Arkadaslar belki onceki konularimi biliyorsunuzdur. Ama kisaca ozetgeceyim. 1 bucuk senelik bir iliskim vardi. Cok mutlu cok sevecen gercekten sevgimi ve ailesine olan saygimi dusunebilceginuz en ust seviyede gosteren bi insan odum hep. Ayrintilara girmiyorum ama bu konuda eminim diye dipnot dusuyorum. Hic surtusme yasamadik. Ortak problemlerimiz genelde cizgisi olmamasi kimseye hayir diyememesi sorumluluk alma guclugu cekmesi gibi gelecegide ilgilendiren sorunlar oldu genelde. Gecen 2 hafta once cok kotu tartistik evlerinde. Ama sus dedikce diretti bagirdi cagirdi haliyle itisip kakismaya basladik ve babasina lanse etti. Olaylar buyudu birikip birikip. Ayriyiz ben herseyi sildim onda hersey duruyor. Aramiyor yazmiyor ayni zamanda bu surec icinde tasiniyorlar. Maddi problenleri var annesinin babasindan ayrilirken yaptigi yansllar yuzunden. Bu yastan sonra babasu ile kiraya cikiyolar ama gelismelerden haberdar degilim. Bana cok uzak herseyin ust uste geldigini zorluk cektigini yapisinin bunu kaldiramadigini bundan sonra birlesmemizin zor oldugunu bilmiyorum kelimesi altinda tekrarlayip durunca bende kendi haline biraktim. Bu surecte bende cok buyuk sikintilar yasadim bu arada ama hic onu kotu aninda yalnizda birakmadim. Emeklerime sevgime ve yari yolda birakmasina oyle uzuluyorumki.anlicaginiz martin ortasindan beri ayriyiz. Siz ne dusunuyorsunuz
Madem geleceği ilgilendiren sorunlarınız vardı, ki bana göre en önemlisi sorumluluk alamaması. Bunu bu tartışma yaşanmasa da gözden geçirmeniz gerekir. Mantıklı düşünün, biliyorum insana her zaman duygular daha ağır gelir ama yarın öbür gün evlenmeye kalksanız sen sorumluluk alamıyorsun diye yine hır gür çıkacak. Karşınızdaki insan iyi olabilir ama hangi konu hakkında konuştuğumuza göre değişir.
Hayırlısı buymus de otur...Sorumluluk almayan insanla evlilik,ilişki cok ama cok zordur..Arayıp,sormaması zaten bitmiş demektir..Daha iyi insanları karsına cıkarsın rabbim..
Allah'ın sevdiği kulu olduğunu düşünüyorum. Gelecek ile ilgili fikir ve isteklerinin örtüştüğü , sana huzur verecek sorumluluk sahibi biri ile olman dileği ile ..