Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahanedir onlar muhtemelen. Altında yatan gerçeği öğrenince unutursun.
Okadar dusunceli birrisimi siz daha iyi tanirsiniz suan aklmiza kötü seyler geliyor ama bilemeyiz belki gercekten oyledir. Belki kendine guveni kalmamıştır para sikintisindan insan bilemiyoki inslalh duzelirsinzHerkese merhaba , o kadar inanılmaz bir acı çekiyorum ki anlatamam. Gerçek olamayacak kadar güzeldi zaten her şey çok yakın iki dost desem değil arkadaş desem değil başka bişeydik işte o dönemde de aşk böyle büyümüş gitmiş biz farkedip de birbirimize sarılınca herşey çok farklı oldu gözümde. Hayat anlam kazandı huzurluyduk.Hiç yaşamadığım muhtemelen de yaşamayacağım bir şeydi. Sonra bazı maddi ve manevi sıkıntıları çıktığını söyledi bunları zaten konuşuyorduk. Ama son dönemde çoğaldı ya da başka bişeyler daha oldu. ''Seni çok seviyorum ama sana verebileceğim bişeyim yok sonunda üzülür neden seninle evlendim dersen kahrolurum kendimi çok suçlu hissediyorum daha da utancımdan birşey diyemiyorum.Bitirelim üzülmeden.'' dedi.Aynı iş yerinde çalıştığımız için onu her an görüyorum.Ama küsmemeye söz verdiğimiz için de konuşuyoruz. Çok zor benim için içim sökülüyo gibi oluyor. Nasıl geçecek bilmiyorum. Benimde çok ciddi ailevi sıkıntılarım vardı ama bu yüzden onu bırakmayı seçmedim. Ne yapacağım bilmiyorum hem çok kızgınım hem çok çok seviyorum.
Nasıl geçecek bu?
Hiç aklıma beni aldatır ya da ayrılır gibi bişey gelmezdi bunları düşündürecek hiç bişey de yapmamıştı ama şu son olay neyse onu bu hale getirdi. Bilmiyorum ne şekilde düşünsem nasıl işin içinden çıksam. Bazen diyorum altından kötü bişey çıksa da bende bi nefret etsem sevmesem diye. Bakalım zamanla kokusu çıkacaktır elbet böyle bişey varsaBaskasi vardir bence ne alaka borcum var ayrilalim hayir evlenlim dugun yapalim olayi konusulur maddi olarak uygun degilim ertelyelim diye bilirdi ayrimayalim isteyen iki tarafda karlanirdi belli sure... catttt diye benim maddi durumum yok sevgilimden ayriliyim bari havasimi bu birde ustune usluk konusmak ayrildiginiz halde hem karnim doysun hem pastam dursun olayi bu hic duygusal yaklasmayin bence suan agliyosun icinde firtnalar kopuyor belki adam arkadaslariyla kakara kikiri yapip gulyor hayat cok kisa kendini uzerek harcama sanada günah.
Düşünceli olmasına düşünceliydi çok hemde dediğim hiç bişeyi unutmazdı.Konuşurkn laf arasında söylediğim şeyleri bile önemserdi. Bana şöyle bi mesaj attı (sevdiğin birinin sıkıntı içinde olduğunu bildiğin zaman - benim de ailevi ciddi problemlerim var- onu daha da sıkıntıya sokmak istemiyosun işte söke söke çıkartıyosun onu içinden çıkartıyosun derken sözde özde değil sadece sözde daha utancımdan bişey diyemiyorum kendimi suçlu hissediyorum) böyle işte .Ki suçlu da zaten çok kızgınım ona ama içimde işte zaman iyi gelecek inşallah.Okadar dusunceli birrisimi siz daha iyi tanirsiniz suan aklmiza kötü seyler geliyor ama bilemeyiz belki gercekten oyledir. Belki kendine guveni kalmamıştır para sikintisindan insan bilemiyoki inslalh duzelirsinz
Harika yorum..ben bi bayanim calisma kapatisem belli, ama erkek olsam gece taksiye cikarim yine sevdigimi birakmam..adam yada kadin birakiyosa su ihtimali umursamiyor demektir "baskasinin olma ihtimali"...bunu umursamayan insanin sevgisinde bi problem olmali..Seni üzmese başkasıyla evlenip başkasını üzecek ya da kimse üzülmesin diye hiç evlenmeyecek. Mantığını seveyim ya.
Adam resmen ayrılık bahanesi bulmuş seni yemiş. Yedirme kendini bu adama ve unut, bildiğin kuzu ayağına yatan çakal bu herif. Onu umursamamaya çalış...
Bu ihtimalleri bende düşündüm. Evlenince başka bi ilde yaşamayı düşünmüştü bana sormuştu tamam demiştim evlilikle ilgili hayaller falan kurardı ben bişeyler demeden çoluk çocuk falan (cinsellik karıştırmadan). O şehirle ilgili netten ev falan bakardı gece bana foto falan gönderirdi. E ailesiyle de tanışmıştım içlerini bilemem ama çok sıcaktı hepsi bana karşı annesiyle falan telefonlaşmştk. Herkese karşı güvenim gitti yani bu kadar yalan olabilir mi hayat?Üzgünüm ama ben de hiç inanmadım.Seninle evlenmeyi düşünmüyordur,sen beklentiye girince önünü kesmiştir .Veya ailesine çıtlatmıştır,seni uygun görmemişlerdir.Herşey olabilir.
Yalan ilk dakikadan itibaren o zaman,hiç böyle tanımamıştım hayal falan hepsini geçiyorum da bu kadarına gerek yok ki başından beri sevmiyormuş gibi olsaydı keşke.bir yazı vardı erkeklerin ilişkileri bitirmek için söyledikleri yalanlar diye. bulsam atacağım şuraya. yalan söylemiş zirzop.
Baskasi vardir bence ne alaka borcum var ayrilalim hayir evlenlim dugun yapalim olayi konusulur maddi olarak uygun degilim ertelyelim diye bilirdi ayrimayalim isteyen iki tarafda karlanirdi belli sure... catttt diye benim maddi durumum yok sevgilimden ayriliyim bari havasimi bu birde ustune usluk konusmak ayrildiginiz halde hem karnim doysun hem pastam dursun olayi bu hic duygusal yaklasmayin bence suan agliyosun icinde firtnalar kopuyor belki adam arkadaslariyla kakara kikiri yapip gulyor hayat cok kisa kendini uzerek harcama sanada günah.
Onun yanında hissettiğim duyguları kimsenin yanında hissedemem gibi geliyor.Böyle düşününce acaba o beni başkası için terk edebilmiş midir sorusu beynimi kemiriyo resmen.İnşallah en kıza zamanda ya olayın altında mantıklı bir açıklama vardır.Ve geçip karşıma adam gibi konuşur. Ya da içimdeki bu yangın bitmiş olur.
Yalan ilk dakikadan itibaren o zaman,hiç böyle tanımamıştım hayal falan hepsini geçiyorum da bu kadarına gerek yok ki başından beri sevmiyormuş gibi olsaydı keşke.
büyük bir çoğunluğu it olduğu için normal canım. takılma hiç birşey yokmuş gibi davran hatta bence arkadaşlık da yapma. küskün olma ama sana günaydın filan dediğinde olabildiğince kibirli ve uzak tavır al. aynı iş yerindesiniz ya mutlaka arkadaş ayağına gelip üzdüm mü filan diye soracaktır. kendini çok önemseme sen beni üzemezsin diye yapıştır lafı. içinden üzülsen de dışından takmıyormuş gibi davran.
Sende inandin öylemi ?
Adam bitirmek icin BAHANE aramis ve cokta arabesk bir sekilfe söylemis ..
Mantiga bak ozaman bu adam asla evlenmeyecek ..
Hayatinada kimseyi almayacak sacmalik...
Bosuna üzülme cünkü o üzülmüyor canim...