- 30 Mart 2021
- 4
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi 2prensesAnnesii
Öncelikle merhaba hanimlar araniza yeni katildim.. 35 yaşında evli iki kiz cocugu olan bi kadinim. Icimdeki seyleri kimseyle paylasamiyorum..etrafimda arkadasim cevrem yok.pandemi sayesinde iyice eve tikilip kaldim. Oncesnde eşim gezmeyi baska şehirlere gitmeyi sever.amma korona sagolsun.kizim 1e Basladi oda pandemiye denk geldi.ve ben yine kimseyle iletişim kurup arkadas olamadm.zaten iki gün gidiyor herkes herkese uzak duruyor korkudan..gercekten beni anlayacak kimsem yok. Binada kimse kimseye gitmez bi komsum var oda bi iyi bi kötü anlayamıyorum.bir gun cok iyi arkadasken ertesi gun gelip aldıklarını siparislerini gözüme sokar yok kasimi yaptircam kocam git yaptır hayatim dedi yok kalici eyeliner yaptircam.. oda oyle diyorum bazen ama sonra icimde bi kiskanclik olusuyor ne kadar yapma desemde kendime olmuyo bilerek onu aldim su siparisim gelecek bu kargom gelecek kuafore gtcem arkadasima gitcem.. çevresi genis ama arkalarndan konusur hepsinn.nerde arkadaslik o zaman..uzun oldu ama napabilirim blmiyorum sanki koca dunyada tek basimayim.hissine kapiliyorm.bazen