ne yapacağımı bilemiyorum!!!dayanamıyorum!!hikayeme kulak verin kızlar...ne olur.

onu seviyorsunuz ve ayrılmak istemiyorsunuz. bu durumda ne söylesek boş. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

..
size katılıyorum.bu ülke bir hukuk devleti. ve resmi nikah kadınları korumak için yapılmalı. çünkü adam birden çekip gidince kadın ortada dırımdızlak kalıyor ..hiç bir şey alamıyor..nasıl ispat edecek,nasıl hakkını alacak,nafakasını isteyecek. adam benim eşim değil dediğinde elinde belge olmayacak.derdini anlatamayacak.ya çocuk olunca. nüfus cüzdanı olmayacak. adam üstüne almazsa ve çekip giderse o çocuk ne olacak. okula bile gidemeyecek.,,kadın adamdan olduğunu ispat etmek için adamı bulacakta dna testleri vs. bir yığın sorun.. işte bunlar ve kadının haklarını koruması için var resmi nikah. önce resmi nikah kıyılır sonra isteyen imam nikahını kıydırır. zaten resmi nikah olmadan imam nikahı kıyan ve kıydıran ceza alıyor. bu yasak. ama tek sebep yine kadınların hakkını korumak. lütfen o yüzden ne gereği var resmi nikaha demeyelim ve bunu okuyan ve inanan kadınları mağdur edecek durumlara sokmayalım.

Son düzenleme:
bu kadar şeyi 7-8 aya nasıl sığdırdınız anlam veremedim açıkcası. onun sizin yanınızda olması size destek olması tamam hoş ama bu adam herşeyi şiddetle çözer vs demişsiniz. aşk bir süre sonra bitiyor yerini karşılıklı sevgi ve anlayışa bırakıyor. ya aşk bitince bu adam sizinle olan sorunlarını da şiddetle çözerse ? resmi nikahınızda yok kendinizi nasıl savunacaksın ?
annenizin yaşadığı dönemle bu dönem arasında çok fark var. bekaretiniz yüzünden böyle işi gücü belli olmayan birine bağlı kalmamalısınız. evet yapmışınız bir hata dönüşü yok ama sırf bu sebepten o adama bağlı kalmamalısınız. keşke biraz bekleseydiniz taşlar yerine otursaydı. siz okuyormuşsunuz ne güzel o da bu süreçte açıktan liseyi falan bitirseydi hem kendini geliştirir de daha düzgün bir işe sahip olabilirdi.
bence oturup bir düşünün sadece bu anı değil geleceğinizi de düşünün. bu arada hep böyle babanızın maaşı için imam nikahlı mı kalacaksınız ??

tatlım sende yanlışlar birsürü tek bir defa yapılan şiddet hamlesi emin ol ötekilerini getirecek .mantıklı ol bekaret gitti diye çekme onu.devamı bekaretten daha kötü olacak.hadi birde çocuk düşünmek istemiyorum.kurtul yolunu çizmeyi iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…