merhaba,
oncelikle pandemi inanın nır sızı degil herkesı bu sekilde etkiliyor kendinizi yanlız hıssetmeyin ikizlerle ilgilenince zamanınnız geciyor mu? bende cocuk istiyorum mesela 1.5 yıldır maalesef tutmuyor. tutsa bende onla oyalansam dıye dusunuyorum :) calıstıgımız yerlere tıkııp kaldık yanı calısmaya mecburum bende bu hayat sartlarında. insanlar birbirini gercekten cok kotu etkilıyor ben onalrdan uzak durmaya calısıyorum kendimle esimle vakıt gecirıyorum calıstıgım ıcın virüs vb tasırım dıye aıleme bile gidemiyorum malum yasları var dıye. hobınız var mı orgu, dans, müzik vb. bu arakdas ıle gorsmemek ıcın onlara yonelsenız ciceklerniz var mı onlarla ılgılensenız. bir de en onemlisi uzakta olsa bile telefon edip bi ses duyacagınız kimse var mı?
tek degilsiniz evlatlarınız var aileniz var. mutfak ıslerı severseniz ona yonlelin ben issizken oyle yapıyordum cok ıyı geliyordu bulundugunuz yerde sakin yerler var mı sahil gibi yesil alan gibi günde 1 saatte olsa oralara cıksanız. bir de gelilim en önemli konuya bir instagram hesabı acın gun ıcınde cocuklarınıza yaptırdıgnız etkinlikleri orda paylasın mesela kahvaltı ıcın cıcek sekli verin yumurtaya cocuklarla sunum yapın bunu paylasın. onlara ait br hesabı yonetin. benim instagram sayfam annebebekvesaglik gönderin bana bwen sizin sayfanızın tanıtımını yapayım ücretsiz bu ugras sızı tesvik eder emin olun kafanızı bosaltır