Ne yapacağımı bilemiyorum...

vuslat5

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
412
17
318
İçel Mersin
Merhaba herkeze
Sizlere akıl danışmak için yazıyorum çünkü ben ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Biz 5 yakın arkadaşız.Arkadaştan öte kardeş gibiyizdir.Birtanesi(ismi ayşe olsun) 15 yıllık arkadaşım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez.1 hafta kadar önce 5 arkadaş akşam dışarı çıkmıştık.Ayşe sigara içmek için dışarı çıkmıştı bende onun telefonundan resimlere bakıyordum bi baktım msj geldi bende yanlışlıkla iptale basacağıma tamam tuşuna bastım.Ama basmaz olaydım.Ayşenin patronundan msj geldi aşkımlı canımlı cicimli bi mesaj.Patronunu tanıyorum adam 50 yaşında boyu kadar çocuğu var.O sırada ben onun şokunu yaşarken ayşe geldi birden telefonu vermek zorunda kaldım ama çaktırmadım. 1 haftadır içim içimi yiyor konuşmalımıyım diye ne olur bi akıl verin çünkü yanlış bişey yapmasından üzülmesinden korkuyorum.

Merhaba herkeze
Sizlere akıl danışmak için yazıyorum çünkü ben ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Biz 5 yakın arkadaşız.Arkadaştan öte kardeş gibiyizdir.Birtanesi(ismi ayşe olsun) 15 yıllık arkadaşım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez.1 hafta kadar önce 5 arkadaş akşam dışarı çıkmıştık.Ayşe sigara içmek için dışarı çıkmıştı bende onun telefonundan resimlere bakıyordum bi baktım msj geldi bende yanlışlıkla iptale basacağıma tamam tuşuna bastım.Ama basmaz olaydım.Ayşenin patronundan msj geldi aşkımlı canımlı cicimli bi mesaj.Patronunu tanıyorum adam 50 yaşında boyu kadar çocuğu var.O sırada ben onun şokunu yaşarken ayşe geldi birden telefonu vermek zorunda kaldım ama çaktırmadım. 1 haftadır içim içimi yiyor konuşmalımıyım diye ne olur bi akıl verin çünkü yanlış bişey yapmasından üzülmesinden korkuyorum.

Canım 15 Yıllık arkadaşlıktan bahsediyorsun..Bence Konuşmalasın arkadaşınla kafanı toplayım net onu incitmeden paylaşmalısın düşüncelerini

Canım 15 Yıllık arkadaşlıktan bahsediyorsun..Bence Konuşmalasın arkadaşınla kafanı toplayım net onu incitmeden paylaşmalısın düşüncelerini

Cevap verdiğin için öncelikle çok teşekkürler..Aslında konuşamamın nedeni bana aşırı tepki vericek olması çünkü çok iyi biliyorumki bana neden msjlarımı okuyosun gibi cümleler kurucak.Ve arkadaşımın ilişki konusunda çok rahattır.Karşısındakinin kendisine zarar vereceğini bile bile ateşe yürür bugüne kadar hep böyle oluştu.Allah kahretsin ya adamıda tanıyorum bide boyu kadar çocuğu var ve kızıda orda çalışıyor. Offff

Mesajı neden okudğunuzu bize anlattığınız gibi anlatırsanız arkadaşınız da anlar sanırım.
Hem kaç yıllık arkadaşısınız. Sizi, sizin kadar tanıyordur herhalde.

Aslında konuşamamın nedeni bana aşırı tepki vericek olması çünkü çok iyi biliyorumki bana neden msjlarımı okuyosun gibi cümleler kurucak.Ve arkadaşımın ilişki konusunda çok rahattır.Karşısındakinin kendisine zarar vereceğini bile bile ateşe yürür bugüne kadar hep böyle oluştu.Allah kahretsin ya adamıda tanıyorum bide boyu kadar çocuğu var ve kızıda orda çalışıyor. Offff

Arkadaşınız için endişelenmenizi anlıyorum. Fakat dediğiniz kadar rahat ve kendisine zarar verdiğinin farkındaysa hayat onun hayatı sizin yapabilceğiniz pek bir şey yok malesef. Günümüzde anne babalar bile çocuklarının hatalarını engelleyemiyor. Kaldı ki arkadaşınız sadece kendisine zarar vermiyor, patronunun ailesine ve aile birliğine de zarar veriyor. yaptığı herşeyi bilinçli yapıyor. Sizin yapabileceğiniz sadece yakın arkadaşı olarak uyarmanız. sözünüzü dinler dinlemez bu onun bileceği birşey. siz de bu hatayı yapan biriyle arkadaş olursunuz ya da olmazsınız bu da sizin bileceğiniz birşey.

Back
X