• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum eşim aileme ve bana hakaret ediyoru

Bu dünyaya ömür boyu bi dengesizin kahrını çekelim diye gelmiyoruz.anlat ailene git ailenin yanına.zaten çocuguna ailen bakıyor çalışmaya devam edersin nafakada alırsın Gül gibi geçinir gidersin en azından kafan rahat olur.böyle erkekler değişmiyor malesef ya ömür boyu yıpranıp kendini tüketeceksin yada böylelerini yakandan silkeleyip atıp huzurlu bi hayat yaşayacaksın
evet işte aslında bende böyle düşünüyorum cekmek istemiyorum artık istemiyorum zaten kendinden sogutmaya basladı ama şimdi direk cocugu vermem dicek alıcak benim cocugu almam için avukata gitmem gerek polisle gidip alıcam anca buda rezillik ve cocugun piskolojisi bunları atlatmam nasıl olacak bilemiyorum

Bunun tek suçlusu sensin! 1 bucuk sene susmak nedir? Benim eşim annen de çay yapmayı bilmiyor diye şaka yaptı annesinin yanında resmen gömdüm! Senin annen çok mu şey biliyor daha yemek yapamıyor 65 yaşında üstelik dedim gıkları çıkmadı!
Nasıl izin verirsin ki?

Bunun tek suçlusu sensin! 1 bucuk sene susmak nedir? Benim eşim annen de çay yapmayı bilmiyor diye şaka yaptı annesinin yanında resmen gömdüm! Senin annen çok mu şey biliyor daha yemek yapamıyor 65 yaşında üstelik dedim gıkları çıkmadı!
Nasıl izin verirsin ki?
evet en büyük salaklığım bu cok haklısınız işte huzurumuz kaçmasın sorun çıkmasın sakinleşince hata oldugunu anlıyor diye diye aptallık ettik ilk basta o kapıyı çarpıp cıksaydım lafımı söyleyip şuan belki bu durumda olmuyacaktık

evet en büyük salaklığım bu cok haklısınız işte huzurumuz kaçmasın sorun çıkmasın sakinleşince hata oldugunu anlıyor diye diye aptallık ettik ilk basta o kapıyı çarpıp cıksaydım lafımı söyleyip şuan belki bu durumda olmuyacaktık

Yani en başından önlem almalısın senin ailen o saygı duymak zorunda. Sen onun ailesine saygı duyuyorsun çünkü. Ama bence sende söyle ailesi için birşeyler belki empati yapar.
Birşey mı yaşadı ailen ile ilgili bir olumsuzluk mu oldu?

Yani en başından önlem almalısın senin ailen o saygı duymak zorunda. Sen onun ailesine saygı duyuyorsun çünkü. Ama bence sende söyle ailesi için birşeyler belki empati yapar.
Birşey mı yaşadı ailen ile ilgili bir olumsuzluk mu oldu?
Hayır hiç birşey olmadı ama herşeylerine takıyor ben bunu kendi ailesindeki saygısızlıga baglıyorum çünkü kendi ailesinde birbilerine saygıları yok ne abi ne baba ne abla ne anne tanıyorlar öyle diyim

Hayır hiç birşey olmadı ama herşeylerine takıyor ben bunu kendi ailesindeki saygısızlıga baglıyorum çünkü kendi ailesinde birbilerine saygıları yok ne abi ne baba ne abla ne anne tanıyorlar öyle diyim

Olabilir evet,kendi ailesinde böyle gördüyse demek ki..
bilmiyorum ne diyim boşan demek olmaz. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap al karşına konuş böyle yürümez dde açık açık anlat derdini..

Olabilir evet,kendi ailesinde böyle gördüyse demek ki..
bilmiyorum ne diyim boşan demek olmaz. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap al karşına konuş böyle yürümez dde açık açık anlat derdini..
Anlattım geçen hafta bir önceki yorumlarımda yazmıştım beni çok kırdıgını onu sevdiği mutlu olmak için evlendiği ama hakaret ve küfürlerinden cok yorulduğumu bunların bize zarar verdiğini hepsini anlattım anladı tamam dedi sadece 2 hafta sürdü

Anlattım geçen hafta bir önceki yorumlarımda yazmıştım beni çok kırdıgını onu sevdiği mutlu olmak için evlendiği ama hakaret ve küfürlerinden cok yorulduğumu bunların bize zarar verdiğini hepsini anlattım anladı tamam dedi sadece 2 hafta sürdü

Evet demek ki engel olamıyor kendisine. Ya bununla alakalı psikolojik destek almasını sağlayın madem geçici olarak da olsa anlıyor. Psikolojik tedavi diyincd zaten bi tırsar kendi kendine geri çekilmeye başlar :)
Erkekler çok korkar böyle psikolojik tedavi diyince. De ki ben çok araştırdım bunun psikolojik bir sorun olduğunu öğrendim ya tedavi ol ya boşanırım ben böyle mutlu değilim de ve başka seçenek bırakmıyormuş gibi konuş.

kendi bunu biliyor zaten sinirlerime hakim olamıyorum hastayım sinirselim diyor git diyorum ilaç kullanıyor ama keyfine göre bana karışma ben biliyorum iyiyim yani anlık anlıyor ama bir şeye sarıcaksa onu kimse tutamıyor illa bagrıncak cagrınıcak kimse sses cıkartmıyacak 2 gündür pek konuşmuyoruz ve hakaret etti surat asıyorum diye kızıyor neymiş ben sorun yokmuş gibi davranıcakmışım

Evlendiğim adam kurban olsun aileme.yüz koca bulunurda anne baba bulunurmu bidaha.üstelik bi suçları yok çocugunuza bakıyorlar bu ne nankörlük ne terbiyesizlik yazıklar olsun eşine.sizde nasıl ezdiriyorsunuz küfür ettiriyorsunuz ailenize anlamıyorum insan buna nasıl katlanır
Nasıl mı ettiriyor :) canım zaten katlanamadigini dile getiriyor ya çocuk bile var arada hemen ha diyince bosaniliyor mu.. zaten koca psikopat belli bi akıl vereceksek bence direk boşanmak olmamalı. Bunun zaten oda bizden önce düşünmüştr eminim..

Nasıl mı ettiriyor :) canım zaten katlanamadigini dile getiriyor ya çocuk bile var arada hemen ha diyince bosaniliyor mu.. zaten koca psikopat belli bi akıl vereceksek bence direk boşanmak olmamalı. Bunun zaten oda bizden önce düşünmüştr eminim..
tabiki düşünüyorum zaten bunun için kararsızım dediğiniz gibi cocuk olmasa zaten yapıcagım sey direk belli çocuk oldum mu insan mecbur bir duruyor herşeyde

tabiki düşünüyorum zaten bunun için kararsızım dediğiniz gibi cocuk olmasa zaten yapıcagım sey direk belli çocuk oldum mu insan mecbur bir duruyor herşeyde
Çocuk için bi durman demek de asla buna katlanacagn anlamına gelmiyor. Kocan bazen tamam anladım bidaha yapmiycam demesi bendeniz Umur onun bi derse ihtiyacı var ama nasıl dediğim gibi ona anlayagi dilden konuşmak gerekiyor

Çocuk için bi durman demek de asla buna katlanacagn anlamına gelmiyor. Kocan bazen tamam anladım bidaha yapmiycam demesi bendeniz Umur onun bi derse ihtiyacı var ama nasıl dediğim gibi ona anlayagi dilden konuşmak gerekiyor
beni sevmedeiğini düşünmüyorum ama hiç bir şekilde onu bırakıp gitceğimi düşünmüyor hep gidemeceğimi sanıyor sanırım bunu ona göstermem gerek zaten sonrası için hakkımızda hayırlısı ne ise o olur

Ben erkeklerin değiştiğine inanmıyorum kim isterki birinin yuvası yıkılsın.yıllar önce bende yaşadım boşanma ne kadar zor oldugunu emin olun biliyorum.ama konu sahibi çalışıyor ve çocuguna zaten ailesi bakıyor.ayrılmak gibi bi seçenek varken neden ömür boyu kendini ezdirsin adamdan soğudun diyor istemiyorum diyor bu kadar mutsuzken ömür boyu neden çeksin.ayrılmayı elbette oda düşünmüştür sadece cesaretlendirilmeye ihtiyacı var.böyle sustuğu sürece hayatında hiç bişey değişmeyecek kocası dahada azıtacak bi kadın böyle nasıl mutlu olsunki

Ben erkeklerin değiştiğine inanmıyorum kim isterki birinin yuvası yıkılsın.yıllar önce bende yaşadım boşanma ne kadar zor oldugunu emin olun biliyorum.ama konu sahibi çalışıyor ve çocuguna zaten ailesi bakıyor.ayrılmak gibi bi seçenek varken neden ömür boyu kendini ezdirsin adamdan soğudun diyor istemiyorum diyor bu kadar mutsuzken ömür boyu neden çeksin.ayrılmayı elbette oda düşünmüştür sadece cesaretlendirilmeye ihtiyacı var.böyle sustuğu sürece hayatında hiç bişey değişmeyecek kocası dahada azıtacak bi kadın böyle nasıl mutlu olsunki
evet ya değişecek ya bitecek zaten başka caresi zaten yok zaten sustum için her seferinde bunlar daha fazlalaştı susmak çözüm değil

hayır anlattıklarım tam net ne eksik var ne fazla takıntılı biri tek bir eksiğim yok hatta biraz daha hafif anlatıyorum ailesinin yanında üstüme yürümüşlüğü var nedeni ise net yanlıssız su
bana her zaman unutkansın değiş falan derdi bir gün annesindeyiz o dışarda tuvalet kagıdı al demiştim unutmuş bende sakasına dedimki bak sende unutkan oldun ben bu lafı nsıl dermişim die geldi bagrındı oglum daha 2 aylıktı üstüme yürüdü ailesi tuttu sonra yetmedi gene aileme geçti hakaret etti zaten ailem bana bişey öğretmemiş hiç bir şey bilmiyormuşum ailesi ne ki kız ne olsun ben bile bazen şimdi naptım ki böyle oluyor diye soka giriyorum inanın ki hiç eksik anlatmıyorum
esinin alcaklik kompleksi var cok belli seni kendinden ustun goruyo ve seni bastirmak istedigi icin kendince gucunu kullaniyo hastalikli beyin ozurlu kendini gucuyle kanitlamaya calisiyo artik bi Dur demenin zamanin gelmis geciyor.kendine eziyet ettirme psikolojik olarak seni kim bilir ne kadar cok yipratmistir.evladinin boyle bi ortamda buyumesindense huzurlu bi ortamda buyumesi cok daha iyi.boyle adam evladina da siddet uygular.

Haklısınız da ne bilim canım ya işte yinede umarım doğru yolu seçer

Hak
beni sevmedeiğini düşünmüyorum ama hiç bir şekilde onu bırakıp gitceğimi düşünmüyor hep gidemeceğimi sanıyor sanırım bunu ona göstermem gerek zaten sonrası için hakkımızda hayırlısı ne ise o olur
Halkın canım ona bunu gostercek kişi de sensin umarım hersey yolunda gider

Back
X