• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmez haldeyim kızlar yardımm

Friendlywoman09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
1
0
1
42
10yıllık evliyime 21aylık ve 8yaşında iki kıxım var. Küçük kıxım doğuncs bir buçuk yıl önce çocuğa baksın diye eşim de çok istedi kayınvalidemle aynı siteye taşındık. Eşim müstakil ev çok istiyordu hem de annesi bsksın yanımızda olsun diye borcun altına girdik eski evimizi satıp yeni evimize taşındık. Kayınvalidem çocuğa bir yıl baktı ama çok baskın karakter hep yönetmeyiyseven bir TİP. Eşimle eskisi gibi kendimize ait bir dünyamız kalmadı. Sürekli kalabalık yorgunluk eskisi gibi bana ilgisi de kalmadı ve en sonunda biz kayınvalidemle sorun yaşadık. Kadın sinsice çaktırmadan barışsak görüşsek bile hala kavga sebebimiz oluyor ve eşim bunu kabul etmiyor. Son dönemlerde bana sürekli hakaret ediyor ve benim deli olduğumu bile söylüyor. Bu arada kayınvalidem ben işe gidince çocuğa bakar ama diğer türlü rahatına çok düşkündür.Öğretmenim yaz tatili boyunca çocuğum ufak olduğundan ne bir yere gidebildim ne bir yardımı dokundu. Eşim özel sektörde çalıştığı için bir yere bile gidemedim.Kızı doğum yapıcak bir nazlı bir nazlı hep onun yanında. BİZİ dünyanın borcuna soktu yanına getirdi kızı doğum yapınca onun yanına gidecek 3ay çocuğum ne olucak diye düşününce ben suç oldu. Daha neler neler yazdıkça sinirlerim bozuluyor.Eşimden de soğudum artık. Resmen bana yaptığı psikolojik şiddet. Benim maaşım evin borcuna gidiyor. Maddi yönden de sıkışmış durumdayım. Boşansam iki çocuk var. Boşanmasam bu şekilde gidersem mutsuzum. Çok pişmanım çok kendi dengim biri ile evlenmediğime. Keşke 11yıl öncesine dönebilsem.

Neden krediyi kendi maaşınızdan ödüyorsunuz?Kv bence bakmasın zaten bakıcı ya da kreş düşünün çok darlarsa satıp gidin yuvanızdan önemli değil sonuçta

Back