ne yapacagımı bılmıyorum bu ınsana nasıl kandım yardım...

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
gecen yıl mart ayında sevgılı olamaya baslayı benden sessız sedasız mayıs ayının basında ayrılan sevgılımle 2 aydır sözde arkadaşça görüşüyorduk daha 2 hafta once sınemaya gıtmıstık dun konu açmıştım ınstagramda fotolarını gordum bı kızın fotosunuda paylaşmış kardesının ınstagramındada yemeğe falan gıtısler el ele fotoları ama bundan hıc bahsetmemıstı..... bıraz sakınlesıp msj attım hayatında bırımı var dıye

dun cvp verdı sen ıyıce sacmalamay başladın senınle artık görüşmek ıstemıyorum dedı. bende senın hayatında bırısı var dedım oda bana ne sacmalıyosun dıye cvp verdı. benımle o kızı boynuzladın yada o kızı benımle dedım..
o kızda bılecek dedım gıt kıme ıstersen ne soyle dedı ıstersen tv ye ılan ver dedı sen rahatsızsın dıye cevap verdı ben rahatsızsam sende ahlaksızsın dedım .
sen ne edepsiz bı ınsan çıktın dedı bana bende senın yüzünden böyle dedım..
baya bı yazıştık karşılıklı sonra aradı ne ıstıyorsun dedı sen ne yaptığını sanıyosun dedım ne kadar adıce davranmışsın dedım hayatında bırı varken benımle gorusuyosun bana soylemıyosun yazındı dedı sen yazın hayatımda varmıydın dedı
hayır yoktum ama dedım sen sımdıde bısey soylemıyosun dedım sordunmu dedı evet sordfum dedım sen de ask yok demıstın dedım kıvırdı ayrıca sanane dedı ben sana hesap vermek zorundamıyım dedı
evet degılsın dedım fakat bırı olduğunu neden soylemedın dedı ben sana arkadaş kalalım dedım dedı ya kardesım hayatımda bırı deseydın dedım sanane dedı
hala var olduğunu soylemdı sonra bana sen dedı bu davranışınla belkı olabılır duusncemı yıktın dedı senın ıcın başka seyler dusunuyodun dedı ya sen bana ne zamn geldınkı dedım olsun dıye hep kaçtın dedım...
hayatım senı ılgılendırmez dedı sen sıfırsın dedı bılıyorum dedım sana o kızın numarasını vereyımmı dedı ver dedım zarf attı bende tamam ver dedım alacaktımda ne dıyeceksın dedı bana bı soylermısın orası senı ılgılendırmez dedım kucukmu duseceksın dedı sanane dedım sen zaten benı terk edısınle kucuk dusurmustun dedım...
sonra yemedı numarayı vermeye...
vermedı madem hayatında yok dedım ınsn fotolarını kızın sılmezmı dedım ıyılık yaramıyo sana dedı ben dedı kalbını yumuşatmak ıcın senınle gorustum dedı ya dedım bukadar basıt olmazsın ben uzulmeyım dıye gorustun demek dedım..
cok asalıksın dedım... madem bırı var dedım demın nıye senle olabılrdı belkı dıye düşünüyordum dedın dedım kıtlendı yaaa napıosan yap gıt dedı sonra ınstagramı falan kıtlemıs demın de kızın twit gızlenmıs ... kıza ne dedı acaba merak edıyorum ..dun hıc uyuyamadım sınırden

Son düzenleme:

Dedi, demiş, dedim..
Çok karışık olmuş..
Ama anladığım kadarıyla telefonunu bile açmaya değmeyecek bir insan için sinirlerinizi yıpratmayın boşu boşuna..

Mayis ayinda senden ayrilmis. Neden hala gorusuyorsun? (1). Zaten ayrisiniz, sevgilin degil, niye baska kizlarla bir arada olmasi seni ilgilendiriyor? (2). Yazis tarzindan bana da pek saglikli gelmedin uzgunum (3).

Senin yapindaki insanlar genelde takintili insanlar oluyor. Biz ne dersek diyelim sen bu cocuga takacak, hareketlerine sinirlenecek, surekli sosyal medyadan onun hareketlerini kontrol edeceksin. Kendine verdigin zarari kimse sana veremez.

Her ekşınınız icin ayrı konu acmayın. Dünkü konum, gecen haftaki konum. O onu dedi ben dedim kız demiş.....

İnsan sevdiği insanla dost kalamaz, kalırsa da sonucları bu oluyor işte.

dedı demedı arkadaşlar konuşma cumlelerını yazdım lütfen ona takılmayın ben zaten cok uzuluyorum

Mayıs ayında ayrılmışsınız. Ayrıldığınız kişiyle arkadaş olarak bile olsa görüşürseniz o kişinin size olan saygısını kaybederseniz ve sizi hep opsiyon olarak görür, siz de ben cepteyim herzaman izlenimi verirsiniz ona. Bence bırakın ne yaparsa yapsın. Daha fazla kurcalarsanız yıpranan siz olursunuz. Bırakın artık daha fazla kurcalamayın, siz önünüze bakın ve bu kişiyle arkadaş olarak bile olsa görüşmenizi kesin.

Dedimler dediler havada uçuşuyor bu sorun değil
Sorun sizin takıntılı ruh haliniz..
Kendinizi o kadar küçük düşürmüşsünüz ki hala bunu algılayamamışsınız
Eski sevgili adı üstünde arkadaşça görüşme buna fazla anlam yükleyip dedektifçilik oynamayın komik oluyor...
Sizin artık o adamı sorgulamaya hakkınız yok sözde arkadaş kalmaya karar vermişsiniz hala sevgili sıfatını taşımıyor o adam sizin için
Farkında mısınız?

kendinize saygınız yok mu hiç?
görmüşsünüz adamın başkasıyla ilişkisi var hala sorular sorular sorular..
ne demesini umuyorsunuz da bu kadar ısrarcı davranıyorsunuz
kusura bakmayın da kendinizi küçük düşürmüşsünüz
kimse saygı duymadığı birisini sevmez de

ya devir değişti dedikleri işte tam olarak bu, erkeklerin peşinde koşan kızlar.
karşınızdaki adamda zerre kadar suç yok tüm suç sizde.
sana böyle davranmasına,senle böyle konuşmasına izin veren sensin.
arkadaşım sen kadınsın, senin peşinden koşulması gerekir.
onun sana değil senin ona şans vermen gerekir.
Allah bu düzeni böyle yaratmış.
Kendinize biraz saygınız olsun ya bu ne böyle.
Aynen dediği gibi seni ilgilendirmez kimle naptığı.
Adam sana edepsiz diyo sen de senin yüzünden böyle oldu diyosun daha.
Biraz ağır ol, kendini çekmeyi bil başkası olduğunu göre göre daha ne diye arayıp hesap soruyosun ya
sanane yani kocan mı nişanlın mı iki günlük adamlara bu kadar taviz vermeyin
denizde kum sokakta erkek bu kadar alçalmayın karşılarında ya
adam sana resmen eee hadi uzatma çık git hayatımdan işine bak demiş
sen de daha yok sen ne aşşalık adammışsın bilmem ne
adam sevgilin bile değil sana noluyo anlamadım
bırak ya bırak.

Son düzenleme:
canım sen niye sinemaya gidiyorsun ki eski sevgilinle bence gitmemeliydin, sonuçta adı üstüne eskide kalmıs olması gerekir senin için, bak onun için sen öylesin ki sana bunları diyebiliyor canım, adam seni kalbinden cıkarmıs çoktan başkasıyla birlikte, sende artık bosver kafa yormana değmez

Nickim allah askına diğer konularını da okudum simdi; adamın hicbir sucu yok, olayları bu noktaya sen getirmişsin.

Herif senden ayrılmış, çabalarınla sadece arkadaş (?) gibi görüşmeye devam etmişsiniz. O da kendine sevgili yapmış. Eee suc kimde?

ay hırsını alamamıs tekrar yazmıssın,
niye takıntı yapıyorsun guzelim, sana yazık,
istemem yan cebimde dursuncu o cocuk diger kız bahane, 2.yedegi bulma yolundadır coktan.
tekrarlıyorum,
kısa sureli sinir krizleri kullanılmaktan daha iyidir canım,
hic umursama, kendi cöplügünde oynasın dursun

Kısa bi süre görüşmüşsün olmamış ayrılmışsınız. Öyle ya da böyle anladığım kadarıyla bi konunuz daha vardı ya da bu konuyu düzenlemişsiniz dün akşam okumuştum her neyse iste.. Anladığım kadarıyla bu çocuk sizin üzerinize o kadar düşmüyor da siz onun üzerine düşüyorsunuz hesap sorar gibi .. Zaten size cıkıyoruz dememiş tamam yaptığı da güzel bişey değil ama ne gerek var böyle biri için kendinizi üzmeye.. Size çok ilgisi yok belli boşverin hayat böyle insanlara üzülecek kadar uzun değil

bız 2 ay once gorusmeye başladığımızda bana lafta arkadaşız dedı ama bız neyız dıye sorduğumda kopamayan ıkı kışıyız senı ıstıyorum hala bıseyler hıssedıyorum ama bıraz zamn lazım ,senı üzmek ıstemıyorum, yanlızlıga cok alıştığım ıcın kabuğuma cekılmekten korkuyorum demıstı bunlar sızce bı kur degılmı.......... daha dun telefonda hala ılersı ıcın bıseyler dusunuyodum dıye soyledı hayatında bırı olduğunu doğrulamadan once

Ben ayrıntı bilemem, siz ne kadar yazarsanız o kadar yorumlarım. O sizi bırakmış, hatta alışkanlığını yenebilmek icin yavas yavas bırakmış.

Hala aynı şeyleri yapıyorsun. Söylediği herşeyden aslında seni sevdiğini falan düşünmek istiyorsun. Bırak artık. Sözlere takılma. Hareketlere bak. Bu ilişkinin bittiğini kabul etmelisin.

Gerçekten üzüldüm ama o ilişki bitmiş artık sen kız arkadaşı ile de konuşsan bişekilde işin içinden çıkacaktır hemde ne diyerek biliyormusun psikopatın teki yakamdan düşmüyor bir selam verdim diye takıldı kaldı....vsvs
senide anlamaya çalışıyorsun kızgınsın kızgınlığının asıl nedeni terkedilmiş olman mı aldatıldığını düşünmenmi yada sevmiş olman ve sana acı çektirmesimi bilemem aslında hepsinden birer parça olduğunu düşünüyorum
yapılıcak birşey kalmamış ki şuan sadece kırgınlık ve kızgınlığının etkisiyle intikam almak istiyorsun aslında işe de yarayabilir ama attığın yanlış adımlar nedeni ile sen daha çok zarar görürsün birsüre uzak kalıp sakinleş zor biliyorum ama kendine zarar vermeye devam etme bundan sonrası içinde seni senden daha çok sevdiğine ve daha çok değer verdiğine emin olmadan kimseye kapılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…