Ne yapacagimi bilmiyorum dusunmekten kafayi yiyecegim

hermionegrangerrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
1.463
3.254
133
Merhaba lar arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim bi siteydi ilk defa yazıyorum hatam olursa affola. Bir çok arkadaş gibi benim derdimde kayimvalidem evlenmeden önce hatta beni istemeden önce benimle çok iyi ola. Kadin isteme aksamindan sonra tamamen değişti bu arada iki sene 3 aylik ta evliyim 17 aylik ta oğlum var allah bagislarsa dediğim gibi isteme aksamindan sonra başladı herşey eşim 4 erkek kardeş ve babasız büyümüşler kayinvalidem evlenmeden önce herşeyi burnumuzdan getirdi güzel geçmesi gereken herşeyimiz
benim gozyaslarimla son buldu. Evin eşyalarını , takıların bi çok parasını eşim iki ışte çalışarak aldı ayriyetten nişan lanirken kredi çekip ev almıştı eşim evi kiraya verip oranın kira gelirinide annesine verdi bizim için biseyler yapsın diye bunları neden anlatıyorum şimdi sevgili kayinvalidem büyük oğlunu 3/5 aya evlendiricek onun herşeyini tek başına yapıyor kaynim tek kuruş yardım etmiyor bunun hırsını eşimden alıyor para vermiyoruz diye ki biz herşeyi maddi manevi tek yaptık kimse bize yardım etmedi şimdide kaynim residancede oturcakmis evini kiraya verip kira gelirini kaynima vericekmis 15 gün onda 15 gün bizde kalacakmis ki o oğluyla hiç anlaşamaz en son param yok benim diye söylenen kadın devremulk satın aldı eksik kalanı bizden istedi düğünden 4 adet bilezik kalmisti onları almak için verdirmedim eşime onlar bizim birikimimiz dedim zaten evlendiğini günden beri sürekli istiyolardi türlü bahanelerle ondan iki hafta sonra kaynim nisanlandi dediğim gibi annesine tek kuruş vermedi 10 bin tllik masraf yaparak nişan alışverişi yaptı ki yapsın beni ilgilendirmez ama o zaman iki hafta öncesinden ne diye para para diye huzurumuzu kacirirsin. Büyük kaynim başka memlekette oturuyor yazları kızları 2 /3 aylığına buraya geliyor onlara burada herşeyi alıyor benim çocuğuma daha bi çift çorap almis ligi yoktur üstüne yine çocuklara eşimden biseyler ister sürekli ki biz zor geciniyoruz ev kredisi ödüyoruz ay sonunu zor getiren insanlarız diğer kaynimlara kizdiginda onlara ağzını açmaz onların hırsını bizden alır çocuğum 17 aylık dogduugu günden beri kızdığımi bilmesine rağmen sürekli emzirmek ister onunlayken korkuma lavaboya bile gitmem arkamdan emzirmeye kalkar diye sürekli laf sokar güzel yemek yaparım bahane bulur ev temizler ken gelir oğluna doldururken duyarım böyle temizlik mi yapılır kendisi ayda bi kere anca supurur evi eşim annesine oldu ki tek gitse eşim o akşam benimle sebepsiz yere kavga eder severek evlendik bide karışık oldu uzun oldu kusur uma bakmayın demem o ki şimdide bizle yasamayi koymuş kafaya sanki o evde ben bi hicim ne oğluyla ne benimle konuşmadan kararını vermiş bile evi kendinin emekli maaşı var devlet emeklisi yaşlı değil 53 yaşında hastalığı yok eşim olmaz evi var diyo ama biliyorum yarın öbür gün çıkıp gelse eşim yok demicek napicagimi bilmiyorum

Esiniz en büyükleri mi
Babalari yokmuş esiniz baba olmuş annesi de eşinin boşluğunu doldurmuş gibi..
Sizi kıskaniyor diğer kardeslere para lazim olunca eşinden ister gibi esinize koşuyor hemen..
Esiniz mesafeyi ayarlayarak dur anne diyecek susturacak.. asla birlikte oturmayi kabul etmeyin.. Bu kV ile asla huzur olmaz.. sizinle yarisacak bi ömür zaten bi de aynı evde..
Emzirme olayı da ne.. nasıl emzirecek ki kafam bulandı..

yazınızı cümlelere bölebilirseniz iyi olur, çok zor anlaşılıyor.
esas sorun şuymuş "kayınvalide birlikte yaşamayı kafaya koymuş yarın çıkıp gelebilir ne yapayım"
valla bu kadar manyak bir k.valide varsa bence eşinize deyin ki "eğer yarın ben burada kalacam diye çıkar gelirse ben almam, baştan bil, ona göre".

Eşim hayatta laf soyletmiyo kalma konusunda su an tarafimda gibi ama tanıyorum onu en büyükleri değil ondan iki büyük var ya mesela çocuğum üç aylıkken babamın kucagindan ona gitmedi diye babamın yüzüne karşı bu cocuk bizden degil dedi ciddi uc ay once cocuguma amcasina baba dedirtmeye calisti senin baban bu buna baba de dedi esim bunlari bile savundu saka yapiyo Sen fesatsin diyo

Emzirme merakında takılı kaldım diğerlerini okuyamadım bile.

Artık klasikleşen bir önerim var, ezdirmeyin kendinizi. İstemediğiniz şeyleri zorla yapmayın.
3 günlük dünyada böyle dangalaklar yüzünden sinir hastası olmaya gerek yok

Eşim hayatta laf soyletmiyo kalma konusunda su an tarafimda gibi ama tanıyorum onu en büyükleri değil ondan iki büyük var ya mesela çocuğum üç aylıkken babamın kucagindan ona gitmedi diye babamın yüzüne karşı bu cocuk bizden degil dedi ciddi uc ay once cocuguma amcasina baba dedirtmeye calisti senin baban bu buna baba de dedi esim bunlari bile savundu saka yapiyo Sen fesatsin diyo

Bu çocuk bizden değil diyince babanız ne yaptı?

Dakika gecmiyorki bu konuda bir kez daha sok olmayayim.

Heexee yok canim iste dogdugu gunden beri oglumu ne zaman oglumu emzirmeye kalksam benden once ogling kucagina beni em diye zorluyor daha kucukken kucagina alip direk gogsunu acip emzirmeye calisiyodu esim bitek by konuda yanimda oluyo konusuyo kiziyo ama anlamiyo bi kere cocugu esimin kucagina atti al cocugunu basina cal diye sanki bi tek sizin cocugunuz var diyo Ben zaten hic biseye cevap veremiyorum korkuyorum sanirim zaten cevap versemde kaale almaz

Ailem sessiz sakin insanlar gecen sene ramazanda olmustu o babamla olan Olay esimle hem onlara hemde onun ailesine sahilde yemek verdik ayiptir soylemesi mangal falan yapmistik babam oglumu bana verdi gitti bizden uzakta oturdu sonra kalktik geldik evlerimize o gunude zehir etti bize durmadan laf sokup durdu surat asti ailem kac kere piknige goturdu yalniz kadin sikilmasin etmesin diye bikere tesekkur etmedi her seferinde biseylerden sikayet etti ailem cocuklar kucukken ayrilmis hayati tek basins sirtlamis diye uzuluyolar yada bana gaz vermek istemiyolar bilmiyorum patavatsizligina veriyolar inanin cevap vermeyi konusmayi cok isterim saygi terbiye cercevesinde ama onuda anlamaz evlenmeden once bi olayda kendimi savundum ilk defa dunyanin lafini saydi oglunu tehdit etti dugunune gelmem bilmem ne diye

Soktayim emzirmekmi bi rahatsizligi olmasin kadinin pek normal bi hareket değil amc ne senimi kiskaniyo napiyo hayret bisey ya bende kendime üzülürdüm herneyse... inş yaniniza gelmez dua etmekten başka çaren yok gibi hayırlısı olsun

Heexee yok canim iste dogdugu gunden beri oglumu ne zaman oglumu emzirmeye kalksam benden once ogling kucagina beni em diye zorluyor daha kucukken kucagina alip direk gogsunu acip emzirmeye calisiyodu esim bitek by konuda yanimda oluyo konusuyo kiziyo ama anlamiyo bi kere cocugu esimin kucagina atti al cocugunu basina cal diye sanki bi tek sizin cocugunuz var diyo Ben zaten hic biseye cevap veremiyorum korkuyorum sanirim zaten cevap versemde kaale almaz
Hasta mi bu kadin?
Ben amacini anlayamayacagim sanirim.
Iyi dusunmeye calisiyorum, bag falan mi kurmaya calisiyor?

Psikolojik sıkıntısı var sanırım . Upuzun yazıda takıldığım tek şey emzirmek oldu !!!emzirirken ki gerekçesi ne peki ? Amacı ne ?

Back
X