- Konu Sahibi matruska32
bundan 4 yıl önce üniversiteyi kazanmayı o kadar çok istiyordumki ama olmadı. olmayınca işe girdim zaman geçtikçe işimden çok memnun kaldım severek gidip gelmeye başladım. 8 ay çalıştım ve 8 ayın sonunda elimde hiçbir şey yoktu herşey sıfırdı... tekrar öss ye girmeye karar verdim okumak en iyisi dedim en azından itibarım olurdu.. çünkü çalışmanın zorluğunu gördüm. işimden ağlayarak ayrıldım. kendimi derslere verdim, başka hiçbir şey düşünmüyordum. gece gündüz 6 ay çalıştım.. sınavdan çıktıgımda içim buruktu istediğim gibi değildi. çok farklı bir duygu yaşadım. şimdi sonuçları bekliyorum hala karışığım. olur ya da olmaz diyemiyorum. ben 4yıllık üni.istiyorum. şimdi işime geri döndüm aynı yerde çalışıyorum. eğer 4 yıllık yerleşirsem okuyacağım. kafamda şu soru var. 2 yıllık yazayımmı? yazarsam zaten rahat yerleşirim. ama o zaman diyeceğimki geçmiş 4 seneme yazık olmuş çünkü o zamanlarda 2yıllıga gidebilirdim. ve bu kadar çalışmamın bedeli bu mu diyeceğim. sizce 4 yıllık olmazsa işime devam edeyimmi? yoksa 2 yıllık yazıp okuyayımmı? ama şu varki üni.olmazsa okuyamamak içimde hep ukte kalacak... teşekkürler şimdiden...:a015: