Ne yapacagimi bilemiyorum

2prensesAnnesii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
4
3
1
39
Öncelikle merhaba hanimlar araniza yeni katildim.. 35 yaşında evli iki kiz cocugu olan bi kadinim. Icimdeki seyleri kimseyle paylasamiyorum..etrafimda arkadasim cevrem yok.pandemi sayesinde iyice eve tikilip kaldim. Oncesnde eşim gezmeyi baska şehirlere gitmeyi sever.amma korona sagolsun.kizim 1e Basladi oda pandemiye denk geldi.ve ben yine kimseyle iletişim kurup arkadas olamadm.zaten iki gün gidiyor herkes herkese uzak duruyor korkudan..gercekten beni anlayacak kimsem yok. Binada kimse kimseye gitmez bi komsum var oda bi iyi bi kötü anlayamıyorum.bir gun cok iyi arkadasken ertesi gun gelip aldıklarını siparislerini gözüme sokar yok kasimi yaptircam kocam git yaptır hayatim dedi yok kalici eyeliner yaptircam.. oda oyle diyorum bazen ama sonra icimde bi kiskanclik olusuyor ne kadar yapma desemde kendime olmuyo bilerek onu aldim su siparisim gelecek bu kargom gelecek kuafore gtcem arkadasima gitcem.. çevresi genis ama arkalarndan konusur hepsinn.nerde arkadaslik o zaman..uzun oldu ama napabilirim blmiyorum sanki koca dunyada tek basimayim.hissine kapiliyorm.bazen

merhaba,
oncelikle pandemi inanın nır sızı degil herkesı bu sekilde etkiliyor kendinizi yanlız hıssetmeyin ikizlerle ilgilenince zamanınnız geciyor mu? bende cocuk istiyorum mesela 1.5 yıldır maalesef tutmuyor. tutsa bende onla oyalansam dıye dusunuyorum :) calıstıgımız yerlere tıkııp kaldık yanı calısmaya mecburum bende bu hayat sartlarında. insanlar birbirini gercekten cok kotu etkilıyor ben onalrdan uzak durmaya calısıyorum kendimle esimle vakıt gecirıyorum calıstıgım ıcın virüs vb tasırım dıye aıleme bile gidemiyorum malum yasları var dıye. hobınız var mı orgu, dans, müzik vb. bu arakdas ıle gorsmemek ıcın onlara yonelsenız ciceklerniz var mı onlarla ılgılensenız. bir de en onemlisi uzakta olsa bile telefon edip bi ses duyacagınız kimse var mı?
tek degilsiniz evlatlarınız var aileniz var. mutfak ıslerı severseniz ona yonlelin ben issizken oyle yapıyordum cok ıyı geliyordu bulundugunuz yerde sakin yerler var mı sahil gibi yesil alan gibi günde 1 saatte olsa oralara cıksanız. bir de gelilim en önemli konuya bir instagram hesabı acın gun ıcınde cocuklarınıza yaptırdıgnız etkinlikleri orda paylasın mesela kahvaltı ıcın cıcek sekli verin yumurtaya cocuklarla sunum yapın bunu paylasın. onlara ait br hesabı yonetin. benim instagram sayfam annebebekvesaglik gönderin bana bwen sizin sayfanızın tanıtımını yapayım ücretsiz bu ugras sızı tesvik eder emin olun kafanızı bosaltır

Biliyomusunuz cevap yazmaniz bile okadr sevindirdi ki beni inanilmaz mutlu oldum.. ikizlerim yok iki kizim var birisi 6 yasinda 1e basladi digeri 4 yasinda henüz.onlarla tabi ki vakit geciyor ciceklerim var kitap okuyorum sahil yesillik malesef yok. Bunlarla zaman geçiyor calismiyorum cocuklardan sonra birakmak zorunda kaldım melesef.. ben bi tane bile arkadasimin olmamasina üzülüyorum bu benden mi kaynakli diye dusunuyorum sanki herkesin bi cok arkadasi dostu dinleyeni varda ben yalnizmisim gbi geliyor.esime anlatamıyorum takma kendini yipratiyorsn bosver felan diyor biseyler anlatinca.. insan bazen gercekten icinden geçenleri paylasacak bir kisi ya bir kişi sadece seni yargilamadan dinlesin istiyor.. yokmu hoc tanidiklarim var yeğenlerim kuzenlerim ama anlatsam ya konu başkalarına gidecek yada yargilayacaklar.. insanlar neden iyi görünüp kötü düşünürler neden kırarlar anlayamiyorum.. kizimin okulunda yakinimizda oturan bi veli var bugün görebilirsem arabayla birakmayi teklif edicem sonra kahveye cagircam gelirse.... yeni insanlarla tanisip arkadas olmak istiyorum oyle 5 10 degil yani allah bana birini gönderse hayırlı bi arkadas olsa samimi beni anlasa istiyorum. Ben adim atmadan olmayacak diye bugun yakınımızda oturan bayani görürsem birlikte gitmeyi teklif edicem.umarim kabul.eder ve umarim vakti vardir bi kahve icip tanisacak kadr.. kimbilr belkide anlasiriz cok iyi iki arkadas olabiliriz.. ne kötü bi duygu biliyomusunuz biriyle tanisablsem ve beni anlasa yani arkadaş olsa benmle diye beklemek.. umarim sizinde rabbim gonlunuze gore versin ins bi evlat sahibi olursunuz ins o duyguyu tadarsiniz rabbim buyuk..

ah hıc uzulmeyın cocuklar okula basladı en ıyısını dusunmussunuz veli olup arkadas olan cok bi kahve ile baslar sirdas olur cıkarsınız yavas yavas tanısılıp ılerler arkadaslık cok dogru dusunmussunuz ende olasam boyle yapardım. esinizin takma kafana demesini anlıyorum aslında kendinde olmayanı goremez bılemez kimse bir de haklısın dersem gaz vermiş oluurum esimi bunalıma ıterim diyor olabilir.
pandemi herkesı vurdu bana ınanın hiç kimsenin kalmadı cevresi. ne güzel ifadeediyorsunuz kendinizi masallah gayet iletisiminiz yuksek bence size kotu enerji veren kişiden uzak durarak kendinize iyilik yapın lütfen ilk zaman arkadassız kaldım dersiniz ama sonra oh be diyeceksınız bana ınanın. ayrıca ben hep derim ki akraba degil düsman :)
arkadası seciyoruz ama kan bagını secemiyoruz maalesef onları hiç ciddiye almayın yemin ederim ben iyi anımı da kotu anımı da asla kan bagım olanlara anlatmam. annem ve kardesim harıc

Gerçekten çok haklısınız herşey herkese anlatılmıyor..evet eşim dediğiniz gibi düşünüyor olabilir..bugün o veliyi yakalayamadim okul çıkışında baska zamana kaldi okullar kapanmazsa bakalim.. inanin sizin yazdiklariniz iyi geldi cok teşekkür ederim.. bi komşum vardı onunlada aramiz limonilesti... oda bazen dost bazen düşman gbiydi zaten bi diyorum.cok.iyi insan bana deger veriyor baska gün bakiyorum ki o sanki o değil.. ins bir gün ictenligine inandığım samimi bi kisiyle yollarımız kkesişecek inaniyorum.buna..

evrene olumlu enerji gönderin derle ben ona inanıyorum. nyi cagırırsak o gelıyor. isrte cok sıkılınca kafam cocuk konusunahayat kaygısına düsünce bunlalıyor. bu mesajı instagram sayfam sıktı bı an bir soru cokuzmustu beni gireyim bi bakayım burda yanıt almayan konu var mı dedim o kırılımda gordum sızın yazınızı aa nden boyle dusundu kıyamam hem cınsım diye düsüerek mesaj yazdım. kime kimin iyi gelecegini bilmıyoruz hayat garip

Keşke hemcinslerimiz bizleri boyle anlayabilse.. ama hep bi kıskandırma hep bi arkadan vurma hep bi dedikodu furyasi icinde kalıyorsunuz kendi hem cinsimiz bunu yaparsa demi.. evrene gonderiyorum guzel enerjiler umarim guzel yansir..

İnsan yani ins kökünden gelir. Ünsiyet eden demektir.
Nisa (yani kadın) ünsiyet eden, edilen anlamına gelir.
İnsan fıtraten konuşmak, anlamak, anlaşmak istiyor.

Yalnızlık zor bir şey.
Umarım kendinize iyi arkadaşlar edinirsiniz.

Ancak bilin ki yalnızlık kötü arkadaştan iyidir. İyi arkadaş da yalnızlıktan iyidir.
Umarım kendinize iyi bir kanka bulursunuz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…