyle yardımcı olabilecek çok arkadaşlarımız var burada.

Birkaç aylığına olsa neyse de 2 sene çok. Sevgilime sonsuz güvenirim ama ben göndermezdim. O kadar ayrı kalmanın ilişkiye iyi gelmeyeceğini düşünüyorum.

eger ona güvenıyorsan sorun cıkmaz benım erkek arkadasımda doguda görev yapıo bende ankarada okuyorum ınan hiiç sıkıntı olmuyor aramızda ama güven şart !!!....

Back
X