- 27 Mayıs 2018
- 248
- 160
- 23
- 35
- Konu Sahibi Truelove99
-
Koruma talebide aslında formalite talep ettim.buraya gelen jandarma bile boş iş koruma talebi dedi gittiUzaklaştırma vs talep etseniz ya da korumaö bu kaygılarınızı avukatınıza danışın. Bence çekişmeliden vazgeçmeyin
O zaman başımın gözümün sadakası olsun de boşverKoruma talebide aslında formalite talep ettim.buraya gelen jandarma bile boş iş koruma talebi dedi gitti
Boş ver arkadaşım evi de eşyası da onun olsun şu bir kaç gündür neler neler okuduk izledik hiç değmez dünya malı için hele ki eşiniz o aptal sürüsünden biriyse hiç riske girmeyin eşya da alınır para da kazanılır Bir an önce boşanmaya bakAçtığım önceki konularda da bahsetmiştim üç yıllık evliydim psikopatın biriyle.maaşımı elimden almasımı desem takılarımı benden gizli yok etmesimi desem psikolojik baskı kavga gürültümü desem okadar çok kötü bir üç yıl yaşadımki en sonunda ailemin yanına memlekete gelip bu adamı arkamda bırakmaya karar verdim ve boşanma davamı açtım.ama dava çekişmeli boşanma davası amacı sırf düğün takısı ev eşyası ve benim alın terimi elimden alıp yemek olan bir kişi için En sonunda davamı açtım.karşı tarafta davanın anlaşmalı olmasını istedi bir iğne vermeden bende çekişmeli olmasını istedim hakkım olanı almak ve bana yaşattıklarının bedelini ödetmek için.bir tarafım anlaşmalı boşan bırak kefen parası olsun diyo bir tarafımda hakkın olanı al diyo.ailem pes etme çekişmeli devam etsin diyo.bu adam sağlık sorunları olanda birisi yani gözü birşeyi görmez nasılsa beni hayata bağlayan bişey yok düşüncesindeydi.bana yada aileme zarar vermesi en korktuğum şey.takip edip bi anda karşımıza çıkıp zarar verirse yada adam tutup birşey yaparsa diye çok düşünüyorum.hiç bbir meşguliyeti de yok.sizce ne yapmalıyım korkmadan davanın çekişmeli devam etmesini mi bekliyim yoksa anlaşmalı boşanma davasıyla kurtulup gitsemmi?boşanan yada boşanma aşamasında olan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?