- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Neyi canım
Hamilelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi canım
Sanırım istenmeyen bir gebelik
Benim de korktuğum birşey o yüzden seni anlıyorum
Ne yaparım ne düşünürüm bilemiyorum tabi yaşamadan bilemem tek bildiğim henüz bebek istemediğim
Sana sabırlar diliyorum
Otur düşün ölç tart
Zaten aldırma giib bir durumda eş imzası isteniyor sanırım, benim eşim asla atmazdı
Hayırlısı olsun çok zor
Allah isteyene versin
Bebeği hem yaşım geciyor hem de eşim çok istiyor diye yaptım. Şimdi daha doğmadan ikinciyi ne zaman yapsak diye düşünüyorumAnnelik hormonları zamanla ele geçirince seveceksin sen de.
Bak seni anlıyorum canım, benim bebek istememenin sebepleri var, mesela Evliliğimin daha 1. Yılı bile dolmadı, yaşım küçük, eski hayatım ne olacak?, ben kendime eve ve kediye zor yetişiyorum, onu istediğim gibi yetiştirebilecek miyim, eş ailesi onu yetiştirirken müdahale edecek, kavga edeceğim, onu kendilerine çekecekler(yüzsüz eş ailesi ile anlaşamıyorum özellikle kv), şimdiden istemediğimizi bas bas bağırırken yatakodamıza karışıp sormaları beni daha da uzaklaştırıyor ve istemiyorum.Ben de öyleydim.. Eşim bana karışmıyor. Zaten engel olsa intihar edebilecek psikolojideyim.
Bak seni anlıyorum canım, benim bebek istememenin sebepleri var, mesela Evliliğimin daha 1. Yılı bile dolmadı, yaşım küçük, eski hayatım ne olacak?, ben kendime eve ve kediye zor yetişiyorum, onu istediğim gibi yetiştirebilecek miyim, eş ailesi onu yetiştirirken müdahale edecek, kavga edeceğim, onu kendilerine çekecekler(yüzsüz eş ailesi ile anlaşamıyorum özellikle kv), şimdiden istemediğimizi bas bas bağırırken yatakodamıza karışıp sormaları beni daha da uzaklaştırıyor ve istemiyorum.
Sen de kendince istememe sebeplerini yaz düşün
Eğer aşılabilecek şeylerse aşılır
Değilse ve en önemlisi hazır değilsen burada intiharı ağzına alıyorsan senin hayatın daha değerli
Tuvalet eğitimi derken daha oraya çok var :)Evet benziyor aslında söyledikleriniz. Ben de 3 4 ay oldu hemen hemen evleneli. Bir de uzaktık biraz yalnız kalmanın keyfini sürmek istiyorum. Hamilelik süreci, doğum, lohusa, eve binen misafir sürüsünü düşünmek bile istemiyorum. Ağlaması, sancısı, tuvalet eğitimi filan çok boğucu.
Bize de sürekli burnunu sokan bir kitle var. 3 ay olunca olmazsa "çocuğu olmuyor diye adını çıkartırım" dedi kv yüzüme. Şaka yapıyor sorsan.. Kimse öz annen değil.
Kendimi aldırmaya alıştırmaya çalışıyorum. Tüm gün de ruh gibiydim. Sadece böyle rahatlayabiliyorum nefes alabiliyorum. Çok üzgünüm.
Tuvalet eğitimi derken daha oraya çok var :)
3 ay daha çok yeniymiş ama olan olmuş
Hadsiz kv kişisi hepsi aynı
Otur eşinle ortak bir karar alın, sana destek olsun seni anlasın
Eve gelen misafirleri falan eş ailesine fırsat verme kendi aileni etrafında görmek iste hep en azından daha katlanılır olur, elalemin tanımadığın sonradan akraba olanlardansa.
Hayırlısı olsun canım benim pek de akıl vermek istemiyorum, senin bedenin senin kararın
Omer efe (3) hamile kaldigimda cok kucuktum. Okdr kucuktum ki (21) neden iste.edigimi ne icin korktugumu bile bilmiyordum. Istemiyordum hayallerim farkliydi. Esim.turkiyede ben almanyadaydim evlenmeden kavusmamiz zordu baya. Ben okuyordum ,kendim cocuktum ve bunu doyasiya yasiyordum. Onlemini almadigim icin kendimden nefret ediyordum.isin kotusu istemedigimi soyleyemiyordum. Benden baskalari okdr mutluydu ki. 9 ayim mutsuz gecti. Allahin gucune git.esinden de korkuyordum.ama icim isinmiyordu.esimi okdr seviyordum ki ,ya diyrodum kalbim okdr buyuk mu.esimden baskasi i sevebilirmuyim. Bebege gunah degilmi sevemezsem eger. Sonra oglum dogdu. B3n anne oldum. Kolik bir bebekti hep aglardi. Ama oyle bir bakardi ki Asi panda kardes... sevginin anlamini ogretiyor cocuk dedigin. Seni ölesiye seviyor. Oyle seviyor ki senin sevginsiz yasayamiyor. kokusu sana sifa oluyor. Hele birde dillendigi zaman. En cokta seni seviyor. Ama kosulsuz seviyor. Koca milleti ona hozmet edersen , isini gorevini yerine getirirsen sever. Ama cocuk kosulsiz seviyor. Yani kissadan hisse iyiki dogurmusum dibine kdr sevilmeyi ogretti bana. Sesi ilac kokusu sifa oglum benim.
Hamileliğimi öğrendiğimde 4 aylık evliydim, ki ben sözde yemekten bulaşığa her ev işini dört dörtlük yapmayı bilen biriydim evlendiğimde ama sanki bildiğim herşeyi unutmuştum, bir çorba yapardım hiçbir insan evladı içemez o kadar berbat, yaptığım yemeklerde bir türlü ayarı tutturamıyorum, bazen bir şeye dalıyorum tencere alev alıp tutuşacak hale geliyor, eşimle yıllarca flört etmişim ama evlilik başkaymış dediğim anlarda hamileliğim çıktı ortaya.Evet benziyor aslında söyledikleriniz. Ben de 3 4 ay oldu hemen hemen evleneli. Bir de uzaktık biraz yalnız kalmanın keyfini sürmek istiyorum. Hamilelik süreci, doğum, lohusa, eve binen misafir sürüsünü düşünmek bile istemiyorum. Ağlaması, sancısı, tuvalet eğitimi filan çok boğucu.
Bize de sürekli burnunu sokan bir kitle var. 3 ay olunca olmazsa "çocuğu olmuyor diye adını çıkartırım" dedi kv yüzüme. Şaka yapıyor sorsan.. Kimse öz annen değil.
Kendimi aldırmaya alıştırmaya çalışıyorum. Tüm gün de ruh gibiydim. Sadece böyle rahatlayabiliyorum nefes alabiliyorum. Çok üzgünüm.
Allah bağışlasın. Sizinki de zor olmuştur 9 ay istemeye istemeye. O halde doğuma girmek işkence gibi olmadı mı? Eşinden niye korktun peki?