Ne yapacağımı bilmez durumdayım

Dilekçeyi gönderebilir valla bilmiyorum ama gönderirse dediğim gibi kabul ederim yani yalvaracak değilim..ailemi aramadı canım
Ama bizimkilere tam anlatmadım olayı hatta boşanma filan hiçbişey demedim
İnşşalh bizimkiler aramaz onu
Annene azcık citlatsan mi acaba konuyu ve bosanma durumunuzu canım?
Hiç sormadı mi annen birdaha sonra boşanma kağıdı gelirse onlarda şok olur enazindan duruma hazırlıklı olurlardi ay ne kadar zor bir durum ya.
4 ay önce bende bir boşanma konusu atlattım birtane de evladım var yeminler etti yalvardı biraz düzeldi gibi ama insanoğlu değişmiyor be canım.

Rabbim size de yardım etsin zor valla
Bir cocuk için iyice düşünülmeli bence çünkü olan cocuklara oluyor
Cocugun doğacagı büyüyuecegi ortamda aile bireyleri yanında bırak tartısmayı en ufak argo konusulmamalı ama eşler böyle yaparsa nasıl olacak..
Olan olmus sen de artık sadece cocugunu düşün ona odaklan canım onu koru kolla
Eşin tartısırsa sen susarsın yapcak bişey yok
Pazar aksamindan beri limoniyiz zaten. Sabah hayırlı işler. Aksam hos geldin. Baska birsey konusmuyorum. Hatamin sonuçlarını çekiyorum. Hakkımda hayırlısı.

Bu arada, benim ailemde bana demisti "evliliğin bir sene bile sürmez" Bunu demelerinin sebebi; benim fikirlerim cok farklı. Benim fikirlerimde bir erkek zor diye düşünüyorlardı.

Aynen öyle. Çok doğru söylediniz. Kendini hatalı görseydi değişmeye çalışırdı. Hatayı hep bizde buluyorlar.
o zaman ya boşvererek yaşamayı öğreneceksin ki ruh sağlığını yitirmeyesin.
ya da geldiği yere gönderip hayata sıfırdan başlayacaksın.

eğer kendisinde hata görseydi değişirdi.
muhtemelen tek hatalı seni gördüğü için senin değişmeni istiyor.
haliyle tartışma kaçınılmaz oluyor.
Çok doğru yazmıssınız
Kendini hep haklı görür beni suçlu bulur
Kendimi savunamıyorum bile karsısında cünkü susmuyo o sırada ben de tartısınca kıyamet kopuyo
Ya dur bi düşün bu kız niye böyle davranıyo niye üzgün ya da kızgın?? Ben ne yaptım acaba diye bi dur düşünn
Evden gittiğimden beri düşünecek zamanı olmustur ama pişmanlık olsa coktan arardı

Annene azcık citlatsan mi acaba konuyu ve bosanma durumunuzu canım?
Hiç sormadı mi annen birdaha sonra boşanma kağıdı gelirse onlarda şok olur enazindan duruma hazırlıklı olurlardi ay ne kadar zor bir durum ya.
4 ay önce bende bir boşanma konusu atlattım birtane de evladım var yeminler etti yalvardı biraz düzeldi gibi ama insanoğlu değişmiyor be canım.
Senin eşinle aranda noldu canım niye o kararı aldınız?
Hayırlısı olsun canım inşallah pişman olmazsın mutlu olursunuzz
İlk geldiğim gün annem babam sordu canım biraz da anladılar tartıstıgımızı
Tartıstık biraz ayrı kalalım istedim dedim hani boşanma olabilir çok tartısıyoruzz anlasamıyoruz bana git dedi küfür hakaret vs bunları anlatmadım

Pazar aksamindan beri limoniyiz zaten. Sabah hayırlı işler. Aksam hos geldin. Baska birsey konusmuyorum. Hatamin sonuçlarını çekiyorum. Hakkımda hayırlısı.

Bu arada, benim ailemde bana demisti "evliliğin bir sene bile sürmez" Bunu demelerinin sebebi; benim fikirlerim cok farklı. Benim fikirlerimde bir erkek zor diye düşünüyorlardı.
Aynı evde iki yabancı gibi de zor oluyo canım nasıl olcak nereye kadar

Senin eşinle aranda noldu canım niye o kararı aldınız?
Hayırlısı olsun canım inşallah pişman olmazsın mutlu olursunuzz
İlk geldiğim gün annem babam sordu canım biraz da anladılar tartıstıgımızı
Tartıstık biraz ayrı kalalım istedim dedim hani boşanma olabilir çok tartısıyoruzz anlasamıyoruz bana git dedi küfür hakaret vs bunları anlatmadım
Anladım canım.
Ben 9 yıllık evliyim.5 yıl sonra oldu oglum aman ondandir dedim hep sustum sözlü siddette çok kötü gercekten düşün 8 yıldır antidepresan kullanıyorum.
En son olayda konu açmıştım canım aileme saygısızlık yaptı 1 hafta annemlerde kaldım sonra yine annemler baristirdi işte aman sen evladimizsın olur iyle şeyler diye alttan aldılar.
Evlâdım için son şans verdim suan çalışmıyorum ama çalışıyor olsam bir dakika durmazdim vs vs işte.

Anladım canım.
Ben 9 yıllık evliyim.5 yıl sonra oldu oglum aman ondandir dedim hep sustum sözlü siddette çok kötü gercekten düşün 8 yıldır antidepresan kullanıyorum.
En son olayda konu açmıştım canım aileme saygısızlık yaptı 1 hafta annemlerde kaldım sonra yine annemler baristirdi işte aman sen evladimizsın olur iyle şeyler diye alttan aldılar.
Evlâdım için son şans verdim suan çalışmıyorum ama çalışıyor olsam bir dakika durmazdim vs vs işte.
Hayırlısı olsun canım sen oğluna odaklan gerisini boşver
Şuan en önemli şey o

WhatsApp ta engeli kaldırmıs
Bide ben mesaj attım anahtarı bırak ta esya almaya gelcem dedim(anahtarı cıkarken evde bırakmıstım)
Hiç eşya almadan geldim babamlara
Eşim de yazmıs ki; eşya almaya gelme geleceksen ömürlük gel

Bide ben mesaj attım anahtarı bırak ta esya almaya gelcem dedim(anahtarı cıkarken evde bırakmıstım)
Vay dank etmiş sanki biraz sen ne cevap verdin canım?

Gitme eve ozaman ama dışarda görüş ne istediğini açık açık söyle ama herşeyi.. Ne bekliyosun,o senden ne istiyo dökün bütün taşları ortaya..
Ondan sonra eve kafan rahat git..
Inşallah rabbim gonlundekini hayırlı etsin..Mutlu olmayı herkes hakeder ağlamayı değil :KK51:

Bana noluyosa yüzümde bir gülümseme oluştu:))Takip ediyorum konunu.İnşallah istediğin gibi şekillenir herşey.Hakkında hayırlısı.

Aynı evde iki yabancı gibi de zor oluyo canım nasıl olcak nereye kadar
Çok zor evet ama içim çok acıyor. Hatasını anlasın gelsin sarilsın konuşalım istiyorum ama nerdeeee. Dün hastaneye kontrole gittik. Eve geldik konuyu açtı. Bana bagirdin dedi. Bagirmadim dedim. Takıldım sonra geldim sarıldım sen beni ittin dedim. Hı hı kesin öyle oldu dedi. Yani hep beni suçluyor. Sanki hamile senmissin gibi davraniyorsun dedim. Hamilelik göründüğü gibi kolay değil dedim. Biraz araştırma yaparsan ne demek istedigimi anlarsın dedim. Öyle dinledi. Tam kendi kendime dedimki iyi oluyoruz galiba. Aksam oldu yatmaya gittik. Evin heryerinde sigara içiyor. Bende başladı bir öksürük. O hic istifini bozmadı. O kadar canım yandiki. Sevdiğim adam bumuydu ya dedim. Sigara yuzundende tartistik daha önce. Hamileyim su sigarayı az ic. Camın önünde ic dedim. Sen benim evden gitmemimi istiyorsun dedi. Bari yatak odasında icme dedim. Yok anlamadı. Hamile olduğumu bile anlamıyorum, yasayamiyorum. Hevesimde gitti. Oofff. Önceki gün markete gittim alisveris yaptim muz aldim 9.5 lira verdim. Dün öğrendi gözleri açıldı. Sen sigara ya verince gozlerin açılmıyor muzami açıldı dedim. Neymis sigara baska birseymis. Sigaranın yararı yok, muzun yararı var dedim. Maalesef iyi değilim. Cikmazdayim.

Anladım canım.
Çalışma man onun yanında kalmani gerektirmez. Ailen yanindaysa durma orda. İş bulursun. Niye kocalarimiza muhtac yasayalimki. Söylemesi kolay bunu ama bir yerden başlamak zorundayız. Benim ailem yok. Bu dünyada sadece kocam var. Ama buna rağmen gitmeyi düşünüyorum. Hiç tek yaşamadım ama yapacağım. Lütfen hayatınızı mahfetmeyin.

Çalışma man onun yanında kalmani gerektirmez. Ailen yanindaysa durma orda. İş bulursun. Niye kocalarimiza muhtac yasayalimki. Söylemesi kolay bunu ama bir yerden başlamak zorundayız. Benim ailem yok. Bu dünyada sadece kocam var. Ama buna rağmen gitmeyi düşünüyorum. Hiç tek yaşamadım ama yapacağım. Lütfen hayatınızı mahfetmeyin.
Çok haklısınız ailem bosanmam taraftar değil malesef duzelir diyorlar ama malesef düzeleceğini sanmıyorum 1 gün iyi 3 gün kötüyüz.
Eşime de söyledim sanma ki çalışmıyorum diye sana muhtac degilim diye herşeyin farkında aslında sadece evladım için şans verdim onarım düzelir yoksa da kendisi bilir canım.
Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin inşAllah.
Konu sahibi arkadaşımız ne yaptı merak ediyorum ya.

Kızlar durumumu az çok biliyosunuz
Eşimle bi normal bi küs giden bir evliliğimiz var ortada büyük sorunlar yok ama tartısmamız cok oluyor
Evleneli bir bucuk seneye yaklasıyor genelde tartısmayla geçti
Kendisi agır karakterde ve sert tavırlıdır arada güler şakalaşır ama çok nadir..kısıtlıdır kuralları vardır
Makyajıma karısır herseyi giydirmez şuan evdeyim(aşılama için işe tekrar girmedim ücretli öğretmenlik yapıyordum çıktım) hep evde oturup onu bekliyim ister
Arkadaslarınla bulusabilirsin der ama her hafta bulusmak istesem yok gitme der
Zaten bebek istiyoruz olmadı bi sorun da bulunamadı ama doktorum istersen aşılama yapalım dedi bu ayın sonu olacak
Ama olacak tı..
Şuan vazgeçmiş durumdayım eşime de söylücem yaptırmıyorum
Her an tartısmalı gergin bir ortamda hamile kalsam kesin cocuga bir zarar olur hadi saglıklı dogurdum diyelim
Böyle bir ortamda cocuk yetiştirilebilinir mi
Eşimden beklediğim ilgiyi göremiyorum gözlerime bile cok bakamaz mesela hala çekinir..
Süprizler özel gün kutlamalar zaten yok
Hediye vs çiçek miçek bişey yok herseyimi kendim cıkar alırım
En ufak olumsuz bir sözümde gerilir sinirlenir cevap ta verirsem bagırmaya cagırmaya kızarmaya bozarmaya baslar
Herkese yumusak iş arkadaşlarına üniv arkadaslarına cok asırı iyi ama bana karsı hemen argo sözler küfür sinirlenmeler bagırmalar vs
Şimdi arkadasıyla dısarda
Ben evde tekim neden bilmem aşırı bir karın agrım var kramp seklinde ve ilaçla gecmedi eşime mesaj attım aradım ama tartıstık diye kendisi telini de kapatmıs hiç merak etmez mi insan kadın evde tek basına naptı napıyo hastalanmıs vs aramadıgı eve gelmediği gibi bide teli kapatmıss!
Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopar
Ben napcam böyle bilmiyorum
Bi yandan ev üstüme üstüme geliyo cok sıkılıyorum vakit geçmiyo
İşe gircektim aşılama için girmedim bu dönem de geçiyo artık ikinci döneme girerim sanırım
Bi yandan eşimin bebek baskısı biyandan bana hal ve tavırları..
Uzun oldu kusura bakmayın kızlar..
Düzeldi mi şuan

Back
X