merhaba fadette

onu cok seviyorsun ve bu yuzden iliskinizin bitmesinden korkuyorsun bu apacik ortada ama seviyorsun diye seni ezmesine izin verme.etme bulma dunyasi.ilgi gosteren ilgi bulur.eger ilgisizse sana karsi sende ilgisiz ol.benim icin bir iliskide ilgi cok onemli ilgi olmazsa ben sahsen surduremem.ilgi gosteren insan seven insan - seni surekli arar ,bos vakitlerinde beraber zaman gecirmek ister,i$i olsa dahi 1 saniyeliginede olsa bi sesini duyar.seven insan ozler haber verir zor gunler gecirse bile icini sevdigine doker ondan manevi destek ister.bana gore sende ilgisiz ol ona karsi eger bundan dolayi ayrilirsaniz veya bi sure konusmazsanizda hic uzulme seni seviyorsa eger sana geri doner.bence o simariyor onu cok sevdigini biliyor ve bunu kullaniyor...sen aramadigin icin bilmiyormussun nolup bittigini ilgi bekliyor ama ilgi vermesini bilmeden ilgi bulamaaz degil mi canim...boyle kiz gibi kiviran erkeklerle hic zmn kaybetme cnm gercek bi erkek bulursun eminim birak o kiz gibi kivirsin

valla salla gitsin birak o senin pesinden kossun

seven kosar ama erkege kosmak daha cok yakisir

bence ondan ayril valla hayat o kdr kisa ki boyleleri icn harcamaya degmez ileride dahada cok uzulmek istemiyorsan canim senin kiymetini bilecek birin olmasini istiyorsan yaninda unut gitsin suanki sevgilini. hem ben boyle bi eniste istemiyorum

tabii ki de karar senin ve her zmn saygi duyarim ama sevgi karsilikli olunca guzeldir,sevmek kole olmak demek degildir