Ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardım

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Bu konuyu açıp açmamakla kararsız kaldım. Sanırım açmamam gerekiyordu ama arkadaşıma yardım edebilmek için karar verip açtım
Bu sabah en iyi arkadaşlarımdan biriyle yürüyüşe çıktık. Herşey normaldi gülüyorduk. Etraftada kimsecikler yoktu. Birden yere oturdu. Güldüğümüz için fazla aldırış etmedim biraz daha yürüdük banka oturduk. Havadan sudan konuşurken sana birşey söyliycem ama kimseye söyleme dedi. Bende önemsiz birşey zannettim söyle dedim. Ben küçüklüğümden beri altıma kaçırıyorum dedi bende şaka zannettim güldüm. Yüzü çok ciddiydi. Bende anlayıp sustum. Biraz anlattı. Bende çok üzüldüm daha önce kimseyede söylememiş. Bende istersen beraber doktora gidelim dedim. Kesinlikle olmaz dedi. Ne yapabilirim yardım etmeyi çok istiyorum o benin her zaman arkamdaydı kızlar lútfen yardım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence arkadaşınızı doktora gitmeye ikna etmelisiniz, allah muhafaza bi hastalık belirtisi olabilir. Psikolojik olabilir, arkadaşınıza ancak doktora gitmesi için ikna ederek yardım edebileceğinizi düşündüm. Bu konuda başka ne gelir ki elden

Biliyorum bende öyle dedim bana söylerken bile çok utanmış. Kesinlikle olmaz ben doktora söyleyemem dedi annesiyle çok iyi anlaşır ona bile söylememiş kaç yıl saklamış

doktorrrr ..
İdrar torbası bozulmuş. .
Arkadaşın kayınvalidesi dr.halletti..
Çok zor bir durum. .
Doktora götürünn ..
Genelde doğumdan sonra olurmuş. .

kesinlikle doktora gitmesi konusunda ikna etmelisiniz.. yetişkin bi tanıdığımızdada vardı bu sorun ameliyatla düzeldi yani anlamıyorum insanları ben ya hem tedavisi olan hastalıkları var hem tedaviden kaçıyolar.. umutsuz vakalar ne yapsın hiç bi tedavisi olmayan hasta insanlar ne yapsın ya hayret bişey...

Benim kuzenimde ufakliktan 15 yasina kadar kacirdi...cok uzuluyordu cokta icine kapali bir cocuktu.Babasi olacak adamdan korktugu icin strese bagliymis doktorla hallettiler

Son düzenleme:
doktorrrr ..
İdrar torbası bozulmuş. .
Arkadaşın kayınvalidesi dr.halletti..
Çok zor bir durum. .
Doktora götürünn ..
Genelde doğumdan sonra olurmuş. .

Daha evlenmedi bile nişanlı

Benim kuzenimde ufakliktan 15 yasina kadar kacirdi...cok uzuluyordu cokta icine kapali bir cocuktu.Babasi olacak adamdan korktugu icin strese bagliymis doktorla hallettiler

Çok üzüldüm ameliyat oldu mu peki

benım cok yakın arkadasım vardı lıse zamanlarından halada gorusuruz. tabı cocukluk ıste herseye gulerdık yolda ,okulda komık bosey gorsek gulerdık arkadasım hemen yere çömelırdı tabı( ben bılıyordum ) altına yapmamak ıcın ama beraberken guldugumuz seylere cogu kez altına yapardı oda oyle boyle degıl bıldıgın hertarafı batardı aklıma o geldı sımdı belıne ya hırkasını srardı eve gıdene kadar cok zor durumda kalırdı ama onlarda genetıkmıs teyze cocuklarında da vardı oyle soylemıstı tabı tedavısının olup olmasıgını bılmıyorum bellı yastan sonra kadınlarda oluyo ama o dogumdan kaynaklı ıdrar sarkmasından dolayı oluyo benım arkadasım cocuktu o zaman senın atkadasın dogum yapmadıysa muhtemelen ondada arkadasım gıbı rahatsızlık var

Bende öyle düşünüyorum

Kızlar az önce telefonla konuştum ağladı annesine söylemiş annesi hiç aldırmamış senin sorunun demiş bu ne biçim bir anne ya

Randevu al sen götür dr a.
Başka çözümü yok.
Yere çömelmelerle çözülecek bir sorun değil bu.
Yaşam kalitesini ne kadar olumsuz etkilediğini iyileşince anlar sana dualar eder.

Randevu al sen götür dr a.
Başka çözümü yok.
Yere çömelmelerle çözülecek bir sorun değil bu.
Yaşam kalitesini ne kadar olumsuz etkilediğini iyileşince anlar sana dualar eder.

Evet en iyi fikir çözüm bu

Arkadaşınıza yapabileceğiniz en büyük iyilik, doktora gitmesi için ikna etmeniz. Utandığı için kimseye söylemek istemiyor belki sizinle de gitmeyebilir doktora ama siz psikolojik olarak onu rahatlatın ve bunun normal olmadığını mutlaka birşeyden kaynaklı olduğunu ve tedavi olması gerektiğini söylemelisiniz. Umarım arkadaşınız sizi dinler, çok geçmiş olsun.

Saol canım inşallah halledebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…