• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bir yol gösterin

fadette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
8
0
36
İçel Mersin
yeni başlayan bir ilişkim daha suya düşmek üzere belkide düştü bilmiyorum. 1 aydır falan arkadaşız ama bu süre zarfı içerisinde çok da ilgili davrandığını söyleyemeyeceğim. buna karşılık bende aramama kararı aldım, o da bir hafta boyunca beni aramadı şans ya amcası hastalanmış ve ankarada yoğun bakıma kaldırılmış onun yanına gitmiş beni suçlamaya başladı. aramadığım için haberim olmazmış tabiki. kendisi haber vermedi ben nereden bilecem amcasının hasta olduğunu. şimdi ben ne yapacam bilmiyorum.

ne alaka canım burda senın sucun yokkı soyle sende de daha yenı basladık senın o durumda oldugunu nerden bılebılrdım muneccımmıyım haber verseydın bende ılgısızlık yaptıgını dusunmezdım yoksa nıye aramıyım de

erkeklerin zeytinyagi gibi uste cikmakta ustune yoktur,sende biraz geri dur,medyummusun sen ne bileceksin amcasinin durumunu,once onun haber vermesi gerekirdiki ciddi bir iliskide bu gerekir.zaman birak dusme ustune,hersey olacagina varir

merhaba fadette:3:onu cok seviyorsun ve bu yuzden iliskinizin bitmesinden korkuyorsun bu apacik ortada ama seviyorsun diye seni ezmesine izin verme.etme bulma dunyasi.ilgi gosteren ilgi bulur.eger ilgisizse sana karsi sende ilgisiz ol.benim icin bir iliskide ilgi cok onemli ilgi olmazsa ben sahsen surduremem.ilgi gosteren insan seven insan - seni surekli arar ,bos vakitlerinde beraber zaman gecirmek ister,i$i olsa dahi 1 saniyeliginede olsa bi sesini duyar.seven insan ozler haber verir zor gunler gecirse bile icini sevdigine doker ondan manevi destek ister.bana gore sende ilgisiz ol ona karsi eger bundan dolayi ayrilirsaniz veya bi sure konusmazsanizda hic uzulme seni seviyorsa eger sana geri doner.bence o simariyor onu cok sevdigini biliyor ve bunu kullaniyor...sen aramadigin icin bilmiyormussun nolup bittigini ilgi bekliyor ama ilgi vermesini bilmeden ilgi bulamaaz degil mi canim...boyle kiz gibi kiviran erkeklerle hic zmn kaybetme cnm gercek bi erkek bulursun eminim birak o kiz gibi kivirsin:1:valla salla gitsin birak o senin pesinden kossun :60: seven kosar ama erkege kosmak daha cok yakisir:66:bence ondan ayril valla hayat o kdr kisa ki boyleleri icn harcamaya degmez ileride dahada cok uzulmek istemiyorsan canim senin kiymetini bilecek birin olmasini istiyorsan yaninda unut gitsin suanki sevgilini. hem ben boyle bi eniste istemiyorum:51:tabii ki de karar senin ve her zmn saygi duyarim ama sevgi karsilikli olunca guzeldir,sevmek kole olmak demek degildir :16:

Son düzenleme:
merhaba fadette:3:onu cok seviyorsun ve bu yuzden iliskinizin bitmesinden korkuyorsun bu apacik ortada ama seviyorsun diye seni ezmesine izin verme.etme bulma dunyasi.ilgi gosteren ilgi bulur.eger ilgisizse sana karsi sende ilgisiz ol.benim icin bir iliskide ilgi cok onemli ilgi olmazsa ben sahsen surduremem.ilgi gosteren insan seven insan - seni surekli arar ,bos vakitlerinde beraber zaman gecirmek ister,i$i olsa dahi 1 saniyeliginede olsa bi sesini duyar.seven insan ozler haber verir zor gunler gecirse bile icini sevdigine doker ondan manevi destek ister.bana gore sende ilgisiz ol ona karsi eger bundan dolayi ayrilirsaniz veya bi sure konusmazsanizda hic uzulme seni seviyorsa eger sana geri doner.bence o simariyor onu cok sevdigini biliyor ve bunu kullaniyor...sen aramadigin icin bilmiyormussun nolup bittigini ilgi bekliyor ama ilgi vermesini bilmeden ilgi bulamaaz degil mi canim...boyle kiz gibi kiviran erkeklerle hic zmn kaybetme cnm gercek bi erkek bulursun eminim birak o kiz gibi kivirsin:1:valla salla gitsin birak o senin pesinden kossun :60: seven kosar ama erkege kosmak daha cok yakisir:66:bence ondan ayril valla hayat o kdr kisa ki boyleleri icn harcamaya degmez ileride dahada cok uzulmek istemiyorsan canim senin kiymetini bilecek birin olmasini istiyorsan yaninda unut gitsin suanki sevgilini. hem ben boyle bi eniste istemiyorum:51:tabii ki de karar senin ve her zmn saygi duyarim ama sevgi karsilikli olunca guzeldir,sevmek kole olmak demek degildir :16:

bende şimdi dua ediyorum amcasına bişey olmasın diye, inşallah sağ sağlim oradan çıkar. ondan sonra senin dediğin gibi yapacam cillikız, bende böyle bir sevgili istemiyorum inan bana.

insallah cnm sag salim cikar bu arada gecmis olsun demeyi unuttum cok ozur dilerim.senin icin en hayirlisi o olcak bencede cnm yani bu benim dusuncem.buna benzer seyler yasadim bende ilk zmnlar cok ilgileniyordu sonradan ilgisiz oldu bana karsi ve ben hep onun pesinden kostum cok seviyordum ama fayda etmedi cnm yinede ayrildik hep o ayrilmak istedi ben ise hep barismak istedim onsuz yapamam saniyordum ama simdi cok mutluyum hayatimda baskasi var ve harika biri bidaha ayni hatalari yapmak istemiyorum bende eger buda ex sevgilim gibi olursa hic pesinden kosmam artik akillandim.avuclarini yalarlar:63:artk benim gozumde degerli olan benim pesinden kosan beni pesinden kosturan degil:1:allah allah ya maratondan cekiliyorum erkekler buyursun :66::60:

Back
X