Ne yapacağımı bilemiyorum🙁

Truelove99

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
248
160
23
35
Açtığım önceki konularda da bahsetmiştim üç yıllık evliydim psikopatın biriyle.maaşımı elimden almasımı desem takılarımı benden gizli yok etmesimi desem psikolojik baskı kavga gürültümü desem okadar çok kötü bir üç yıl yaşadımki en sonunda ailemin yanına memlekete gelip bu adamı arkamda bırakmaya karar verdim ve boşanma davamı açtım.ama dava çekişmeli boşanma davası amacı sırf düğün takısı ev eşyası ve benim alın terimi elimden alıp yemek olan bir kişi için En sonunda davamı açtım.karşı tarafta davanın anlaşmalı olmasını istedi bir iğne vermeden bende çekişmeli olmasını istedim hakkım olanı almak ve bana yaşattıklarının bedelini ödetmek için.bir tarafım anlaşmalı boşan bırak kefen parası olsun diyo bir tarafımda hakkın olanı al diyo.ailem pes etme çekişmeli devam etsin diyo.bu adam sağlık sorunları olanda birisi yani gözü birşeyi görmez nasılsa beni hayata bağlayan bişey yok düşüncesindeydi.bana yada aileme zarar vermesi en korktuğum şey.takip edip bi anda karşımıza çıkıp zarar verirse yada adam tutup birşey yaparsa diye çok düşünüyorum.hiç bbir meşguliyeti de yok.sizce ne yapmalıyım korkmadan davanın çekişmeli devam etmesini mi bekliyim yoksa anlaşmalı boşanma davasıyla kurtulup gitsemmi?boşanan yada boşanma aşamasında olan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Aman bacım boşa gitsin neler neler okuyup duyuyoruz kurtulmaya bak biran önce

Öncelikle çok geçmiş olsun Umarım önünüzdeki upuzun yıllar üç yılı unutturacak kadar mükemmel olur.

Maalesef size anlaşmalı boşan yada çekişmeli boşan diyemeyeceğim. Evli olduğunuz yaratık biraz adam olsaydı zaten sizin hakkınız olana el uzatmazdı.

Uzaklaştırma vs talep etseniz ya da korumaö bu kaygılarınızı avukatınıza danışın. Bence çekişmeliden vazgeçmeyin

Onun parası pulu batsın kendinden hayır görmemişsin parasından ne hayır gelecek anlaşmalı bosan gitsin parası bile. Hayır getirmez böylelerinin kurtulduğunu şükret neler görüyoruz bu zamanda Allah korusun

Böyle manyakları kendinizden uzak tutun nolur, hiç bişey sizin beden ve ruh sağlığınızdan önemli değil emin olun. Boşayın, bakın hayatınıza.

Koruma, yasa, savcı, uzaklaştırma, ceza, müebbet hiçbir şey koruyamıyor bizi maalesef... Gerçekten canımız o kadar pamuk ipliğinde, o kadar ucuz ve değersiz ki... Başka zaman olsa kesinlikle geri adım atmayın derdim. Ama kulaklarımda “Ölmek istemiyorum!” çığlıkları yankılanıyor. Yanlış zamanda açtınız konuyu...

Ailem daha çok hakkın olanı al hemen pes etme diyo ama bildiğin deli anasına babasına huzur rahat vermiyodu.

Kaybedecek birseyi olmayan insandan korkarim ben. Bakin daha yeni duyduk Emine bulut olayini. Bosverin cekismeliyi. Pisliginde bogulsun. Caninizdan kiymetlii mi para pul. Defedin gitsin.

Olamayan sağlığı yüzünden sırf el alemde olan takılarını almak için benim hayatımı hiçe saydılar.beş kuruş paraları yok.çok ağır hasta ve içinde bulunduğu dünyaya (allahım affetsin) allaha inancı olamayan isyan eden biriydi

Böyle bir oyunun oyuncağı olmak o kadar zor birşeymiş ki insan hazmedemeği için cayamıyo kararından.

Boş ver arkadaşım evi de eşyası da onun olsun şu bir kaç gündür neler neler okuduk izledik hiç değmez dünya malı için hele ki eşiniz o aptal sürüsünden biriyse hiç riske girmeyin eşya da alınır para da kazanılır Bir an önce boşanmaya bak

Para pul vazgeçilemeyecek kadar önemli görünüyor ama canınızı düşünün tehlikeli olabilecek birisi diyorsunuz, son yaşanan durumlar o kadar ürküttü ki bizi ,bundan sonraki hayatınızı kurtarmaya bakın .
Sağlığınız yerinde olsun yine kazanırsınız inşallah.

Dediklerniz çok doğru bende bulaşmak istemiyorum işin doğrusu allah sorsun bütün hakkımı diycem.

Duygusal düşünmeyin. Öldürmek isteyen için Sebep çok. canım sıkıldı der anlaşmalı boşandıktan sonra yine öldürür. aynı durum bende de var. Aynı seyleri yaşadım ve pes etmedim. korkmadım çekişmeli açtım davayı. Duruşma henüz belli değil ama bekliyorum tazminat bedeli ve altınlarımı istedim. İleri de pişman olacaksın anlaşmalı boşandığın için Ağustos diyor merak ettim ne yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…