Kızlar durumumu az çok biliyosunuz
Eşimle bi normal bi küs giden bir evliliğimiz var ortada büyük sorunlar yok ama tartısmamız cok oluyor
Evleneli bir bucuk seneye yaklasıyor genelde tartısmayla geçti
Kendisi agır karakterde ve sert tavırlıdır arada güler şakalaşır ama çok nadir..kısıtlıdır kuralları vardır
Makyajıma karısır herseyi giydirmez şuan evdeyim(aşılama için işe tekrar girmedim ücretli öğretmenlik yapıyordum çıktım) hep evde oturup onu bekliyim ister
Arkadaslarınla bulusabilirsin der ama her hafta bulusmak istesem yok gitme der
Zaten bebek istiyoruz olmadı bi sorun da bulunamadı ama doktorum istersen aşılama yapalım dedi bu ayın sonu olacak
Ama olacak tı..
Şuan vazgeçmiş durumdayım eşime de söylücem yaptırmıyorum
Her an tartısmalı gergin bir ortamda hamile kalsam kesin cocuga bir zarar olur hadi saglıklı dogurdum diyelim
Böyle bir ortamda cocuk yetiştirilebilinir mi
Eşimden beklediğim ilgiyi göremiyorum gözlerime bile cok bakamaz mesela hala çekinir..
Süprizler özel gün kutlamalar zaten yok
Hediye vs çiçek miçek bişey yok herseyimi kendim cıkar alırım
En ufak olumsuz bir sözümde gerilir sinirlenir cevap ta verirsem bagırmaya cagırmaya kızarmaya bozarmaya baslar
Herkese yumusak iş arkadaşlarına üniv arkadaslarına cok asırı iyi ama bana karsı hemen argo sözler küfür sinirlenmeler bagırmalar vs
Şimdi arkadasıyla dısarda
Ben evde tekim neden bilmem aşırı bir karın agrım var kramp seklinde ve ilaçla gecmedi eşime mesaj attım aradım ama tartıstık diye kendisi telini de kapatmıs hiç merak etmez mi insan kadın evde tek basına naptı napıyo hastalanmıs vs aramadıgı eve gelmediği gibi bide teli kapatmıss!
Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopar
Ben napcam böyle bilmiyorum
Bi yandan ev üstüme üstüme geliyo cok sıkılıyorum vakit geçmiyo
İşe gircektim aşılama için girmedim bu dönem de geçiyo artık ikinci döneme girerim sanırım
Bi yandan eşimin bebek baskısı biyandan bana hal ve tavırları..
Uzun oldu kusura bakmayın kızlar..