Merhaba herkese, biraz uzun olmuş olabilir ama lütfen İçimi dökebliceğim veya tavsiye alabileceğim birisi yok o yüzden son çareyi burda buldum. Lütfen yanlış anlaşılmasın hayatım boyunca güzelliğiyle ilgi çekmiş bu yüzdende zorbalıklara maruz kalmış biriyim. Annem babam doktor çok başarılı bir ailem var ama ben işe yaramaz bir salağın tekiyim ayrıca kardeşimde çok başarılı. Bu yıl üniversite sınavına gireceğim. Ama psikolojik olarak çok kötüyüm. Lise hayatım çok hızlı geçti gece kulüpleri alkol erkekler kötü arkadaşlıklar bunların hepsinin kötü olduğuna vardım çok pişmanım her şeyi kafamdan silmek istiyorum bu süredeyse ailemide çok üzdüm özür diledim onlardan defalarca kendimi çok kötü hissediyorum her şeyi arkamda bırakmak için üniversitede yurtdışına gitmeyi planlıyordum fakat annem sen tek başına yapamazsın oralarda benim yanımda kal lütfen diyor benim burda kalıcak halim yok dayanamıyorum artık ama bir yandanda annemi üzmek istemiyorum çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorum tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım hiç bir arkadaşımla görüşmüyorum konuşmuyorum okuldan dershaneden eve ama içim aslında kan ağlıyor 18 ime gelince fark ettim hatalarımı her şeyi erken yaşadım geçmişimi unutmak ve yeni bir ülkede yeni temiz bir sayfa istiyorum ama annem sen yapamazsın oralarda tek gitme diyor onu da üzmek istemiyorum evet başka bi ülkede yaşamak çok zor ama ben buradayken her an boğuluyor gibi hissediyorum yaşadığım kötü şeyler burda yaşadığım için gözümde canlanıyor. Babamla annem ayrıydı hep ama babam 2 senedir başka bi kadınla beraber bizimle iletişimi tamamen kesti. Ben eskiden babamla çok yakındık artık hayatımda o da evlenmeyi bile düşündüm her şeyden arınmak için bu yaşta çok yalnız ve çaresizim lütfen bana yardım edin gerçekten yaşamaktan bıktım dayanamıyorum bu hayata üzerime üzerime geliyor her şey