• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi bilmiyorum ya pff..

Konu sahibi sen ayri evi filan bosver ayri evde basina ayrida bir iş acarsin gibi geliyor ailen hakli olabilir yani :))))

Siz mesleğinizi elinize alın, ayaklarınızın üstünde durmaya başladığınızı ve biraz daha olgunlaştığınızı görünce ailenizin fikirleri de değişir, benimde kızım var henüz meslek sahibi değil, üstelik çalışmıyor da bugün karşıma gelip anne ben ayrı eve çıkmak istiyorum dese hangi parayla derim, birde tek başına ev tutup çekip çevirmek için olgunlaşmakta gerek henüz yaşınız ufak bence;)

Siz mesleğinizi elinize alın, ayaklarınızın üstünde durmaya başladığınızı ve biraz daha olgunlaştığınızı görünce ailenizin fikirleri de değişir, benimde kızım var henüz meslek sahibi değil, üstelik çalışmıyor da bugün karşıma gelip anne ben ayrı eve çıkmak istiyorum dese hangi parayla derim, birde tek başına ev tutup çekip çevirmek için olgunlaşmakta gerek henüz yaşınız ufak bence:KK66:
bende simdi demedim zaten bir kac sene sonra elimd meslegimi aldiktan sonra dedim de kiziniz varsa sizin nasil hissederdiniz ayri eve cikmak istediginde ? uzulur muydunuz ?

bende simdi demedim zaten bir kac sene sonra elimd meslegimi aldiktan sonra dedim de kiziniz varsa sizin nasil hissederdiniz ayri eve cikmak istediginde ? uzulur muydunuz ?
Üzülürüm tabii, kolay değil evladından ayrı olmak ama bu eninde sonunda yaşanacak bir durum, sonuçta kendi kanatlarınızla uçmanız, ayağı yere sağlam basan bireyler olmanız için meslek ediniyorsunuz, belki çalışacağınız şehir bile farklı olacak, sonuçta ekmeğiniz nerdeyse oraya gitmek zorundasınız, birde anne babalar başınıza baki değil ki, tek başına yaşamayı öğrenmenizde gerekiyor, ee tabii ilerde belki evlenmek isteyeceksiniz yine ayrılacaksınız, sonuç değişmeyecek yaniHoppa

Özetliyorum;
-Yaşı 18'miş :) diyor ki mesleğim 21 yaşında ancak elimde olur,
-Babası eve para getirmiyormuş getirdiği de yetmiyormuş,
-Ailesi baskıcıymış
-Geçmişte bir olay yaşamış zor atlatmış
-Babası ve diğerleri 'Sen okumazsın çalış' diyormuş
-İş bulmuş ama çok zormuş
- Mesleğini eline alınca başka eve çıkmak istiyormuş fakat izin yokmuş ancak evlenince,
-Evlenmekte istemiyormuş illa onu mu beklemeliymiş
-Ailesini de çok seviyormuş,hep arkasındaymış ailesinin maddi zorluk çekmesi de kendisinden kaynaklıymış,bu yüzden suçlu hissediyormuş kendini
-Bir de saç yolma hastalığı varmış ne yapsam diyor :)

Canım benim daha yolun başındasın kafanı bunlarla meşgul etme eve çıkma konusunda da acele davranma ailen senin iyiliğini düşündüğü için karşı çıkıyordur.Evlenmek istemiyorum demişsin ileride karşına aşık olacağın adam çıkınca düşünürsün:) Saç yolma meselesinde de destek almalısın bence,senin elinde olan bir şey değil anladığım kadarıyla. Ailen de hep senin arkandaymış buralarda ne konular açılıyor ailem beni istemiyor diye şanslısın yani. Mutluluklar hayatında :KK68:

Back
X