Ne yapacağımı Bilemiyoruuum yardım ediiin kızlaarr :(

Dumanla haberleşmeyi denesin bir de o zaman 3. bir seçenek olarak . Mesajlaşmayı sevmiyor olabilir bunu anlarım ama insan sevdiğiyle en azından arar görüşür sesini duyar hele ki uzakta ise sevgilisi aramamasının hiçbir mazereti olamaz bana göre.

Tavsiyelrin için saol canım deneyeceğim umarım mutlu olurum :)

amaaan erkek mılletı kafaya takılacak bısıymııııı.. daha gorumcem ewlenmıcem gezcem tozcam abılerım ımrencek bana dıyor unı bıtmek uzere ogr olcak ohhhh ne rahat ..

tatlım aynı dert bende de var.ve az önce yine kavga ettik .adam 5 saattir aramıyo beni ve ben aradım .hee bu 5 saat ne ki dediğini duyar gibiyim ama 2-3 günü gördüğümde oldu benim.bu adam değişmiycek anladım seninkide değişmez.ve biz nisanda Allahım nasip ederse nişanlanıcaz ama durum bu.ben 1 saat cvp vermiyim tafra yapar kendi 4-5 saat aramadı mı uzatma der.bazen bile bile lades yaparmış gibi hissediyorum kendimi ama olmuyo işte.değişmiyor değişmiycek !!! ne kadar anlatsam söylesem ağlasam sızlasam gülsem geçsem boş anlamıyor.1 haftadır umursamamaya çalıştım ama yine bugün patlak verdi işte.sinir bozucu bir durum aman boşver takma diyemem bi gün takmıyosun 2 gün takmıyosun ama sonra baktın adam aynı bi yerde patlıyosun .şu bi gerçek ASLA AMA ASLA DEĞİŞMİYCEK !!! Üzgünüm nolur bana kırlıma aynı modelden bende var senin duygularını en iyi anlayanlardanım iki günde bir bu davranışlar yüzünden üzülüceksin çünkü bende bu davranışlar yüzünden çok üzülüyorum ama anlamadı anlamıycak.seninkide öyle olucak malesef...

Evet bende bgun ikinci gün aramıyorum mesaj falan da yazmıyorum ve hala hiç bir şey yapmıyo ama dayanamıyorum da aramak istiyorum ki biliyorum açmıyo..Nasıl dayanıyosun böyle durumlara

ya ben bu mantığı anlamıyorum kızlar mesajlaşmayı sevmeyebilir bu normal bazen msj atmak işkence gibi geliyor bana da ama nasıl konuşmayı sevmez ya böyle bir dünya yok bence seven adam/kadın merak eder sevdiğini 2 gün ne demek 2 saat bile konuşmadan duramaz..kusura bakmayın ama bana bu saçma geliyor direk sevmiyor,sıkıldı artık diye düşünürüm

çok üzülüyorum dayanması çok zor.bişeylerle uğraş gez dolaş diyorlar arkadaşlar ama ben yapamıyorum çünkü kafamı sürekli meşgul ediyor bu durum sürekli beynimin içinde bi düşünce kemiriyo beni .ama zamanla bi miktar alışıyosun o da senin bu durumuna alışıyo düzeliyo mu hayır ama en azından üstte çıkma huyu biraz azaldı. kaç kez ayrılmayı denedim o beni bırakmadı ben ondan gidemedim.geçen senede bu sebeble ayrılmıştık bikaç ay ayrı kaldık şimdi ikimizde bunu göze alamıyoruz.Ama hayırlısı Allahım yardımcımız olsun

Evet evet Alllah yardım etsin bakalım neler olacak bekliyoruz şimdilik ama seven insan duramaz aramadan sormadan bilmiyorum sıkıldı herlade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…