• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum yardım

Bekar ve düzensiz regl olan bir kadin olarak konuya yazmaya cok korkuyorum su an. Allah korusun kınama olarak algılanır, tam saatine denk gelir falan evlerden ırak.

Allah analı analı buyutsun 🧿

Ne kadar büyük olabilir iç karnınız yahu? 6-6,5 aylık olana kadar gebeliği anlayamayacak kadar? Shrek misin bacım? Tlcdeki hamile olduğunu fark etmeyenlerin programını izleyip konu açmaya mı karar verdin?

Ben kızıma hamileyken 6 aylıkken filan belli olmuyordu. Azıcık bol giyinsem kimse anlamazdı. Herkes şaşırırdı. Ama 8 ay adet görmek çok mantıksız.

Sız tek basınıza ıkı çocuğa nasıl bakacaksınız?
Gelır durumu nasıl ev var mı yada aıle desteği?
İlla eskı eşinize soylemenız gerekecek.
Barı maddı yardım yapsın.

Bu çalıştığım yerde 1 sene çalışıp ondan sonra hamile kalabilirsin gibi durumları var hamile insanı çıkacak diye alıp çalıştırmiyorlar
hamile kaldınız bence iş yerınden sakladınız gerçekçi, olalım birazcık söyledikleriniz ve eylemleriniz uyuşmuyor çünkü

Tamamda ikinci bebek o kadar ay hicmi kilo almadınız hicmi göbek çıkmadı kör mü isyerindekiler uyku halsizlik demi olmadı hem hamile olduğunuzu bilmediğiniz için ne folik asit aldınız ne kan ilacı basınız bilemi dönmedi ikinci gebelik ilk degilki nasıl hissetmez insan
Acaba hamile olduğunu söylese işe almazlar diye gizlemiş olabilir mi konu sahibi ?
Etik değil tabi ama aklıma başka bi ihtimal gelmedi.

Back
X